Majky, snad už to skončí.... já jsem z toho taky už celá smutá...... už chci chodit na zahradu, kochat se kytičkama, sázet, a zkulturňovat záhonky...nebo prostě jen sedět u kafíčka na sluníčku venku......taky už si chci koupit muškáty na balkon, ale v tomhle počasí je fakt koupit a dát ven nemůžu ...to by mi snad ještě v noci smrzli :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Loni touhle dobou, už jsem je měla venku...jen když hlásili přes noc nějaké přízemní mrazíky, tak jsem je dávala dovnitř...ale na balkónku už jsme si vegetili... :-(
len-já mám v dubnu narozeniny a vzpomínám si na doby, kdy jsme tou dobou byla už opálená :-D a když mi přišla rodina gratulovat tak jsme seděli při otevřených oknech a všichni byly v krátkém rukávku... teď abych ještě zatopila a každému uvařila grog... :-D
zuzi-snad jste ubohou myšku nezabili?! :-D :-D :-D Mně stačila myš, která mi v práci proběhla po stole a zalezla do bedny od PC... absolutně nechápu, kama se do ní dostala. Kluci pak rozebrali PC a myš z tama vysáli... fuj, to byl humus, celá bedna byla od bobků.. :-D
Ahoj holky,
tak jsme doma od doktora(byla jsem s Johankou). Poslechl si jí,zkouknul pusu a i uši.Prý na průduškách nic není,ale krk červený trochu je a i trošku něco v uších,tak říkal,že je to tak na hraně.Že antibiotika jo i ne,ale že nám je radši dá.Takže dostala Ospen 400-dávat po 8 hodinách,dál mám dávat Mucosolvan a za týden v úterý přijít na kontrolu. Plavčo prý můžeme chodit týden po ukončení léčení.
Jinak noc byla horší na buzení než minulá,Johanka si zvykla,že mě má po ruce,tak to je pořád: mami nudle,mami pití,mami kašlík. Je to divné,ale zatím nejsem ani moc unavená.Jen jsem zvědavá,kdy jí přestěhujeme k sobě do postele. Si nějak zvykla rychle na to,že je u nás v posteli,potvůrka malinká. Ale já bych jí teď samotnou nenechala v pokojíčku.
markee-Jé to máte nepříjemnosti. Mně dnes psala sestřenka, že je s malou v nemocnici... má angínu a pozitivní testy na chlamidie :-S Tak přeji brzké uzdravení Johance.
Zuzi ty VRAHU!!!!! ;-( :-D :-D :-D
Holky jak se dělá odkaz v albíčku,třeba tady ve svatebním bych chtěla odkaz na koníkovské a obráceně,aby se tam jen kliklo a otevřelo se to albíčko,když tam dám odkaz zkopírovaný,tak to nejde ,jsem takový pc antitalent:-S
Holky to jsou ale špatné zprávy............Koukejte se mi uzdravit i s dětičkama prosím, ať jste v pořádku.......
majky:myšku jsem zabili pastičkou............pošlu ti fotečku, chceš? :-D :-D :-D Já jí nevyndám, počká na Vašíka
čááu ženy,
tak se těším na poledne, až vyrazím do víru velkoměsta a nakoupím si stromečky,keříky a tak :-D
Chystám se plantážničit o víkendu, tak doufám, že bude hezky ;-)
Už mám doma za oknme v truhlíku krásný vypěstovaný sazeničky cherry rajčátek x-) ááách už se nemůžu dočkat..
Tak já pádím do nemocnice.Jdu se vykoupat a vyrazím........
Jinak hlásím, že babičku by zítra měli převézt na kardio a už ve středu operovat jestli bude vše ok, to znamená, že na víkend by ji mohli pusit domu, hurá!!!!!!!!!!!!!
moni a všichni:jak chudák?Chudák jsem já, ani nájem za 2 dny mi nezaplatila a ještě se nažrala porvní den...........Mohly jste si pro ní přijet, aby si měll Čert s čím hrát...... :-D
Feri: Když vydržíš, tak se Járy doma zeptám a pak pošlu info :-D Vím, že se to musí dát nějak do uvozovek nebo do čeho
Zuzi: Čert a myš? :-D :-D :-D Tys mě pobavila. Kdyby tu byla myš, tak čert bude na prvním lustru a myš se bude dole válet smíchy :-D
Moni já vím, proto to píšu, Čert je to samé co já...........Stála jsem na křesle uprostřed ložnice, otevřenou psu a čekala, až jí chytí-že nechytili víte.Tak se mějte já valím, papa
feri-já taky vůbec nevím ?! Moni, prosím pak taky o radu !!!! Díky... ale všimla jsem si, že Murynka to tak v albíčku má má tam odkazy na rajče, tak kdyžtak jí písni !!!!