Nevěsty, které se vdávaly v srpnu 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojky, možná je ještě brzy, ale doufám, že časem nás přibude víc, které plánujem svatbu na příští léto - konkrétně srpen....Když se přidáte, budu ráda. Můžem plánovat přípravy společně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pridavam se do prizpevku ke svatbam v srpnu 09... Docela me prekvapilo kolik z vas uz ma presny plany!! Ja stale jeste tapam. x-) Chtela bych mit vybrane a zamluvene aspon misto, ostatni uz se pak pomalu doladi... Situace je komplikovana tim, ze bydlime ve Svycarsku a pritel je anglican.... Vybirani mista takhle nadalku je vazne slozuity, prohlizim alba a debaty na beremese.cz a snazim se najit nejakou inspiraci... ale musim prizat ze to neni jednoduche a casove narocne. Budeme mit asi 80-100 hostu, spousta cizincu, takze bychom chteli ubytovani, hostinu i obrad na jednom miste... A pochopitelne mam vysnenou krasnou svatbu na zamku, nebo prekrasnym parku... tak nevim jak to vse skloubit dohromady! Moc rada si necham poradit!! Puvodni plan byla svatba v Italii, kde jsme se poznali... ale to by uz byl skutecny zmatek kultur :) a i financne mnohem narocnejsi...
Odpovědět
Ahoj holky. Můžu se přidat? Mám termín 1. 8. 2009. Doufám, že nám srpen všem přinese štestí a taky hezké počasí. Chceme to pod širým nebem, tak bych nerada vykročila do společného života jako zmoklá slepice ;-)
Odpovědět
Ahojky, tak já se přidávám k srpnovým nevěstám. Zasnoubená jsem už téměř 2 roky. Občas jsem na nějaké přípravy pomyslela, ale stále si říkala je dost času.Ale když už jsme si řekli kdy přesně a kde, začínám celkem panikařit, že ještě nic není hotové a to mi zbývá rok do svadby... :-p Jinak plánujeme svatbu v Mikulově, v sobotu jdeme čučnout na matriku a vybrat přesný termín. Docela jste mě vystrašily s tím, že někde ještě nemají naplánovaný oddávací kalendář...
Odpovědět
lucil: nepanikař, za rok se toho stihne :). Jediné, co jsem zařídila, je restaurace, protože bývá poměrně plná, ale jinak to nehrotím. Pokud by mne něco praštilo do očí v rámci dekorace, koupím to. Jinak obřad bude doufám v kostele, takže tam to hrocení také není na místě a pokud by byla radnice, termíny se stejně ještě nevypisují. A na šaty je dost času někdy v únoru, stejně se mi ještě desetkrát změní postava :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já se taky přidám. my máme termín 7.8.2009 a přípravy jsem si schválně natáhla na celou dobu před svatbou, protože je to hezké období, navíc čím víc času tím víc možností. nemusím kývnout na první předraženou nabídku, navíc tady z brms jsem poznala že budoucích nevěst co svou svatbu plánují dost dopředu je víc než dost. takže jsem věděla že s rezervací různých služeb je lepší si pospíšit, protože pak může být pozdě. abych neplašila, většina lidí - jako budoucích dodavatelů má samozřejmě srpen volný, ale na matrice prahy dvě se termíny vypisovaly začátkem září a když jsem se náhodou podívala pátého září zjistila jsem že ve dvanáct hodin je ten den už plno a plno je i ve tři. takže jsem si pospíšila s rezervací abysme nepřišli o termín, kameramana mi vyfoukli před nosem a tak. takže jsem teď víc ostražitá a to co mám vybrané si radši rezervuji už teď ;-) jinak já už mám šaty, máme zamluvené místo, termín, kameramana, fotografa, vybranou cukrárnu na koláčky, svatební bublifuky, čokoládovou fontánu a pár drobností na výzdobu. mám toho docela dost, ale na druhou stranu toho pořád spousta zbývá, ale zatím je čas, i když letí jako splašený :-)
Odpovědět
ahoj holky, pridavam se k vam, termin svatby 15.8.2009
