Svadba Duben/Apríl 2009. Najde se tady někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, najde se tady někdo, kdo je takový blázen jako já, že začíná plánovat svatbu na příští rok na duben? Respektive nás to čeká přesně 25.4.2009.
Odpovědět
Profilova fotka
ale nakonec je pravda to že si p připravujeme svůj den a tak by ho snad každá z nás mělamít podle svých představ....
Odpovědět
Profilova fotka
u mě se tata taky snažil mi do toho kecat a ze to bude taka tak,tak jsem mu rekla,ze do jeho svatby mu nikdo nemluvil,tak at on nemluvi do moji a je klid,vse je tak jak¨chci ja s přítelem nenech si zničit svůj velký den
Odpovědět
Profilova fotka
no joooo, ale co naděláš, jak říkají naši - svatbu děláš pro rodinu :-x Hihi, kdybychom meli s mojim dost penez abychom si to utahli, tak bych to ani neresila, ale nasi budou dost přispívat, tak mají taky slovo ve všem :-) ALe jo, musim rict, ze porad tak trochu bojuju, jeste jsem to nevzdala, a mamka je trochu nakousnuta, jen rika, ze pokud jsem to nikde nevidela a nezazila, jake to je s DJ, tak nemuzu vedet... to je fakt.... no jeste uvidime.... Kazdopadne mam jednoho muzikanta zamluveneho a koncem mesice si ho jdeme poslechnout do jedne restaurace, kde jsou taneční večery.... A uvidíme.Taky to vyjde na docela dost peněz.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky :-) Tak co se u nás týká kapely, tak už jsem narazila asi na 2 dobré, které ale bohužel mají náš termín obsazený. A dj by u nás taky nikdo nezkousla a ani přítel ho nechce, že prý z CD si může pouštět písničky kdykoliv. Tak teď se rozhodujem o jedný kapele a asi ji vezmem.
Odpovědět
Profilova fotka
svatbu neděláš pro rodinu,ale pro sebe,naši mi budou platit celou hostinu a párty,ale i přesto to je moje svatba nebo si zamluv dj a jim nic neříkej, v den d ti nebudou nadávat
Odpovědět
Profilova fotka
No právě že to není jen o těch CD, ale musel by to být zároveň bavič, komik, tak trochu moderátor..... a ten muzikant co mam zamlu. tak pry je na svatbach dobry, i pobavi, a tak. No uvidime. Těžko se toho DJ ale budu vzdávat, pač posledních x měsíců pokaždé když slyším nějakou krásnou písničku, tak jsem si ji zapsala ... a na to si zatančíme na svatbě.... a takovy zpěvak nebo kapela taky nezahrajou všechno že.....
Odpovědět
Profilova fotka
vvvecna hihi, to by bylo prekvapko :-D
Odpovědět
evita: od hodně holek, co si do toho nechaly před svatbou mluvit, nebo to dělaly podle tradic nebo konvencí, které jim ale nic neříkaly, jsem po svatbě slyšela, že kdyby to měly dělat znovu, tak úplně jinak a hlavně, podle sebe! Ne jak se to líbilo mamince, tetičce, babičce... ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co by ti udělali na svatbě,to už bude pozdě něco řešit a pece by tobě a hlavně sobě neudělali ostudu,že vlastní dceři nedopřejou svatbu podle vlastní představy
Odpovědět
Profilova fotka
natrix má pravdu
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já si myslím, že mě by máti klidně svtbu zkazila, nechci ji teda křivdit, ale s mým maturiťákem se jí to taky povedlo a to se dušovala, jak bude vše v poho. Teď protestuje na vše.
Odpovědět
Profilova fotka
NO uvidíme, holky, neřešte mně, ale pojdme probrat další věci - už máte vybrané kytičky???? CO BUDETE MIT? Ja jsem se rozhodla pro tmavě růžové kaly, bez velkých přízdob, do kulata, větší než jen pár kousků a s nějakou růžovou stuhou kolem stonků. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak kytičku...no ty co mám v albu ty dvě kulaté růžovo-zeleno-bílé, ale teď jsem viděla v jednom svatebním albu tady nádhernou převislou a ta mě teda okouzlila. Přidám do albíčka.
