Ahoj holky,
máme tu už založené téma pro svatby v roce 2012 tak mě napadlo založit i téma pro srpen. Budu ráda když se nás tu sejde co nejvíce, takže neváhejte a pište :-D
@hannnahs Tak ty velikosti dál pak nevím :-) .Hubeňoučká zní dobře,ale nejsem :-D ,jsem docela vysoká 173,velokost mám M,ale jsem kus ženský :-D....spíš mám dobře vybraný šaty. Co jsem se koukala po nevěstách, tak jim kolikrát ty šaty vůbec nedělají hezkou postavu,hodně z nich se rozhodne pro princeznovský a vypadají v tom dost robusně,já mám dobrou postavu a hodně šatů mi vůbec neslušelo. =-)
@eiram2010 tak to jo no, tipla bych tě tak na obvod 65 :-D je fakt, že na ty princeznovský má postavu málokdo.. ale to obecně asi platí u všech šatů... holt, co je v módě není pro každého.. Já jsem taky měla představu úplně jinou, ale když mi neslušely, tak to přeci nebudu lámat přes koleno.. ani s těma svýma, co mám vybraný, si nejsem úplně jistá dodnes, i když pocit z nich mám super..
@hannnahs Já jich zkoušela hodně a byla jsem nešťastná,ty co mám byly poslední a to jsem poznala hned,že to jsou ony.Teď jsem tam vzala po měsíci maminku a oblékla je znova a byly ještě hezčí než minule :-D........jinak do té doby jsem pochybovala a ptala se kamarádek,ale musí se líbit hlavně tobě.pro mě je nejdůležitější maminka a ségra a máme stejný vkus,tak je lepší se nikoho neptat,dát na sebs a maminku a všechny pak překvapit. :-)
@eiram2010 jj, přesně dala jsem na sebe, na kámošku, která je dost kritická, a není to ten typ, co ti pochválí i pytel na brambory a pak na mamču, to je to nej. Obě je viděly na živo, takže to je rozhodující. Tak snad to bude všechno ok. Taky chci radši překvapit.. i když ono z fotek to stejně vypadá jinak, než na živo :-)
@hannnahs Jak už jsem psala,vizážistka k nám chce přijet v 6h,aby nalíčila ještě 4 osoby na víc a to jsme změnou místa obřadu ještě o hodinu v plusu. No těším se až dorazíme na obřad,pak už jen focení,obídek a pohoda :-)
@lamorgaine hele neplatili.. nic nechtěl.. jedinej, komu už jsme platili zálohu, tak byl kameraman a teď nově zámku. Jinak třebas fotograf taky nic nechtěl..
@lamorgaine no je fakt, že v dnešní době je to trošku divný, že člověk narazí na někoho, kdo prostě "spolíhá jen tak".... ale tak na jednu stranu to potěší :-)
MY JSME TEDY ZAČALI S PŘÍPRAVAMI TENTO TÝDEN. Ale termín se nám líbí 17.8., ještě čekáme na potvrzení od jedněch příbuzných a pak hned volám na matriku, než nám ten termín někdo vyfoukne. Zatím jsme opravdu jen na začátku, takže jediné co víme určitě je to, že to bude na Nuselské radnici v Praze
My jsme dnes byli zaplatit zálohu v restauraci,je to tam krásný...a zvláštní vidět místo kde bude hostina :-) Jinak mám DJ za dobrou cenu je z okolí Prahy kdyby někdo hledal, i fotografa máme za dobré penízky,kdyby někdo potřeboval :-)
@jitrenkaa no poslední dobou je to tu mrtvější :-D asi plánujem všecky, i když asi už míň, ale spíš už všechny ty holky, co jsou tu od minulýho roku, tak už je přešla ta závislost na beremku :-D
Ahojky, taky se přidávám s termínem 11.8., ale v Kutné Hoře :-) Přípravy jsou v plném proudu, já už z toho mam hlavu v pejru....teď zrovna nemůžu sehnat kapelu :(
Ahoj holky, taky se přidávám, svatba 18.8. v Příbrami :-) dneškem máme už 100%ně místo obřadu a žranice, a jinak nic.... teprva se inspiruju a docela mě děsí, že některé tu plánují rok dopředu a já ještě nic nemám :-N :-o
Teda to je najednou nával! :-) Vítám vás tu holky! :-)
@barciii však čas ještě relativně je :-) a aspoň představu nějakou máš?
@mekii na kapely je tu strašný množství témat, takže zbývá se tím jedině prokousat.. ale asi už to teď bude trošičku složitější, nechci tě děsit, ale hodně kapel už nejspíš bude zadanejch... :-|
@nikolav ber to tak, že někde a někdy se začít musí ;-)
@lucykote konečně taky někdo s osmičkama! :-) ne že by nás tu teda bylo málo :-D ale poslední dobou se nikdo s osmičkovým datumem nepřidal :-) to s tím plánováním - děsit tě to nemusí, každej svym tempem... někdo potřebuje rok, někomu stačí měsíc ;-)
@sauce a můžu se optat proč ten zachmuřilej smajlík? Nebo to byl jenom překlep? :-)