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj všechny, tak vás zdravím po delší době :-) Včera jsem se nad sklenkou bavila s kamarádkou, co měla svatbu loni-má tu i album, její nick je peskova, kdybste se chtěly kouknout-mno a říkala, že je to celé vyšlo asi na 50 tisíc se vším všudy, což mě docela překvapilo, protože to měli fakt hezký-obřad venku pod hradbama, což je docela netradiční tady u nás, krásnou výzdobu aut, oběd s rodinou, grilovaný prase, sudy piva, kapelu u nich doma.... takže moje pesimistický vyhlídky, že svatba nebude kvůli financím padly.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pavla: jojo je to narocne ale da se, kdyz mas na pripravy 1.5 roku :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak i já se hlásím na srpen 2009 :) konkrétně 8.8. a na svůj slib jsme si vybrali Děkanský kostel v Mostě :))) tak snad nám to neproprší :) jinak se musím pochlubit zásnubním prstýnkem který zdobí diamant... hoky já si připadám jako v pohádce :))
Odpovědět
Profilova fotka
Ono to je pohádka:)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte všechny nevěsty :) my se budeme brat 15.8.2009, v den kdy jsmem spolu zacali chodit :) Uz mame rezervovane misto na obrad i restauraci, zamluvene saty, vybranou hudbu, s kvetinarkou diskutujeme nad vyzdobou i kytici, vyrabime svatebni oznameni a jmenovky na stul...koukam, ze uz je toho dost..:) Protoze planujeme dost velkou svatbu (pres 80 hostu), zacali jsme dost v predstihu :) navic jsme oba jeste studenti a mame male miminko, takze casu moc neni a tak to chci mit vsechno radsi driv a uz se pak nestresovat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já se sem hlásím také....již máme domluvený termín na 7.8.2009 máme místo obřadu-jako datum s matrikářkou i místo hostiny, ale detaily ještě musíme probrat...tak snad vyjde vše jak má:_)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se tak dívám,že mají hodně družičky...malé děti v rodině nemáme,jsem první na řadě,kdo se má o to postarat:)) a zase kamarádky...to mi přijde divné,už jsme velké kozy na družičky,ne?A na co vlastně družičky jsou???Co vy na to...třeba změním názor:))
Odpovědět
Profilova fotka
macinka-ja druzicky mit budu, tri holcicky od 5 do 7 let, pujdou prede mnou a budou rozhazovat listky ruzi, prijde mi to krasne romanticky :) akorat jeste nevim co s chlapeckama, chtela jsem aby mi nesli zavoj, ale dlouhej nakonec mit nebudu, takze nevim cim je zaukolovat (ty mame v rodine 3 - zatim dvoulety), no mozna je napareckuju s holcickama, jeste nevim... no a ti nejmladsi, co maji kolem toho pul roku, ti budu rada kdyz vydrzi potichu hacat u maminek (2 holcicky a muj broucek) :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo,tak malé děti jsou roztomilé:)) Ale nědo má družičky svoje kamarádky,to mi přijde zbytečné..nebo ne?:)
Odpovědět
Profilova fotka
hm, tak to asi jo, ikdyz segra bude mit i ty velke, asi zalezi jak se na to podivas :) jeste ze mame spousty deticek :))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
To máte štěstí:))
Odpovědět
Profilova fotka
tak nevěstinky já vám o sobě také řeknu :) mám 15 měsíční dcerku a vyvdám si 7letého syna:) s přítelem jsme se také poznali 15.8. tohoto roku :) ta naše svatba bude 8.8.09 od 10:00hod v Děkanském kostele v Mostě :) to už máme zajištěné jinak nic.... :))))) nevím co naplánovat dříve :) je toho tolik že už teď se v noci budím a přemýšlím co jak bude:) také to tak máte nebo jen já tak plašim??
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem z toho nespala 14 dní od zásnub,ale ted je to už dobrý,,ted si užívám kravinek na internetu..obrázky nápady a tak .Už to mám v paži..zatím,protože důležité je zařízené.
