Ahoj holky, muzu se pridat? cetla jsem si vase prispevky a vidim, ze si vetsinou nechate sit saty. jak to vubec probiha? to si staci najit svadlenu, dat ji fotku vysnenych satu a ona zaridi vse vcetne materialu? nebo si tu latku musim nekde sehnat sama?
veruska: jak kde jak kdo :-) ale vetsinou chodi krejcova s tebou koupit latku a rekne co a jak :-) jinak ja dala obrazek, pak se nahnali druzicky na zkousku a bylo to :-)
veruska: já mám první "sedánek" až v listopadu, tak uvidíme jak to bude. Mamka k ní chodí léta a je s ní nad míru spokojená. Tak snad to dobadne dobře :-).
mitote:děkuji, budeš hodná. Zkusila bych se od ní nechat ostříhat a když se mi to bude líbyt, tak bych to pak pořešila dál ;-).
aha:) a to byla nejaka znama? ja se chci jit ted podivat v brne po salonech a pak mozna usit, cenove to prave vychazi uplne stejne...ale vubec nevim, kde zacit.
zkoušet a fotit. Doma si to několikrát prohlídni. Nejlépe při různých náladách :-D . Ať víš, co se ti nejvíc líbí a co ti nejvíc sluší. A podle toho si pak můžeš třeba na netu najít, co bys přesně chtěla třeba i barevně. Jestli můžu doporučit, pokud budeš chtít tančit, tak není úplně dobrý mít šaty bez ramínek (já bych je pořád opravovala). I na fotkách to kolikrát nevypadá moc pěkně, když si pak třeba čupneš, tak to nedělá hezký výstřih... Musí to pak perfektně sedět. No a padený ramínka na ramena jsou dost nepraktický při zvedání ruk... já u nich mám pocit, jak když mi sjede ramínko od podprsenky z ramene dolů. To ti málo kde v salóně řeknou. Jinak mě teď nic víc nenapadá.
itimich: diky moc, saty bez raminek nechci, ale s tema spadenyma prave jo. no zkusim a uvidim. musis se do tech salonu objednavat? a mas nejaky tip na salony v centru brna, kde se muze fotit? pry to ne vsude jde.
Zkus běžný pohyby rukama nahoru dolů... uvidíš, třeba ti to nebude vadit 8-). objednání je asi lepší. I když né všude je to nutný. S tím focením nevím. Já jsem se neptala, jestli můžu. prostě mě vyfotili. Jen jedna brblala. Tak jsem jí řekla, že potřebuju vidět, jak vypadají na mě :-D.
veruska: nene zadna znama :-) ale ted uz u nich kupuji i spolecenske saty, maji nej ceny a skvely pristup
fotit se muze skoro vsude, jen v Exclusive ne a v Belle berou 30Kc za jedny vyzkouseni satu, v kazdem salnu se zkousi 5-10 takze pekna palka :-/ krasne saty maji v Evanie ale je tam nutno se objednat, jinak doporucuji Damborksou, Ano, Palomu :-) tyhl byly asi nej ze vseho
Děkuji, už jsem na něj taky koukala. Ale zatím jsem to neměla čas víc studovat :-(. Nějak nestíhám.
Ale už máme fotografku x-) . Tak už jen ta hudba a zbytek po vánocích.
Ještě nějaké návrhy?
Taky doporučuji DJ Aldu Chrastila, je to kamarád a zahraje v podstatě cokoliv a kdyby jste chtěli spestřit oslavu, tak má už i výbavu na karaoke :-) Budeme ho mít taky na svatbě...Pokud vím, webové stránky nemá:-(
Děkuji holky, můžu těda poprosit o kontakt do IP? Ještě to probereme mrknu jestli třeba není jako téma v nějaké diskuzi a uvidíme :-) .
carrynka: její fotečky na netu se mi moc líbily, tak snad nebudeme litovat :-). Ale věřím, že ne.
Budete kupovat pytlíčky na rýži, nebo ji necháte jen nasypat do dlaně? Pořád nevím jak to mám udělat. No a přemýšlím jestli rýži nebo bublifuk nebo obojí??? Takový drobnosti bych mohla nakoupit už teď. Ale zas nechci koupit něco, co pak nevyužiji.
itimich: bacha na ryzi, zaleze vsude a budes ji jeste vecer v posteli vytahohovat z podprsenky a kalhotek :-D ja mela bublifuky, koupila jsem je v praze na veletrh a jeden sta 8Kc takze doporucuju si tam v unoru zajet :-D jinak stoji 25Kc
:-) děkuji. Bublifuk vypadá dobře i na fotkách. Koukám i různě po aukcích... a je fakt že je tam dost dražžší. Praha není špatný nápad ;-). Asi to tak udělám. Předsvatební vílet se svědkyní 8-) .
itimich: my tam byli a super, okoukly jsme prstynky, ktere jsme si pa o mesi cpozdeji na brnenskem veletrhu objednali, koupila jsme podvazek, polstarek pod prstynky kteryjsem pak nepouzila, mely tam rkasn elevne zavoje, boty :-) ale bubifuky byly nej, koupila jsem rovnou dve krabice :-D 48kousku :-D
:-) tak to je palba. Já už to vidím. Po hodině by začal být ženich unavenej z toho množství lidí všude kolem a uchozenej... pěkně bude doma 8-) . Prstýnky už máme vybraný, jen čekáme taky na veletrh, tak je koupíme a bude.
itimich: hele kdyz to prezil muj manze tak to prezije uz kazdy :-D :-D :-D jj na veletrhu je vzdy nejaa slevicka na prstynky a taky a oznameni, JAPOS dava standartne 20% :-)
itimich: máš kontakt v IP, tak snad se nějak domluvíte, pokud se pro něj rozhodnete:-) Jinak já chci svatebčanům taktně naznačit, že rýži v žádném případě:-) Vím, že je to tradice a je to pro štěstí apod., ale nerada bych ji pak lovila všude, hlavně ve vlasech, když budu mít nějaký účes...Rozhodně nakoupím bublifuky, už proto, že budeme mít na svatbě skoro 20 dětí:-) Myslím, že i dospělí si s tím docela vyhrají:-)