Červen 2008 IV.část.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, vítám vás ve staronové diskuzi, po našem dnešním srazíku začneme "na novo"............. :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moni věřím, tento rok je stejně na ho*no !!!! ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Majky, snad už to skončí.... já jsem z toho taky už celá smutá...... už chci chodit na zahradu, kochat se kytičkama, sázet, a zkulturňovat záhonky...nebo prostě jen sedět u kafíčka na sluníčku venku......taky už si chci koupit muškáty na balkon, ale v tomhle počasí je fakt koupit a dát ven nemůžu ...to by mi snad ještě v noci smrzli :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( Loni touhle dobou, už jsem je měla venku...jen když hlásili přes noc nějaké přízemní mrazíky, tak jsem je dávala dovnitř...ale na balkónku už jsme si vegetili... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky......... Super novinka pro dnešní den, myška už nedýchá :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Jdu vytepovat koberce a konečně se vyspím, jupí!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
len-já mám v dubnu narozeniny a vzpomínám si na doby, kdy jsme tou dobou byla už opálená :-D a když mi přišla rodina gratulovat tak jsme seděli při otevřených oknech a všichni byly v krátkém rukávku... teď abych ještě zatopila a každému uvařila grog... :-D zuzi-snad jste ubohou myšku nezabili?! :-D :-D :-D Mně stačila myš, která mi v práci proběhla po stole a zalezla do bedny od PC... absolutně nechápu, kama se do ní dostala. Kluci pak rozebrali PC a myš z tama vysáli... fuj, to byl humus, celá bedna byla od bobků.. :-D
Odpovědět
Ahoj holky, tak jsme doma od doktora(byla jsem s Johankou). Poslechl si jí,zkouknul pusu a i uši.Prý na průduškách nic není,ale krk červený trochu je a i trošku něco v uších,tak říkal,že je to tak na hraně.Že antibiotika jo i ne,ale že nám je radši dá.Takže dostala Ospen 400-dávat po 8 hodinách,dál mám dávat Mucosolvan a za týden v úterý přijít na kontrolu. Plavčo prý můžeme chodit týden po ukončení léčení. Jinak noc byla horší na buzení než minulá,Johanka si zvykla,že mě má po ruce,tak to je pořád: mami nudle,mami pití,mami kašlík. Je to divné,ale zatím nejsem ani moc unavená.Jen jsem zvědavá,kdy jí přestěhujeme k sobě do postele. Si nějak zvykla rychle na to,že je u nás v posteli,potvůrka malinká. Ale já bych jí teď samotnou nenechala v pokojíčku.
Odpovědět
Profilova fotka
markee-Jé to máte nepříjemnosti. Mně dnes psala sestřenka, že je s malou v nemocnici... má angínu a pozitivní testy na chlamidie :-S Tak přeji brzké uzdravení Johance.
Odpovědět
Majky,díky a sestřenky s malou je mi líto. Ale aspoň,když je v nemocnici,tak určo nasadí dobrou a rychlou léčbu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi ty VRAHU!!!!! ;-( :-D :-D :-D Holky jak se dělá odkaz v albíčku,třeba tady ve svatebním bych chtěla odkaz na koníkovské a obráceně,aby se tam jen kliklo a otevřelo se to albíčko,když tam dám odkaz zkopírovaný,tak to nejde ,jsem takový pc antitalent:-S
Odpovědět
Momou,to je mi moc líto co se stalo strejdovi :-( :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky to jsou ale špatné zprávy............Koukejte se mi uzdravit i s dětičkama prosím, ať jste v pořádku....... majky:myšku jsem zabili pastičkou............pošlu ti fotečku, chceš? :-D :-D :-D Já jí nevyndám, počká na Vašíka
Odpovědět
Profilova fotka
čááu ženy, tak se těším na poledne, až vyrazím do víru velkoměsta a nakoupím si stromečky,keříky a tak :-D Chystám se plantážničit o víkendu, tak doufám, že bude hezky ;-) Už mám doma za oknme v truhlíku krásný vypěstovaný sazeničky cherry rajčátek x-) ááách už se nemůžu dočkat..
Odpovědět
Profilova fotka
Katy tak to jsem ráda, že nejsem sama pěstitelka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ZUZANEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty víš o čem mluvím,já mám ráda myšičky,ty vrahoune ]-( :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, jdu vařit knedle a po o asi půjdeme na vycházku ;-) Ale nechci dráždit pracující :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ferinka: :-D :-D :-D to je jediný důvod, proč nemám hada.Musela bych kupovat myši, bleeeeeeeeeeee Fotečky pěkný, ne?Před a po :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Had!!!! =-) =-) =-) =-) =-) Pomoooooooc fuuuuuj :-S :-S :-S :-S :-S já se bát :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
zuzi-fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj to je pohled na tu myš.... bleeee před obědem.. :-D
Odpovědět
Zuzi to je teda sado maso ty fotky, fuuuuuuj :-N
Odpovědět
Profilova fotka
len:ty srabe jeden............ :-D Fotky jsou opravdu sexy, ty očíčka jaké má......... Bože já jsem tak šťastná, že je po ní...
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám,že nejsem jediná komu přišel mejlík.... :-S Holky fakt nikdo nevíte jak udělat ten odkaz???
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já pádím do nemocnice.Jdu se vykoupat a vyrazím........ Jinak hlásím, že babičku by zítra měli převézt na kardio a už ve středu operovat jestli bude vše ok, to znamená, že na víkend by ji mohli pusit domu, hurá!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Chudák myška :-( Feri: Mě tam dával odkazy Jára, páč mě to nešlo :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Momou:no jo ten tvůj počítačový pirát :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
moni a všichni:jak chudák?Chudák jsem já, ani nájem za 2 dny mi nezaplatila a ještě se nažrala porvní den...........Mohly jste si pro ní přijet, aby si měll Čert s čím hrát...... :-D
Odpovědět
Feri: Když vydržíš, tak se Járy doma zeptám a pak pošlu info :-D Vím, že se to musí dát nějak do uvozovek nebo do čeho Zuzi: Čert a myš? :-D :-D :-D Tys mě pobavila. Kdyby tu byla myš, tak čert bude na prvním lustru a myš se bude dole válet smíchy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jeeeeeeeeee díky moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moni já vím, proto to píšu, Čert je to samé co já...........Stála jsem na křesle uprostřed ložnice, otevřenou psu a čekala, až jí chytí-že nechytili víte.Tak se mějte já valím, papa
Odpovědět
Profilova fotka
feri-já taky vůbec nevím ?! Moni, prosím pak taky o radu !!!! Díky... ale všimla jsem si, že Murynka to tak v albíčku má má tam odkazy na rajče, tak kdyžtak jí písni !!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky zdravím všechny :-) zuzi: Tedy Zuzi ty jsi si ale dala s tou myškou co? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
macet-Markétko ahojky, jsem ráda, že ses tu objevila. Děkuju za IP, hned jak budu moct, tak ti odpepíšu.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?