Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Tak už sedím doma a jen brečím... právě volal fotograf, který měl dělat celou svatbu, že je v nemocnici...
Odpovědět
Profilova fotka
Ježíši :-x
Odpovědět
Ahoj holky. Niki to je prd** V Ústí mě napadla pí Borlová, pan Berounský. Sehnala jsi někoho?
Odpovědět
ahoj nevěsty, jdu se na vás podívat jak se všechny máte?!! westerr, ježiš to je pech.. :-S snad někoho seženeš a zítra všechno klapne!! Míšo, Tobě na zítra taky tfuj, tfuj krásně si ten velký den užijte x-) já ted v těch vedrech docela trpím tak jsem pokud to jde naložená v bazénu a net nestíhám..
Odpovědět
Šárko, můžeš mi poslat do mailíku fotku tvého účesu ze svtby? furt něco lovím a už nevím co by ....
Odpovědět
Verčo, pošlu Ti do IP odkaz na fotky ;-)
Odpovědět
posláno ;-)
Odpovědět
Díky moc!
Odpovědět
Tak jsme teď vyzvedávali koláčky - a ejhle ... byly o 1/3 dražší, než bylo nasmlouváno. Prý od 1.7. zdražili. Prý buď si je vezmeme takhle drahé, nebo nic... jéééé to je paráda...
Odpovědět
Niki, co šatky a foto?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, my ladíme poslední detaily, za chvíli jdu zdobit Prince s paní Vidovou a snad zítra vše klapne:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Niki a Miso hodne stesti zitra, urcite vsechno klapne. My razime zitra do Cech a tak uz se neozvu. Drzte palce :-) Mimochodem Niki, muj hudebnik mel infarkt, tak taky nevim, kdo mi tam bude hrat. Asi tim horkem :-|
Odpovědět
Budeme na tebe myslet, neboj x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky moc:-) snad to zítra vše klapne!
Odpovědět
Nebojte holky ;-) Přeji dobrou noc a sladké sny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak to máme za sebou a všechno klaplo tak jak mělo:-) Svatba se povedla, obřad byl nádherný, oslava v Princi perfektní:-) Nikdo se neopil, nepopral :-D Od Lady už máme vzorek foteček, později je sem dám. Ale Lasda je opravdu profík, fotky jsou nádherné, nemáme slov!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky holky, tak jsem tu celý víkend nebyla a teď nestačím valit oči... Asi si to před svatbou musíme všechny pořádně "užít". Já občanku, Niki fotografa, Evička hudebníka...aspoň že Míša to měla klidné. Miško, koukala jsem na fotečky a moc Ti to slušelo x-) Těším se na další fotečky. (A taky se moc těším na naše, snad budou za týden :-) ) Niki, jak to dopadlo Tobě? sehnala jsi fotografa?
Odpovědět
Profilova fotka
Leničko děkuju! Jsem zvědavá hlavně na fotky z tý Botanický. Ale to vedro bylo fakt strašný. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
To věřím. Mně u obřadu tekly čůrky po nohou, naštěstí jsou svatební šaty až na zem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě taky, to jediný si snad z obřadu pamatuju:-) Soustředila jsem se jen na to, abych nezačala bulet :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Míšo, fotky jsou kouzelný! Myslela jsem na Tebe, zrovna jsem se slunila, když jste kráčeli k oltáři, bylo fakt vedro na padnutí x-) Wester, jak jsi dopadla Ty???
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzko díky:-):-) Jinak v těch novinách na tý fotce je za námi nna lavičce paní,kterou ani jeden s Martinem neznáme :-N =-) =-) Vedro bylo děsný, ale dneska je horší.
Odpovědět
Ahoj holky, omlouvám se za "nereagování", ale vůbec jsem nestíhala a pořád nestíhám. Svatba byla naprosto dokonalá! :) Musím říct, že jsme si to nehorázně užili :))) Mám taky už ochutnávkové fotečky od Lady - byla naprosto báječná... Víc až za 15 dní :) Pa pa
Odpovědět
Zdravím holky. Je tu nějaký mrtvo ...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) tak jak jdou přípravy na svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Niki máte nádherný fotky!:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Veru jaktože jste změnili místo hostiny? Ale Zlatý Kříž je pěkná restaurace:-)
Odpovědět
Ahoj hoky. Zdravím :-) Minulý týden došlo k neshodě s majitelkou bowlingu v Bí. Co šlo v zimě, nejde teď. V Bílině nebyla možnost, tak jsme "sáhli" po Teplicích. Dnes jedu na zkoušku šatů, aby paní Lendlová mohla v klidu moje šatky začít připravovat. A večer máme schůzku s šéfem hotelu a ochutnávku svíčkové :-) Musím říct, že pan Sentenský B. s námi jedná velmi profesionálně. A jejich motto: Náš zákazník, náš pán. - Opravdu platí. Jako dárek od nich dostaneme luxusní apartmá v hodnotě 2900,- se snídaní ZDARMA. Těšíme se tam. Doufám, že vše klapne.
Odpovědět
Profilova fotka
Wester, Tebe nakonec fotila Lada? Jste to nějak vykoumaly s Míšou? Nebo jak jste to sfoukli, to by mě zajímalo x-) Jsem ráda, že jste to nakonec taky zvládli!!! Míšo, kdy bude víc foteček???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Zuzko, my měli Ladu do krájení dortu a pak frčela za Nikol. Fotky budou dneska. Snad:-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?