Odpovědět
ahoj holky, jsem na tom asi podobne jako macinka, taky ze zacatku jsem z toho byla uplne na vetvi, ted, kdyz uz mame misto a datum, tak jsem vic v klidu. tak si brouzdam po netu, stahuju inspiraci, tvorim albicko...ale jinak nic vic. ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! My jsme měli termín 11.července, jenže chceme svatbu mimo radnici a všechny termíny jsou u nás v Ol už zabraný, takže můžeme jen 29.8.2009 vyloženě na nás zbyl :-N
Odpovědět
Profilova fotka
My jediný co máme, je teď už pevný datum a hodina a místo obřadu, mám ho v albu, je to na Floře v Olomouci v altánku, teď se opravuje, ale už v březnu má být hotoví. A ještě jsem si objednala z netu pár věciček na stůl a podvazek a tím jsem na čas skončila, teď si jen vyberu šaty a do prosince si je chci zarezervovat, mám z toho trošku obavy, že už by pak nebyli, protože všechny to řešíme zhruba v tuhle dobu a pak si myslím, že po novým roce bude menší výběr a nerada bych si řekla jo to jsou ony, ale na můj termín nejsou volný :-o to by to se mnou asi seklo! Přítel je z mých předčasných příprav, fakt hodně nadšený ]-( :-D takže se teď budu krotit a nebudu nic kupovat, jen jsme si řekli že do konce roku musíme udělat seznam hostů, najít místo na hostinu a moje šaty. Pak budeme řešit prstýnky, fotografa, chceme ho mít jen přes obřad, pak fotky ve Floře a pak na oběd a první tanec a pak už bude fotit jen rodina.
Odpovědět
ahojda srpňačky.) tak já už mám zařízené skoro vše:) dokonce už mám i svoje šaty!!! :-D nějak sem se do toho opřela:) jediné co nemám zařízené jsou prstýnky, kytky, oblek pro ženicha a zamluvenou matriku - páč ta naše matrika vypisuje termíny až po novém roce ]-( ale kapli zamluvenou máme a je to jediné místo kde matrika oddává takže v tom nebude problém!! jupí už aby to bylo :-D
Odpovědět
luphen, to jsi teda fakt popredu :-) ja ted zrovna brouzdam po netu a hledam tipy na fotografa, na saty se chystam koncem listopadu kouknout se, jaky typ mi vubec sedi a pak se rozhodnu, jestli pujcit nebo nechat usit. muj drahy rika, ze vsechno necha az po novem roce, ted akorat bude shanet kapelu. taky se mu moc nezda, ze vsechno resim tak brzo, ale nakoce termin mame jen diky tomu, ze jsem zacla brzo, tak co :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo ti chlapi,,,já se už ani o svatbě nemůžu zmínit..je na to alergický...jsem zvědavá,kdy on začne něco vymýšlet:))Nechám se překvapit a až si řekne sám,budu něco kupovat.
Odpovědět
maci, reknu ti jednu velkou pravdu...nikdy :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím:)) Ale na ty utrpné ksichtíky je hrůza se dívat:))
Odpovědět
Profilova fotka
Já pořád nevím, esli svatba bude nebo ne, nejdřív měl plnou hubu keců, že ano, ale poslední dobou je ticho po pěšině a nějak se o tom u nás nemluví... tak se bojím, abych pak nelítala a na poslední chvíli nesháněla všecko možný :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo holky máme to s těma chlapama těžký, nejlepší, je být potichu bavit se jen s kamarádkama a postupně všechno kupovat a chlapům nic neříkat: líbí se ti to? a tenhle dort by jsme mohli mít, že? :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-x :-D jsem teď den mlčela a zítra mu zase něco ukážu, musíme jim chudáčkům dopřát chvilku, aby si mysleli, že nic neřešíme :-N
Odpovědět
lenajs: to víš...sem šla s holkama na zkoušení šatů a pak se to nějak spustilo samo:) chtěla jsem si nechat ušít šaty od maggie sottero které sem si zkoušela - od Asapa nebo od Milly ale pak sem našla inzerát tady na beremku kde právě tyhle šaty jedna paní prodávala a v mé velikosti, tak sem k ní jela na vyzkoušení a už sem je tam nemohla nechat :-D jinak fotografa sem zamlouvala skoro jako první věc - manželé potůčkovi, maj moc krásný fotky ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?