ŘIDIČ pro rozvoz hostů domů v Ostravě

Ahoj všem, nemáte někdo zkušenost s nějakou firmou, či nemáte někdo známého, který by nám dělal řidiče/taxikáře večer po svatbě?Na místo přijedou někteří autem, ale potřebujeme některé pak odvést domů, pokud by chtěl někdo dřív, druhý později, nebo pokud budou chtít pít, pak sjednat "anděly", aby odvezlii jak hosta+jeho auto zároveň. Poradíte? Buď tedy dva řidiče s jedním autem - pro případ, že by se vezl jak opilý řidič, tak jeho auto a řidiči by se mohli pak vrátit jendím autem zpátky. A nebo teda jednoho řidiče ála taxi. Díky.
Odpovědět
Existují přímo firmy, které odvezou člověka i jeho vlastním vozem domu, když pil. Např. v OV jsem našla tuto, viz. odkaz http://www.odvezemeauto.cz/index.html :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přítel bude mit nejspise kolegu, nemate nejakeho kamarada s autem? Jinak asi budu resit podobný problém - nedostatek aut :D A nevim jestli bude nejaka pujcovna vhodna... spis pres zname by to chtelo...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste nějak zapátrat mezi známými, jestli není někdo taxikář. My to takhle udělali s tím, že si přibere známého nebo kolegu a budou dva pro ty, kteří budou chtít odvést i auto ;-) Jinak existují přímo Drink Sos Taxikáři ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?