Cena těchto květin?

Profilova fotka
Zdravím,asi jsem se zamilovala do těchto dvou kytek... Máte zhruba představu,na kolik by tak mohly vyjít a co by se k nim hodilo,kdybych chtěla podobnou výzdobu na stolech? Děkuji :-)
Odpovědět
dobre si obejit s fotkama par kvetinovek.... v kazde te vyjdou jinak...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych také zašla do květinářství, kde poradí. Mají s výzdobami největší zkušenosti. Ale než půjdete kupovat květinu, musíte mít nejdříve představu o tom, jaké budete mít šaty. Mrkněte na tento rozhovor s květinářkou: http://melouny.blogerka.cz/Rozhovory/...
Odpovědět
pivoňky - miluju. Taky jsem je chtěla, ale měli jsme to v srpnu a to už jaksi nejsou...Hlavním problémem taky je to, že kromě toho, že jedna stojí asi 90 Kč tak docela opadávají - pokud je velké horko...Ali jjinak - nádhera. Počítala bych s tím, že pokud květiny mají být čerstvé a kvalitní tak ta kytice vyjde kolem 2000 tis. Já měla růže a frézie a nějaké zelené - byla nádherná dokulata (viz moje album) a přišla mě na 2000,-Kč. Ale obejdi s tím pár květinářek, řeknou ti, jestli je možné to sehnat a popř. za kolik. Mně udělala květinářka odhad podle fotek a týden před svatbou jsem za ní byla abych vše potvrdila a ona objednávala čerstvé květiny pro mne.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?