coverphoto
Neaktivní

happiest_girl

Eva  /  34 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 12. zář 2016
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 6. 5. 2017
2546
dní po svatbě
Aktivita
115 příspěvků ve fotoblozích
281 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
  • Inspirace z beremka
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +34
Svatební album
Eva a Edward
6. 5. 2017 Praha | 38 fotek
květiny
Natural Flowers
Spolupráce s Míšou byla výborná. Všechny kytky se moc povedly a měli jsme zapůjčené i dekorace a svatební oblouk. Cenově adekvátní - ve srovnání s jinými pražskými floristkami ceny přímo příznivé. Děkujeme a doporučujeme.
kameraman
Art-weddings
Filip je příjemný mladý muž, který až nasbírá více zkušeností, bude výborný profesionál. Filipova videa mají dobré záběry v detailech. Celková linka videa je příjemná jak v krátké tak v dlouhé verzi, nicméně v dlouhé verzi byly malinko rezervy - avšak Filip nám ochotně a bez prodlení vyšel ve všem vstříc a upravil video k naší spokojenosti. Děkujeme a doporučujeme. :)
doprava
Yard Resort Předboj
Zajištěno Yardem - minivan pro 8 osob - pán byl spolehlivý a hosté si ho chválili.
svatebni koordinátor
Svatba s příběhem
Spolupráce s Katkou byla od začátku příjemná. Poradila nám různé vychytávky a doporučila dodavatele. Koordinaci svatebního dne zvládla velmi dobře. Byla diskrétní, ale zároveň hlídala harmonogram a všechno potřebné. Děkujeme a doporučujeme!
hostina
Yard Resort Předboj
Opět musím chvátlit - jídlo bylo výborné - všeho bylo dostatek, dokonce i moje babi, která nejí syrové ryby si pochutnala na lososovém tataráčku a hlavně na chilli con carne. Byla to jedna z věcí, které hosté chválili nejvíc.
ubytování
Yard Resort Předboj
Vše bezvadné - čisté, připravené, velmi milé pokojské, super jacuzzi v novomanželském apartmá - po celém dni ten relax opravdu oceníte. Pokoje s dostatkem světla pro přípravu.
hudba
Mariachi Azteca de Praga
Mariachi bylo tajné překvapení zařízené nevěstou. Mělo to obrovský úspěch už je proto, že ženichova rodina má mexické kořeny. Čeští hosté byli úplně unešení. Mariachi byli 4, dostavili se včas a předvedli neskutečné hodinové vystoupení. I díky nim byla naše svatba nezapomenutelná.
Oba Zdeňkové výborní - i když jsme nachystali trochu složitější playlist, Dj Zdeněk nám vyšel vstříc. Vše perfektní. Dochvilnost, služby. Zdeněk junior pak obstaral fotokoutek a focení během dne na promítání - geniální balíček, hosté si to moc užili. Děkujeme
Žádné příspěvky