Červen 2008 IV.část.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, vítám vás ve staronové diskuzi, po našem dnešním srazíku začneme "na novo"............. :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, musim vám napsat... koukala jsem dnes na MMB na kojenecké lahvičky a představte si, že CH.DIOR, ten co vyrábí parfémy dělá taky flašky pro děti a pozor, ta flaška stojí...no tipněte si... :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=2... nebo dudlíček taky za super cenu.... =-) =-) =-) =-) http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=2...
Odpovědět
Profilova fotka
Hmmmm tak to můžu Matěje milovat ať je medvěd nebo ne :-S :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem tedy asi nějaká postižená!!!! Nepoznám, že mám ovu(asi jsem jí nikdy neměla :-p ), kdybych nekrvácela tak nepoznám, že mám MS. Když tady tak čtu murynku, mám pocit, že nepoznám, že jsem těhu........to je strašný, nechtěla bych mít vaše starosti, sorry. feri:to já vím dávno, že jsi šikula a Vítek že je šikulka jsem poznala před 9,5 měsícem :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Leničko, dávej na sebe pozor prosím, nebo tam na tebe vlítnu!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, jinak ty lahve jsou asi opravdu jen pro kre.... Zlatý Avent a to jsem nadávala, jak je drahý... Snobáci jimi vždy budou. Mě je jedno, jestli piju z půlitru nebo z lahve a jaké značky, hlavně že se napiji.Je to otázka rodičů a když si potřebují dokazovat, že "na to mají" tak jim to přeji.............
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi tak to nejsi sama..... já taky nevim kdy mam OVU a hlavně bych to ani neřešila.... nějakými OVU testy...akorát bych se tim stresovala :-S Zuzi a pokud nepoznáš, až budeš těhu, tak napiš Murynce, ona to určitě pozná za tebe... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi ty lahve jsou fakt pro úchyly....Náš Filda pil celou dobu z těch skleněných za 50 Kč kus...ale to víš nebyl to Dior :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Len, tak to jsou super odkazy, aby naše Andulka byla in, to abych jí koupila rovnou dva dudlíky, že? :-D Zuzi, já teda ovu nikdy nesledovala a asi bych to ani nepoznala, myslím, že to bývá tak 1O-14 dní po MS, aspoň my tak teda otěhotněli ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Beru.... no jasně... aspoň 2 dudlíky.....třeba budeš mít nějakou slevu :-N :-N :-N :-N Ty taky nevíš kdy máš OVU? Tak to už jsme tu 3 úplně blbý....... :-D :-D :-D :-D Tobě taky stačí když víš že si otěhotněla, to poznáš.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já se jdu usadit k vodákům s lososem na másle x-) se zase přežeru :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, slyšela jsem tento časový odstap,ale uvidíme jak dál........ len:ok, jsem ráda, že to vím, alespoń někdo ;-)
Odpovědět
Ještě, že mi ty testy leží v šuplíku. Já si kdysi koupila 2 v lékárně a hned ze zvědavosti zkusila a pak ty na netu a pak si stejně říkala, že bysme se podle toho neřídili, na to jsme moc líní oba....teda utahaní z práce... :-D :-D :-D :-D Jen jsem se před asi měsícem koukla, dokdy mají EXP :-D Jsem měla před 2 měsíci takovu mimi mánii, a nakoupila je a prd :-D Já jsem kolikrát tak líná brát i prášky co mám :-N Protože se mají jíst při hlavním jídle a já na to vždycky zapomenu a furt to odkládám :-N Jinak mi došel M. a prý sestře na rovinu řekne, ať na víkend jede k rodičům a do půlnoci bude doma :-N Tak jsem zvědavá, jak se sestra bude tvářit :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Beru jen papej, ať má prcek taky rybu...... 8-) Zuzi, to víš... někdo je na to vyškolený :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Teda holky... tady je to sestavička......některé z nás neví, jak poznají ovu a někdo je línej si dělat testy, aby to zjistil, jestli jako Ovu je nebo ne...... