Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
ahoj, tak mám zařízený kytky a dorty!! kytku budu mít úžasnou!!! x-) a paní Vidová je vážně skvělá, moc díky za tip!!! Bellezzu jsem dneska nestihla.. nebyla jsem ani objednaná tak to neva.. stejně jsem zapomněla doma foták.. takže tam jdu v pátek :) a přišla jsem domů a čekal na mě lístek, že dorazily prstýnky, nevim jestli to stihnu dojít pro ně ještě dneska,ale zítra je budu mít 100% doma!! x-) tak už jen vybrat ten správnej účes, doladit kosmetičku a snad máme všechno!!! ;-)
Odpovědět
Tak to stíháš všechno do svatby perfektně :-)
Odpovědět
Jojo, vypadá to, že jo!! doufám, že jsem na nic nezapomněla :-D
Odpovědět
Nám už chybí jen šaty (z těch nejdůležitějších věcí ...) O jídlo a pití se stará restaurace. Pak akorát dortík, koláčky, výslužky ... květiny, ozdobit auta a jedemééé :-)
Odpovědět
jo vidíš to jsem se chtěla zeptat, do tý výslužky, co máte v plánu všechno dávat?? a kolik? :-N
Odpovědět
Svatební koláčky+minizákusky a k tomu lahvinku vína. Takovou nějakou střední krabičku .... Pokud zbyde něco z obídku a rautu, tak ať si to hosté taky odnesou :-) Koláčků tak 12ks a minizákusků 5ks ??? Ještě přesně nevím. Někdo zde na beremese psal, že se dává 150g na osobu, někdo psal po 10kusech od každého ... asi jak chceš ... Koupím krabičky a dá se do nich tolik, co se do nich vejde ... Jinak když jsem byla svatbě kamarádce, tak jsme dostali "linecké vánoční" - asi 6ks. Takže záleží i na tom, kolik chceš do toho nacpat korunek. Asi nemá smysl to zas nějak přehánět ... Výslužky budeme dávat do rodiny nebo do páru, ne každé osůbce zvlášť ... a na to vínečko si dělám v corelu svoje etiketky .... až budeme mít vína doma, tak odmočím čelní etiketu a nalepím naší. Našla jsem na netu svatební vína - ale cenově moc drahé. Hand made je lepší a finančně good :-)
Odpovědět
A dortík nechváváte dělat kde? A nezapomeň pak, až rozkrojíte svatební dortík, si kousek nechat, ten pak zamraz a po roce v den svatby rozmrazit a sníst, aby Vám to vše klapalo! Furt na to myslím, že mi ho tam hosté nesmí celý sežrat :-D :-D
Odpovědět
Ahoj holky. Tak se tento týden pustím do sv.tomboly, mám sepsáno asi 30 "cen", tak v sobotu zajdu na první nákup a budu dělat losovací kartičky :-D Sv.noviny mám tak nějak hotové, nápojové lístky s rautíkem taky ... ale tisknout budu před svatbou, kdyby došlo k nějaké změně :-) Co vy, chystáte něco?
Odpovědět
ahoj, Verčo díky za tip s dortem určitě kousek zamarazím, ale myslím, že pak bude pěkně hnusnej!! :-D ale zase co by jsem pro šťastný manželství neudělala ?!! :-D tombola, noviny, nápojový lístky.. tohle mi mít vůbec nebudeme :-N a jaký budeme mít v tý tombole ceny??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) Tak jsem se zrovna vrátila ze sv.salonu Delta a konečně jsem našla ty svoje šatičky!:-) Je to St.Patrick, Essau, kolekce 2010. Už jsem zaplatila i zálohu a koupila boty. :-D ;-) Jinak tombolu, nápojové lístky atd taky mít nebudeme.
Odpovědět
Ahojky. Tak šaty paráda :-) Ramínka jsou napevno u nich? Ceny do tomboly legrační: - jako třeba "výlet do zasněžených alp" - lahvička Alpy, nebo "puzzle pro náročné" - strouhanka a obrázek rohlíku ... atd samý kravinky....
Odpovědět
Profilova fotka
No jsem z nich nadšená, dokonce mi byla vel.38 :-D a u všech! :-D což je s mýma prsama docela úspěch:-) Ramínka se dají asi odendat, ale já si je tam radši nechám. ;-) a vzadu jsou na šněrování - na fotce s knoflíčky....
