kdybych měla nepevnou pracovní dobu, tak by se to dalo dělat, jenže sem nemůžu přijít ani na 6:00 a jít dřív dom, protože se tu otvírá až od 8:00... :-S
kat-já včera říkala že bych chtěla dělat práci uklizečky... ty dojdou domů a jsou bez starostí, bo se nemusí stresovat, jestli dobře vystavily fakturu, jestli přijde techničák, jestli si zákazník přijde pro auto... atd... :-D
Matěj je dneska šikulka,snad mu náskok vydrží :-D
Jak byl v noci sataní dítko tak teď krásně chrupe,že mám navaříno i s knedlíkama i upečenou bábovku :-N
Macet, gratuluji k pinďovi, to my jsme neměli :-D tak ať vám mimísek pěkně roste a jste oba zdraví ;-)
tady ani nesněží, ani neprší, ani nesvítí, je hnusně zataženo a já furt toužebně hledím z okna a hypnotizuju ty mraky, ale asi marně ]-( tak jsem aspoň poklidila kuchyň a dala prát prádlo.
v cirkuse jsem byla párkrát jako dítko a pak mě vzal bývalý přítel k 19 narozeninám a zrovna si ho vybral klaun jako spoluúčinkujícího - jsem se nasmála :-D ale ty lístky to je děs, ostatně jakákoli kultůra od kina, divadla, přes vstupy do muzeí, hradů a zámků až po ZOO, je pro rodinu dost finančně náročná :-( ale člověk si radši utrhne od huby, aby těm děckám něco dopřál. Říkám si, nekouříme, do hospody často nechodíme, značkový hadry si nekupujeme, tak si něco dopřát můžeme, že? třeba nějaké povyraženíčko nebo dobré papání a čokoládu samozřejmě ;-)
mě dnes vůbec nejde hlasovat pro Matěje :-S stránka se mi nechce zobrazit celá, asi ten comp rozkopu ]-(
mony, jj to by se nám líbilo mít páreček, no uvidíme, jak to dopadne ;-)
hlásím venku slunce, ale bohužel ne na dlouho, to je jen malá škvírka mezi mraky - a už je fuč ;-(
Hlásím, že jsem se opila... :-D :-D :-D :-D Doma není co jíst, teda je, ale nemám žádné pečivo, žánou přílohu, jak se M. včera opil, tak nic nenakoupil a chleba od pondělí už je jetý. tak jsem si rozdělala sklenici domácí zavařené dýně, ale až teď jsem si všimla, že je s rumem. Moje mamka dělá buď ananasovou příchuť nebo rumovou :-D A já to snědla během asi 5 min a normálně cítím takové to lehké motání a únavu,..... :-D
Vy se smějete, ale mě teda moc dobře není....jsem si to do sebe kopla na lačno :-D :-D :-D Škoda, že tu není nějaký zelený smajlík :-D
Neznáte někdo nějakou krásnou básničku jako přání k těm narozeninám pro babi a dědu?
Jinak už dárky jsou skoro komplet - rodinná kronika je komplet i s přelepeným špatným rodokmenem, ve kterém jsem měla chybu, tu dám do krabice a okolo to oobložím takovým tím mačkavým papírem různě tam poházím fotky babiččiné dědiny, co jsem teď před měsícem nafotila, aby měla památku, k tomu ještě ty noviny pro pobavení. A jak bude tma, tak jí dám ten letající lampion, by si na něj napsali přání a vypustili.
Zuzi, fšichni a neustále :-D
My se vrátily z procházky, ale ještě spinkáme na zahradě ;-)
Blani, to budou prarodiče krásně překvapený, takový pěkný dárečky :-)
Mačkám hlasuju jak o život x-)
Ty jo, jak mě to tu pekelně neba :-| no nebylo doma líp :-D
Holky, zítra jdu "kalit" máme každý měsíc s kamarádkama Ladies night :-D Jdeme na večeři a pak na tanečky a bowling :-D Je nás kolem 13, tak že město vždycky ožije :-D :-D