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, já jdu taky na Vodáky...a Filda kouká na Kobru 11 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já dnes v šaline seděla naproti čůze, co měla na všem velká písmena jako DG a pod. vedle sebe položenou kabelku, i když bylo narváno, tak ji neoddělala, takovýto fakt miluju. Asi 65 let, ale takové masivní brýle s tím klasickým DG jako kdyby z diamantíků a jak se na mě koukala, já upocená, nákup, vlasy mi padali z drdolu narychlo stáhlého, brýle mi sklouzávaly...teda moje neznačkové brýle :-D Tak mě sjela pohledem, jak kdybych měla mor, vši a neštovice :-D
Odpovědět
Leni - určitě je ovu....od rána do večera, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně, ale na co mi to je, když mám chlapa skoro furt na SK u té blon´daté milenky a souseda mi sousedka asi nepůjčí :-D Ba ne, já si z toho dělám prdel, ale tak zajímalo by mě to, ale lepší nevědět. Aspoň zatím to tak beru :-D Snad mi to vydrží :-D Teď tu s M. řešíme tu moji sestru, ach jo,zas mám po náladě.... :-S Fakt z toho mám strach, ona je furt samý průser, ale zas sestru nemůžu odmítnout :-S
Odpovědět
Profilova fotka
mury: já to pochopila, však to chce pořádně odpočívat když pak budeš běhat kolem mimča ;-)
Odpovědět
Holky, M. chce abych se předvedla v novém latexovém oblečku....on si furt dělá prdel, že jsem objednala něco takového, tak asi fakt rozdělám tu masážní dečku a zabalím se eroticky do toho, latx jako latex :-D Pořád totiž chodím kolem té nerozbalené krabice z pošty a prý to do víkenud nevydrží a mám se jí tpřipravit. Tak se loučím, když se neozvu, tak mě v té vaně samým zklamáním utopil. :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám se do klubu,netuším kdy můžu mít OVU a ani jak vypočítat plodné a neplodné dna,proto Máme Matesa :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem se nasmála a přidávám se do klubu "hloupých" co nepoznají ovu !!! :-D :-D :-D Testovala jsem s ovu testama, sice se tam čárečky ukázaly, ale k ničemu to nebylo... ]-( :-p :-p :-N Kdyby to aspoň fungovalo tak, jak má. No každá jsme asi jinačí... ale já věřím, že taky na nás dojde, že Zuzi, Kači, Blani aspol... ;-) murynko, tak jsem zkoukla tvé bříško na MK a musím říct, že mám úplně stejné, ne-li větší než ty. Váhově jsme na tom taky stejně... :-) ;-) Ale já to mám špekového původu.... :-D :-D Tak hlavně, aby jste byli zdravý !!! ;-)
Odpovědět
Překvápko dopadlo úplně jinak, zítra popíšu... :-D teď jdu do pelechu :-D
Odpovědět
Tak jsem koukala, že holky to vkládání sem už napsaly, tak nic ;-) Já byla na aerobicu a ........... jsem utahaná jak kotě. Jdu hajat, páč zítra musím něco vymyslet za oblečení, jdeme na vítání občánků :-D Tak dobrou.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky moje, přišla mi hodně divná IP, ale ty, co vědí, o kterých píšu mám moc a moc ráda!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mi odešel Vašík do práce, odešla mi kamarádka a můžu jít spát............ :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mám uklizeno, jdu spinkat.Krásné ránko, papa
Odpovědět
Dobré ráno, tak dneska jsme spinkali nějak dlouho, ale už vstáváme a já jdu připravit nějaké pěkné věci na vítání ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ránko, chce se mi spát, bože jak já jsem unavená... :-S Ty noci jsou tak krátké ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ránko všem :-) Jdu vás jen pozdravit a zase mizím :-) papa
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?