Holky ani mi nemluvte. Jak já bych spala. Po včerejším aerobicu mě bolí celé tělo. Zívám tu na celé kolo, ale asi mi to bude prd platný :-D jdu dělat snídani a pak musím připravit něco hezkého na sebe ;-) ať je Kubík fešák, když bude uvítanej občánek :-D
Dobré ránko všem... tady opět svítí sluníčko....konečně!!!!!! tak už mam narvanou pračku prostěradel, bryndáků, plen, osušek...prostě to vidim tak na 3 várky a vyvařuju, dokud je sluníčko, aby se mi to hezky vybělilo...... :-D :-D :-D
V 18 nám přijde pán na čištění koberců...chodí k nám 2x do roka a fakt je to poznat...koberečky jsou jak nové...teda dokud se na ně za pár dní nevyleje džusík, cola, nebo nerozmaže čokoládka :-D :-D :-D :-D :-D
macet-Markétko ahoj a ahoj... :-)
momou-kdy jdete na vítání občánků?!
leni-chci taky sluníčko, pošly ho prosím k nám, tady je už od neděle zatáhlé, hnus počasí... ]-(
Jojo čištění koberců má něco do sebe... no my máme všude plovoučku, tak by nám byl pán prd platný :-D
Markétko...plovoučku si musíš čistit sama viď? Hadřík a košťátko..... :-D
Asi jako my v kuchyni a na chodbě......tam máme sice lino, ale taky se to samo nevytře ]-( ]-( ]-( ]-(
Jo a sluníčko ti pošlu až po 12té....protože do té doby mi ŠAJNUJE na balkónek a to potřebuju na to prádélko :-D :-D :-D ale až se stočí na jinou stranu, tak ti ho tam krapet pošlu...... ;-)
majky: Máme to dnes ve 13,30 hod v Libeňském zámečku v místnosti, kde se vdávala Zuza. ;-) Ale kdybych se včera neozvala a nenapsalal tý ženský z úřadu, tak to ani nevím, páč pozvánku poslala na jinou adresu ]-(
leni-přesně tak, na čtyři a valíš... :-D :-D :-D Né, mám mopíka, ale už bych chtěla nové košťátko.
Tak o.k. po 12 ať je tu a šajnuje !!!! ;-)
momou-Moni, to je bordel !!!! ]-( U nás se vítání koná v sobotu na Městském úřadě. Je to tam katastrofální..... na tom zámečku to musí být krásné !!! ;-)
Moou, tak u nás to bylo podobně.......když nám přišla pozvánka na vítání občánků, tak jsme byli nemocný.....tak nám paní na úřadě řekla, že bude ještě jeden termín, protože se rodí hodně dětí....že mi dá včas vědět, a pošle opět pozvánku......řekla mi, že to bude určitě konec srpna, začátek září...tak tam samozřejmě pro jistotu volam v půlce srpna a paní mi řekla s ledovým klidem, že už to bylo před týdnem......a ještě byla hnusná, že jsem si to měla zjisitit dřív!!!!!!!!!! :-o :-o :-o :-o
Toť moje zkušenost s vítáním občánků...... :-|
Tom řikal, že až bude vítání teď, tak si tam rozložíme stany a karimatky měsíc před a pro jistottu tam budeme ještě měsíc po, abychom něco neprošvihly :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Len: No já jí psala meilem adresu, ale taky jsem jí psala, že mi to stačí jen tím meilem. A kdybych nevěděla, že je to od včerejška do pátku, tak jsem to včera nesháněla. A na Aničku nám to přišlo automaticky. No to je fuk.
