Pohled rodičů na přípravu svatby svých dětí. Jaký je ten váš?

Profilova fotka
Už je tu několik diskusí o tom, jak si novomanželé nebo snoubenci vysvětlují chování svých rodičů, ale žádný prostor, kde by se vyjadřovali rodiče. Z vlastní zkušenosti vím, že tuto diskusi navštěvují občas i oni (ahoj mami ;-) ), tak by mě zajímalo, jak je to opravdu, jestli přípravy ignorují či přehánějí a proč a tak podobně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tuhle diskuzi si zcela sebemrskačsky budu číst...
Odpovědět
No ale kolik je jich tu zaregistrovaných? Asi to čtou, ale budou psát? Uvidíme
Odpovědět
Profilova fotka
moje mamka a tatka vnimaji svatbu velice prijemne. pomahaji mi se vsim zaridit. mamku zcela pohltilo svatebni silenstvi. jedinne stesti je, ze uz to mame za 11 dní, tak pomalu graduje mamky nervova soustava k bodu absolutnu. snad mi nebouchne. tatka chysta zahradu a koupil si sud piva, tak ten je v pohode.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
my máme v plánu tutlat a oznámit až měsíc před svatbou, že se berem..všechno zařídit, aby si nikdo nestihl dělat starosti a hlavně ABY NÁM DO TOHO NIKDO NEMLUVIL!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkahb perfektní plán, kéž bych to tak taky udělala. Já jsem se v rámci zachování dobrých vztahů vzdala své vysněné svatby a vlastní matka mě smrští nerealizovatelných a hloupých nápadů přiváděla k šílenství, ke konci jsem se už jen těšila až to utrpení skončí. Takže doporučuju tutlat :)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D jojo maminky si občas přes svoje dětičky realizují svoje nenaplněné svatební představy. Jako moje milovaná maminka která prostě chtěla princeznovské šaty i na mě - byl to boj - dlouhý a úporný :-D :-D :-D nakonec se 3 dny před svatbou dozvěděla že mám jiné (než ty které mi nechala za strašné peníze ušít) :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
zatím nikdo nijak nekafrá, ale děsím se chvíle, kdy se přítelovi rodič dozví že svatba spadá na 19.4., což je před velikonocema .... no...už vidím oheň na střeše....ale já i partner v tom vidíme pozitivum, že bude prodloužený víkend, tudíž rodiče budou moct zůstat dýl :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pro rodiče je těžké mlčet a nekomentovat "chyby" svých dětí. Dcera se mi zatím nevdává, ale za totáču už by měla věk na vdávání. ;-) Snad mám dost rozumu a nebudu se jí plést do jejího života a jejího štěstí.... nejlíp se totiž člověk poučí z vlastních chyb
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 uvidíme Kytí, uvidíme :-N
Odpovědět
Mám dceru na vdávání, tedy ještě se nevdává, ale moc mě to tu baví. Původně jsem tu přišla kvůli kontaktům na plesové šaty a pak už jsem tu zůstala. Napadlo mě , že budu sbírat kontakty a reference na svatební dodavatele, aby si pak dcera měla z čeho vybírat. Už teď se modlím, abych jí do svatby moc nezasahovala a nenervovala ji. Doufám , že se mi to povede. :-p :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 uvidíme, řekl slepý :-p
Odpovědět
@kitinka76 Víš co se řekl Albert Einstein? "Hlupák se učí z vlastních chyb, inteligent z cizích." :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@martiluca v tom případě po světě moc inteligentů neběhá :-D :-D :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?