Odpovědět
Profilova fotka
Akorát nevím co se závojem. V Deltě ho nepůjčují zdrama jako třeba v Belleze, ušijí mi ho na míru k šatům - cena 1500kč . :-| a taky teda vůbec nevím jaký nakonec zvolím účes:-(tak aby šel i se závojem a mohla jsem mít korunku, asi si budu muset závoj dát zespodu drdolu =-)
Odpovědět
Holky v jaký cenový relaci se pohybují šaty v Deltě? A nevšimli jste si,jestli tam mají i nějaké šaty s červenýma nebo jinak barevnýma aplikacema,vyšíváním? Nechci mít bílý jednobarevný šaty, jsem asi vadná nevěsta :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Andras, nejdražší šaty tam jsou za 7900kč. Barevný jsem tam taky viděla. ;-)
Odpovědět
Ahoj, Míšo, gratuluju k vybraným šatům!! :-) mě by se líbil ten závol pod drdolem, nebo nějak zakomponovaný v účesu, budu to muset ještě nějak promyslet :-) Verčo, to puzzle rpo náročné mě vážně pobavilo :-D už vím co dostane babička k svátku!!! hrozně ráda puzzle staví, ale nic jí nepřijde složitý!! :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, no ten závoj je snad oříšek pro každou, taky mám doma korunku a nevím, jak to se závojem vyšpekulovat ... to je blbý, že ho nepůjčují .... tak ho pak Míšo prodáš za nějakou kačku .... Máš svatbu dřív než já, když se mi bude hodit, klidně si ho od tebe koupím, když mi v Bellezze nepadne do oka nějaký :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Verčo volala si do tý Belezzy? Já byla na poradě, nemohla sem zvedat telefon. No měl by být šampaň, oblemovaný krajkou co mám na šatech...
Odpovědět
Nemůžu se tam dovolat, ale budu zkoušet celý den :-) No já ještě nevím, zda mám jít do tý šampaň barvy, nebo zůstat u bílé .... furt jsem na vážkách
Odpovědět
Míšo, tak je to domluvené ... jedu tam zítra já. Díky, jsi mě posunula o týden :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáš zač:-) no šampaň je tmavší, já mám Ivory:-) A to není od bílé skoro poznat, hlavně ne na fotkách.
Odpovědět
A botičky jsi sehnala k tomu ve stejné látce? Pak ještě punčochy, podvazek, korzetek nebo podprsenku pod šaty .... nezdá se to, ale ještě je co zařizovat, co?
Odpovědět
Profilova fotka
Jo botičky mám v albu, barva ivory:-) a ještě mi je prodali se slevou za 990kč, jinak normální cena je cca 1300kč. ale jsou úžasný!:-) Podprsenku pos šatama mít nakonec nebudu:-) dobře sedí a jsou na šněrovačku, tudíž mi hezky sedí:-) Punčochy ještě nevím....nejradši bych šla v létě naboso:-)
Odpovědět
Ty punčochy asi podle počasí no ... ikdyž mě se zdobený punčochy hrozně líbí :-D
Odpovědět
Ahooooj!!! tak máme prstýnky!! x-) x-) x-) vyfotím a dám do alba x-) jo a punčochy taky mít nebudu, budu na boso, doufám, že 242.4 bud hic :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, zdravím všechny teplické nevěsty a děkuji Míše za pozvání do diskuze. :-N Taky řeším otázku punčošek. Nejspíš půjdu k oltáři na boso, taky záleží na tom, jaký si koupím boty. A samozřejmě i na počasí. Můj přítel pořád studuje na nějakých mapách, jaký bude v červnu počasí. Jenže to vychází pokaždý jinak. :-D
Odpovědět
Hezkou slunečnou neděli holky :-) Tak jsem včera vyzkoušela šatečky Jasminky, mám favoritky, ale ještě počkám na Sotterky ... Mám už vybraný šaty na převlečení (raději si je půjčím, jestli bude v srpnu vedro, tak nevím, jak dlouho v šatech vydržím, chci co nejdéle samozřejmě ...) Jasminky společenky- linie Belsoie, model L2066, zkoušela jsem je v modroučké barvě, ale paní mi je objednaná na svatbu v bílém :-) Takže další věc zařízena .... ufff .... takže už jen svatební + obléknout ženicha a máme skoro všechno ;-) To: Albrabantik: Taky bych šla na boso .... do otevřených bot jsou punčochy blbý .... Budoucí ženich je meterolog?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Veroniko, budoucí ženich není meterolog :-D . Zkoumá to jen tak laicky. Jestli čekáš na Maggie Sottero, tak to jdeš určitě do salonu Bellezza. Tam už mám taky zamluvený šatičky. Ta majitelka říkala, že mají přijít každým dnem.
Odpovědět
Ju ju, včera jsem byla v Bellezze :-) Paní Lendlová mi "objednala" model Benecia (ze starší kolekce MS) ... na ty se těším nejvíc. Pak myslím objednávala Brigitte, Tabert ... Možná budou koncem března ... snad už :-) A jaký šatičky jsi vybrala? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) Šári zatím v albumu žádný prstýnky vyfocený nemáš:-( Už se těším na fotečku!:-) Verčo: teda Vy se máte,že máte už skoro všechno. Kde budete objednávat koláčky? albrabantik: Vítám Tě:-) akorát o tom pozvání nic nevím...připomeneš mi? :-N =-) Kde budete mít obřad?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?