Červen 2008 IV.část.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, vítám vás ve staronové diskuzi, po našem dnešním srazíku začneme "na novo"............. :-D :-D :-D
Odpovědět
Zabena: Ahojky ;-) Matěj to vyhrál. A Ty se dej do pořádku, páč už je tu jaro. Len: Moc hezký nářadíčko. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
len:je krásnááááááááááááá
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.bezkorupce.cz/aktuality/pr... to by mohlo stačit............... ueělejte si obrázek jaký chcete. jdu vařit, za hodinku tu mám Vašíka a mám "slíbeno" :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
leni-sluníčko v nedohlednu !!! Každou chvíli je to tu na pršení... :-( ]-( Kráááááásnáááááááá motyčka... já cu taky !!! :-D zabena-Boženko, tak ať je ti brzy líp, neznám nic horšího, než mít takové stavy. Taky jsem si tím prošla, ale já to měla od žaludku... problila a pro*rala jsem celé dny... bylo to šílený. Tak se drž beruško !!!! Děvčátka, já se pro dnešek loučím. Jedu pro manžu na bowlec, měli sešlost z práce a pak jedem pro myčku a konečně si ji přivezem domů !!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zabena:Boženko, také nám chybíš, a moc........ Dávej na sebe pozor a uzdrav se brzy
Odpovědět
Profilova fotka
majky papa, mějte se krásně a užijte si myčku doma, je to super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tady je dnes celý den krásně, tak jsme byly kočárkovat a po krmení jsem jí ještě šoupla ven a spinká a spinká x-) Můžu vás poprosit zase o hlasování, pokud budete mít čas a chuť, není to teda pro nás, ale jednu holčinu z naší diskuse na MK, soutěží teď o miminko března a už jí předehnali :-( jmenuje se Gabriela Hodanová. Díky :-) http://kladensky.denik.cz/miminka/mim...
Odpovědět
Profilova fotka
Baruško má šnádherné starosti.Moc vám to přeji. Hlas jsem poslala a budu posílat další, je krásná, že gratuluji, papa
Odpovědět
Ahoj, Zuzi - okolí u.hřbitova neznám :-| A díky za IP, oprti včerešku to vypadá nadějně, ale nechci to zakřiknout, uvidíme :-N Beru - budu hlasovat jak divá ;-) Momou - juuu, Libeňský zámeček, pak hoď fotky, já ani etušila, že se vítání občánků ještě dělá :-N Boženko - chuděro, tak hlavně ať je ti líp. Každý s kým si píšu /mluvím/telefonuju, tak má nějakýho bacila....no přestalo mrznut, tak se ty mrchy bacilový množí ]-( A teď něco ke včerejšku. M.se nemohl dočkat toho latexového oblečku. Tak jsem se zavřela v koupelně, jako , že nám udělám hezký večer, napustím vanu atd. (aby se nedivil, že jsem v koupelně). Tak jsem napouštěla vanu, a mezitím sestavovala masáž. M. meztitím se snažil najít na netu, co jsem mohla objednávat, protože krabice byla přelepena izolepou s nápisema asi 3 inetových obchodů. Tak jsem nachystala vanu, masáž, olej do koupele, celou vanu obložila svíčkama, no romantika a pak jsem si řekla, že vyzkouším na pár sekund, jesti ta masáž funguje...a zde nastal problém...ona má totiž zvuk jako hodně výkonný vysavač. takže M. bylo hned jasné co tam mám, hned to přes dveře hlásil ;-( Prý to vůbc netušil, že jsem to koupila, ale jak uslyšel ten zvuk, tak mu to bylo jasné, protože já o té masáži mluvím asi 2 roky, ž eby se mi to líbilo. A prý, že o víkendu mi koupí ten obleček, když já mu koupila masáž :-D :-D :-D Já mu dám obleček :-D Tak jsem si to každý chvilku vyzkušeli, akorát ten nejslabší proud je už docela silný :-N Ale jinak super.... Zuzanku, děkuji moc za tip ;-) ;-) ;-) ;-) Jsi zlatíčko
Odpovědět
Profilova fotka
Blani: :-D :-D :-D Napsala jsem ti všechno, ale to že je to randál opravdu ne, to se omlouvám.............. Když jsi napsala, že je proud silný, tak jsem si vzpoměla napoprvé, co to se mnou dělalo a představuji di tebe, asi o metrák hubenější ženu, jak se tam plácáš v té vaně a Martin chytá latexový obleček.No to jsi mne rozesmála zase............ Vašík usnul, není mu dobře po fotbale.Dostal ránu do prsou a levý loket si zabořil do žeber, tak už 2 dny spí od 18hod.A já se dnes vzala z gruntu.........vlásky, nohy ....., peřinky.No tak nic.Za chvíli přijde na kávu kamarádka, potom si udělám koupel perličkovou(snad ho nevzbudím) a snad půjdu spinkat brzy dnes, ne jako včera-dnes-v 9hod ráno :-D :-D :-D Holky jinak prosím myslete na mou babičku, dnes jí převezli na tu kardikliniku a zítra v 7hod by jí měli operovat.Je to prý na 4 hodiny, to budu celá na trní........... Děkuji.