Odpovědět
Profilova fotka
já červené a světlé růžičky,kytičku mám v albíčku i jak nazdobním brášky audinku,kterámě poveze :-D
Odpovědět
Profilova fotka
škoda, že tu nejdou vkládat fotky :-( a štve mě, jak mě to vždy po odeslání vyhodí pryč a musím to zase hledat tu diskuzi a taky mi vadí, že není nová odpověď na začátku diskuze, ale na konci...nemá to logiku..... Jdu mrknout na ty vaše kytičky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ruru kytičky jsou krásnéééééé, nejvíc se mi ovšem libí ta s těmi orchidejkami, nebo co to jsou zač - taky ji mam nekde zkopírovanou jako horkého kandidáta :-D vvvecna taky nádhera, nejvíc se mi líbí ty rudě krvavě červené WOW, to je barvička! :-D Jdu ještě mrknout na ty Tvoje šatky tam....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak to já ještě nevím, které autí mě poveze, páč ještě nemám jistotu s tím, kdo mi půjde za svědka :-( Jinak na autě budu mít asi panenku a mašly. Mašly už mám doma, ta co je v albu a panenku mi jedna paní šije za celkem dobrou cenu. Až jí bude mít, tak mi prý pošle fotky a můžu se rozhodnout, jestli jí vezmu. A co bude mít na autě ten můj, to je ještě ve hvězdách.
Odpovědět
Profilova fotka
vvvecna taky jsi byla v Salonu Bella? Kde? Ja ve Valmezu!
Odpovědět
Profilova fotka
Jo orchidejky jsou úžasné, jen bych se tam obávala těch cen :-|
Odpovědět
Profilova fotka
jj byla a nejvíc se mi tam líbily dvoje,ale jedny capucino a druhe bez vlečky můj bude mít asi cylindr ale ještě se otom nemluvilo
Odpovědět
Profilova fotka
jsou to ty druhé a páté
Odpovědět
Profilova fotka
etivo zkus v tom přehledu,jak je duben/april 2009 kliknou jenom na to datum jak je nad ním jméno,to tě hodí přímo na tu poslední odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Tomu mýmu se moc cylindr nelíbí a panáčka taky nechce. A já když řekla, že budu mít panenku, tak zas nechce ani kytku, že by to neladilo. Se z něj asi picnu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
s nima něco vybírat a rozhodovat,ten můj se pořádně jetšě ani nezapojil,je prej dost času ještě ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
vvvecna NEPAL jsou super, taky jsem je mela na sobe akorat si nemuzu vzpomenout jak se nosily, ale asi byly těžké, když to taky píšeš :-) na te modelce vypadají fakt blbě, nam dvěma teda sluší o hodně víc, ale uplne nejvíc Tobě jéééé a máš i ty Bonaire, ty jsem taky zkoušela a mamce s kámoškou se moc líbily, dělaly hezký výstřih, ale mně neuzaujalo to zapinani za krk.
Odpovědět
Profilova fotka
To ten můj se naštěstí zapojil, ale spíš jen do výběru. Komunikace s firmama... je na mě. On prý dopisy psát a něco extra vyřizovat neumí.
Odpovědět
Profilova fotka
jo chlapi maji furt čas............... i ten můůůj 8-) na auto chtěl medvídka tak uvidíme :-) já ještě nevím co, musím popřemýšlet, na to je ještě čas, ještě ani nevím jaké auto pro mně brácha sežene, má to za bojový úkol :-)
Odpovědět
Profilova fotka
orchidejky budou drahé, asi nejdražší i ty kaly samostatně stojí 75,-/ks, takže když jich tam chci více, tak jsem zvědavá jak mi to napočítá.... no 1500,- to asi bude.... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
My taky byly původně pro medvídky, ale mám strach, že kdyby pršelo a oni se nacucaly tou vodou, že budou pak zohlí a blbě držet
Odpovědět
Profilova fotka
no já jsem se zařekla, že už nic moc o našich představách nebudu probírat s našima a okolím, pač všichni mají kecy a je to MUJ den MOJE svatba a tak si to udělám podle SEBE, a tou hudbou to s našima skončilo :-) až budou vyzvídat, tak řeknu všechno bude překvapení........ protože aby mi kecali do ozdobení auta (už se stalo) nebo do dalších podrobností, tak na to nemam nervy.... :-x
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?