Příprava nevěsty až na místě svatby?

Ahoj, přemýšlím na otázkou, zda vše řešit až na místě svatby či se připravovat u rodičů už tam nemám svůj pokoj, kde bych měla soukromý. Jen pro vysvětlenou, bydlíme se snoubencem cca 40 minut cesty (celá rodina ženicha) autem od hotelu , mí rodiče cca 25 minut od hotelu. Hotel se nachází v lese, kde je hodně úzká asfaltová cesta (jednoproudovka) a málo parkovacích míst. Chtěla jsem se vyhnout zdobení aut a hromadného příjezdu ženicha s nevěstou a svatebčany, akorát všude nastane zmatek, kde kdo má zaparkovat atd. Také zamlouvání nějakých reprezentativních aut. Líbí se mi představa, že všechny přípravy ať je to líčení, česání a oblékání se uskuteční na hotelu. Myslím, že u toho vzniknou i hezčí fotky, přeci jenom je tam krásné vybavení a prostředí. :-p Tak Vás touto cestou prosím o Vaše názory či poznatky, jak jste to měly/chcete mít Vy? Předem děkuji ;-)
Odpovědět
Ahoj, my to máme k hotelu cca 30-40 minut jízdy autem. Ale nakonec jsme se rozhodli pro variantu, že se budeme chystat v hotelu oba dva - každy v jiném pokoji, abychom se neviděli. Pojedeme do hotelu už v pátek, svatba bude v sobotu - abychom to měli pohodové a v klidu. Od pátku tam s námi bude nejbližší rodina. Zbytek svatebčanů bude přijíždět až v sobotu. Takže my bychom se měli vyhnout takovému tomu největšímu shonu. Taky si myslím, že by mohly vzniknout pěkné fotky z příprav... A hlavně myslím, že budeme ve větším klidu a pohodě, nebudu muset myslet na to, že musím vstávat v tolik a tolik a hnát se do hotelu na nějaký přesný čas... A co když budou kolony, nebo nehoda ;-)
Odpovědět
Měli jsme zamluvený celý penzion 40 minut jízdy od místa bydliště a připravovali se oba až tam. Spali jsme tam už noc předem, abychom nachystali stůl a vyzdobili altán na obřad. Svatebčani jezdili na místo v sobotu během celého dopoledne, žádný spěch a stres. Odpadlo i zdobení aut. Každý měl svůj pokoj, kde se mohl v klidu převléct do svátečního a nemačkat si oblek v autě. Bylo to super a nikdy bych to neudělala jinak. Před týdnem jsme byli na svatbě v Praze na Staromáku a skoro jsme ji nestihli :-D Skokan v metru, takže metro nejezdilo, o to více aut na cestách, takže kolony, taxíkem bychom si taky nepomohli, měly plno až do odpoledne. Už jsem se viděla, že obřad uvidím jen na videu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Přibližně na polovině svateb, které fotím, jsou přípravy nevěsty (a ženicha) přímo v místě svatby. Rozhodně je to mnohem mnohem mnohem klidnější a jednodušší, než ráno přejíždět. Na druhou stranu, přípravy doma s rodinou mají takovou trochu jinou atmosféru, sice někdy hektickou a chaotickou, ale má to něco do sebe. Což je super pro fotky, možná fajn pro rodinu, ale naopak pro nevěstu bude lepší klidnější ráno někde v klidu :)
Odpovědět
Myslím,že jen to, jak to popisujete,dost naznačuje, že už jste víceméně rozhodnutá :) a pokud to tak cítíte, jistě to bude dobrá volba, než se stresovat třičtvrtě hodiny předem :)
Odpovědět
Já se vdávala loni a přípravy jsem měla přímo na hotelu. Dokonce jsme tam už den před svatbou s manželem spali. Je to velmi praktické, pohodlné, byly z toho úžasné fotky a kdybych se v dalším životě vdávala znova, udělala bych to stejně :-) Saša
Odpovědět
@pustkoveckabasta souhlasím . příprava na místě a ideálně s přespáním den předem je nej - bez stresu, dá se ledacos dohnat..
Odpovědět
Profilova fotka
pripravovala jsem se v chatce na miste svatby, meli jsme to dost daleko od bydliste, takze jina varianta ani neprichazela v uvahu....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?