Odpovědět
Tak jsme dorazili z venku, bylo krásně teploučko a slunečno a nasbírali jsme spoustu podbělu x-) Už jsme vykoupaní a poslední papu a děti jdou hajat ;-) a já taky. Baru, hlas jsem poslala, když nezapomenu budu hlasovat ;-) Zuzi: Na babičku budu moc myslet a moc jí držím palečky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
blani-ty jsi mne pobavila !!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D zuzi-myslím na tvoji babičku. Budu jí zítra držet palečky a ty informuj, jak dopadla operace. Zvládne to !!! Bude v pořádku, uvidíš že jo ! :-) Drž se beruško a jdi si odpočinout, ať máš síli na návštěvu babičky. ;-) Brou noc všem beru-já samo také hlasovala a zítra přes den se budu snažit posílat hlasy... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Blani, to muselo být zajímavé, slyšet ty zvuky z koupelny? ještě že si M. nemyslel, že tam máš nějaký výkonný vibrátor :-D prosím pošli mi odkaz na tu masáž, možná bych jí pořídila k vánocům. Děvčata, děkujeme za hlasy :-) Zuzi, myslíme na tvou babičku a držíme všechny palce i palečky :-)
Odpovědět
Beru . je to tato: http://www.zdravotnipotreby.cz/vybert... M. mi říkal, že prý jsem si asi koupila nějaký vodní maxivibrátor :-D A kdo ví, co si myslel, když jsem tam nafukovala ten polštářek do vany pod hlavu a vzduchem se šířila vůně gumy :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky jste moje zlatíčka, děkuji.vždy mi pomůžete. Zítra, tedy dnes za babičkou nepojedu, protože bude po operaci na jipce a tam mě nepustí.Mám telefon a budu volat na sesternu, jak to vypadá. Blani, hlavně aby jste byli spokojení, já si do ní zítra hupsnu zase. Půjdu dnes pomalu spinkat, tak krásnou středu všem, papa
Odpovědět
Profilova fotka
http://kladensky.denik.cz/miminka/mim... Moni, ani jsi nepsala, jaké bylo vítánííííííííííííí
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
http://www.super.cz/vtipky/14717-ja-c...
Odpovědět
Ahoj holky, Zuzi, už na babičku myslím a moc držím palečky ...................... dej vědět jak to dopadlo, jsem tu z toho napnutá jak kšandy :-D Vítání? No slečna místostarostkyně nás přivítala jménem starosty, pak četla jména a my chodili s miminkama, maminky dostali kytičku a dětičky zlaté přívěšky na řetízek - písmeno jména - Kubík dostal J a ještě obrázek. Pak nás ještě vyfotili a šli jsme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky......u nás je dnes nějak zataženo......brrrr :-( :-( :-( :-( Zuzi, určitě dej vědět, jak s babičkou...myslim na ní a držim palečky...... :-) Myslím pozitivně v každém případě, takže vše dobře dopadne 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teda teda se toho napsalo než jsem přišla :-D :-D :-D :-D To nemůžu stihnout dočíst... :-N Tak u nás je dnes pěkně na prdlačku...mrholí a fučí vítr.....včera bylo lépe :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky babička je po operaci, mluvila jsem s tím doktorem, co jí operoval, prý mi nemůže nic říci, že její zdravotní stav se může za 10min změnit :-( :-( :-( Domluvila jsem se s ním, že večer zavolám a zítra za ním přijedu a promluvíme si. Na jednu stranu mluvil strašně a na druhou si říkám a uklidňuji se, že kdyby to bylo hodně špatné, tak mi řekne ať přijedu.Uvidíme.Bojím se o ní, je stará a nemocná............ Do toho všeho mi ráno volal Vašík po 6hod, že jede do nemocnice.Tak já vylítla, jela do nemocnice za ním, po 5ti hodinách na chirurgii a neurologii zjistil, že má skřípnutý sedací nerv.Nepostavil se na nohy, hrůza.Dnes nervy jak špagáty........... Nicméně už jsem si ho přivezla domu, dostal injekce, prášky, bederní pás a klidový režim.Hlavně že je doma, to už by mne museli odvézt s nohama napřed........ Jdeme si lehnout, tak papa
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi...držim palečky......modlim se, aby to dobře dopadlo.....ale někdy to nestačí.... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Leničko děkuji..............
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, kde se dnes touláte? :-( :-( :-( My byli celé odpo u babičky, teda prababičky....... pak jsme vyzvedli mamku a jeli do zahradnictví koupit substráty na zahradu a hnojiva a pod. Zítra mam poradnu, tak mi držte palečky....... :-) Pak dam vědět...... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Leni jsem zvědavá, jak jste vyrostli a na prcka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi to my taky.... ;-) pápá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pápá.......a buď tam hodná ;-)
Odpovědět
Zuzi: Uvidíš zítra, snad bude babička v pořádku ;-) A Věšík bude taky v pohodě, to víš, meze jsou ještě studený :-D Len: Už jsem zvědavá na výsledky z poradny. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky !!! Dnes jsem měla spoustu práce... :-S zuzi-přišla jsem jen z toho důvodu, abych zjistila, jak je na tom tvoje babička. I když tu nejsem, tak na ni (vás) pořád myslím a také přeji brzké uzdravení. Uvidíš, že to dobře dopadne. Oni doktoři "straší" a zřejmě pár hodin po operaci je kritických, ale věřím, že babička to zvládne a brzy bude jakok rybička. ;-) Vašíkovi taky přeji, aby se z toho brzy dostal. Nemáš to teď lehké, staráš se o celou rodinu. JSi prostě takové jejich sluníčko, kdyby tě neměli... ;-) :-) Tak se drž kočko a kdyby něco písni !!! len-myslím na tebe a hned dej vědět ju?! A pro štěstí tfuj, tfuj, tfuj... :-D a teď se můžeš jít umýt :-N :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Majky:ty jsi sluníčko.......díky moc, zítra tam jedu, tak se potom ozvu.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?