Kdy začala příprava na váš svatební den D? :)

Profilova fotka
Ahoj holky,termín máme až v červnu 2014 ale už mám chuť něco připravovat, tvořit.. :) Kdy jste začali vy? A s čím ? :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,my se zasnoubili v dubnu 2010 a svatba byla v červenci 2012, s přípravami jsme začali tak nějak hned po zásnubách,ale to jsme se spíš jen tak rozhlíželi,jaké jsou možnosti a co by se nám líbilo,faktické přípravy trvaly asi rok a něco.Začali jsme asi výběrem místa a celkovou představou o svatbě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nó, tak termín a místo obřadu a hostiny už máme..ale to je asi tak jediné :D zatim! :D
Odpovědět
Profilova fotka
tady je plánovač na rok dopředu,ten ti myslím hodně pomůže :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x my se koncem ledna rozhodli, že se v srpnu vezmeme. Začátkem února jsme zamluvili termín a místo, pak hned fotografa, kameramana a dudáka. Zbytek jsme řešili postupně - šaty jsem měla hotové měsíc před svatbou, prstýnky jsme si byli kovat taky pár týdnů před svatbou... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se rozhodli v lednu a svatba byla v září. Postupné přípravy začaly v podstatě hned a pak mi stejně jeden den chyběl. Je dobre si to optavdu dobře naplánovat. Hlavně těch 14 dní před svatbou kdy se řesí spoustu věcí a drbností. Takže pokud máš chuť už něco tvořit a víš co, tak klidně začni.
Odpovědět
Profilova fotka
jak tu většinou holky mají největší zařizování a lítačku poslední týden před svatbou,tak my jsme měli největší pohodu a klid,takže doporučuju vše podstatné zařídit v předstihu a hlavně žádný stres!!
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme se rozhodli přesně 2 měsíce před svatbu :-) svatba je za necelých 14dní,vše zvládnuto a zařízeno naprosto v klidu a pohodě
Odpovědět
@rainbow_x Ahoj, klidně tvoř a plánuj :-) My máme svatbu příští rok v září... Místo, termín i fotografy jsme už zamluvili, aby byla jistota, že nám termín nikdo nesebere.. Šaty si budu nechávat šít, tak to začnu řešit asi v lednu nebo na jaře, abych měla jistotu.. Jinak občas taky něco tvořím a vymýšlím, ale je to spíš tak pro zábavu - a je to fajn, když se něco povede teď, nebudou s tím starosti potom těsně před svatbou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj - zasnoubení jsme byli od září, ale neměla jsem čas to řešit - učila jsem se na dvoje státnice. Občas jsem jen tak koukala na nějaké fotky pro inspiraci, ale fakticky jsem nic neřešila. V lednu jsme pomalu začali a tady jsme právě narazili - bylo to pozdě, někteří fotografové měli už obsazeno a i některá pěkná místa už byla zabraná. Nakonec jsme svatbu ještě posunuli z června na 31. srpna. A stejně jsme nakonec nestihli půlku věcí, které jsme chtěli vyrábět :)
Odpovědět
Dneska...a příští pátek se bereme.:) Ale máme to natajno, takže vlastně žádný velký přípravy.:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já už pomalu začínám dělat.... bohužel ještě nemáme datum, čekáme až co bude mít přítel s celozávodní dovolenou v práci ( ale bude červenec ,srpen) ale i tak už dělám vývazky a začínám koukat jaké uděláme oznámení ( budu si dělat sama ), svícny na stůl a takové blbůstky. Jelikož si chci vše vyrobit tak začínám už teď, protože si s rodinou budeme péct na svatbu koláčky , cukroví, dort a slané věci ( jsme taková pečící rodina) tak potom budou jiné starosti a takové věci co se nezkazí ;-) můžeš udělat už teď. Já mam jasnou vizi ze snoubencem takže hurá do práce. :-) Jinak máme vyhlídlé misto, hudbu i fotografa, ale bohužel čekáme až co v práci no ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se zasnoubili v kvetnu a od srpna to postupne resime...termin mame 21.6.2014. Uz mame misto, foto, kameru, vcera saticky a na netu vyhlidle prstynky. Ted resim kapelu a myslim ze ostatni az nekdy po novem roce. Hrozme me to ale bavi a uzivam si to. Stale koukam po fotkach a napadech a v obchodech po vyhodnych dekoracich.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Milé nevěsty, ať už začnete kdykoliv, určitě by Vám pomohl s plánováním a přípravou celé Vaší svatby zcela nový Svatební diář Smart. Tak neváhejte, čas už Vám určitě běží. V každém diáři výběr ze 7 titulních barev. Hezké plánování Vám přeje Martin Pátek, autor Svatebního diáře Smart.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?