Ale musíme se pochlubit: Kubík dnes snědl celou mrkvičku lžičkou x-) a ani nevyváděl. Chvíli počkám a ještě mu šoupnu mlíčko ;-)
momou-taky se divím že tu naši místnost nějak nezkulturní....?! :-S Sice od doby komunistů ji vymalovali a dali nové židličky, ale je to tam takové studené, neosobní... škoda, dalo by se s tím dělat věcí, jen kdyby se tomu někdo věnoval. Konají se tam i svatby.
leni- :-D :-D :-D :-D už vás vidím, jak stanujete před úřadem a vaříte si v kastlíku a nebo opékáte špekáčky.. :-N
momou-no já nevím? :-D :-D :-D ale je pravda, že od doby, kdy úřaduje náš starosta, tak ve městě zbudoval novou školu, velké centrum pro sport a volný čas, udělal stezku pro cyklisty a mnoho dalších... teď by ještě měl něco udělat se silnicí v naší ulici, která je od zimy samá jama je to jak tankodrom... ]-(
len: Pááááááá)
majky: No my tu máme idiota. Sice uděli hřiště, ale zas tam nejsou záchodky - dítě dám ke křoví, ale co já? Si asi taky sednu na kanálek ;-) A protože po firmě chtějí velké provize, tak nám ruší lavičky ]-( Školka se tu zrušila ......
Ahojky.......
moni:alespoň vidíš, že tenkrát se dělaly kvalitní židle a vůbec vše.........
Kdybych to věděla dříve, zajedu se podívat na Kubíka ;-)
Rozhodně vyhrávám boj o nejnechutnějšího starostu, náš JUDR Jančík je obtloustlé prase obrovské, které z kasičky Prahy 5 jen krade peníze a nikdo nechápe, jak mu to můžou všichni tak dlouho žrát.Několikrát se do něj pustila Nova, všechno ustál, neuvěřitelné.Mimi jiné nás se neděje vůbec nic.......hřiště, parky, toi toi nepotkáte.Děs běs
Brňačky moje, poraďte mi nějakou kavárnu blízko Ústředního hřbitova prosím........
Kamarádka tam jede na pohřeb a chtějí si někam sednout potom, díky moc
chichi, tak jsem se teď nasmála s těma starostama !!!! :-D :-D :-D Všechna stejná verbeš... každý si hrabe na svůj píseček...
zuzi-našemu starostovi se říká "puchýr" je tak tlustý, ale je fakt, že zase není tak špatný, udělal toho hodně pro město. Sice si postavil poštu přímo naprosti baráku, kde má také obchod, takže tam půlku města zlákal chodit (bo když jde někdo na poštu, tak si zrovna i nakoupí) a tak skrachoval i jeden podnikatel s potravinama... ale kdyby nebyl debil, tak se nenechá !!!!
Holky, tak jsme zpět z vychajdy.....
Zašli jsme do hračkárny.....je to takový ten typ, jak by Blanka řekla Komunistická :-D
ne takové ty moderní v nákupních centrech....
Marně jsem všude sháněla malému na zahradu náčiní jako jsou hrábě, rýč, lopata, motyčka, ale klasické, dřevěná násada a zbytek kov.....nikde neměli, jen plastové, jenže to 2x píchnete do země, či písku a je to zlomený...
No a v této hračkárně to měli... za 60 Kč kus, což je super cena, vzhledem k tomu, že to něco vydrží a ty plastové stály i víc.....tak to hned ve čtvrtek půjde prcek vyzkoušet....mamka koupila nějaké keříky malin, rybízu atd, tak bude zahradničit :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Markétko, dorazilo k vám to sluníčko? ;-)
Tady pořád svítí, ale už to tak nehřeje jako dopoledne a taky začal foukat vítr....ale aspoň že je takhle..... :-)
Zuzi, já se to dozvěděla na poslední chvíli a to nám měl přijít ještě nějaký kupon, tak paní povídala, že nám ho pošle dodatečně. Ale jinak to bylo úplně stejné jako u Anička, jen kytku jsem dostala hezčí a Kubík dostal zlatý přívěšek na řetízek ve tvaru "J".
Ahoj holky,
tak jsem prošvihla hlasování za Matěje a milion jiných věcí... Je mi to moc líto, ale fakt nestíhám :-(
Teď jsem navíc chytla nějakou střevní chřipku, takže už dva dny trávím na záchodě a buď bliju nebo ....
Všechny vás moc zdravím, myslím na vás a snad bude brzo víc času, protože mi fakt chybíte.
Holky, tady je ten náš zahradní vercajk :-D :-D :-D :-D
My máme teda rýč a motyčku, ale abyste viděli jak to vypadá... :-D
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=2...