Nebaví mě organizace a příprava svatby

Profilova fotka
Dobrý večer, přítel mě požádal v září o ruku, moc jsem se těšila začala organizovat,vymýšlet a připravovat....teď to ale padlo, uvědomila jsem si, že mě veškeré přípravy vlastně jen stresují, unavují a berou mi energii a čas a že se vlastně vůbec netěšim spíš bojim jak z toho všeho budu vyřízená. Raději bych měla klidnou svatbu a pak jela na krásnou dovolenou. Rozhodla jsem se tedy, že bychom měli jen obřad pro širokou veřejnost (všechny naše blízké, přátelé, rodina) a pak odjeli s rodinou a svědky na oběd. A třeba kolem 5-6 skončili...pro mě je to ideální jediné co mě na tom mrzí je to, že vlastně na ten oběd nepozveme ty kterým jsme byli na svatbě (velké) my. Vím ale na druhou stranu, že si prostě velkou svatbu neužijii, že nechci svatbu na celý den. Názory?
Odpovědět
Jasne, je to váš deň, udelajte si ho oba podľa seba ;-) za mňa je takéto poňatie svadby v pohode :) rozhodne lepšie riešenie než "pozveme tetu Paju, lebo aj ona nás pred 20 lety pozvala na svadbu", "urobím vyvezky, lebo sa to ma a ani neviem co to vlastne symbolizuje" popr. "musíme mať 3 torty aby sa nepovedalo" :-D
Odpovědět
Ja to zase měla tak, ze jsem sice chtěla přiměřeně velkou svatbu (nakonec 45 lidi) a celý den až do noci, ale jako naprosto neorganizovany člověk me veškeré plánování, přípravy a organizace vycerpavalo a mít neomezený rozpočet, hodím to celé na někoho jinaho, ať mi to připraví :-D naštěstí od zasnub do svatby bylo jen 5 měsíců, tak nebyl čas řešit zbytečnosti. Ja si to nakonec strašně moc užila. Pokud víš, co bys chtěla a co si uzijes nejvíc, zarid si to podle toho. Pokud by to byl jen ústupek kvůli plánování, doporučuju se hecnout.
Odpovědět
Pokud je s tím v pohodě i nastávající, tak proč ne, je to Váš den. A proč vlastně nepozvat na ten oběd i Ty ostaní a klidně skončit v těch 5-6, když Vás to mrzí? V dnešní době už to není nic neobvyklého, svatby jsou různé, lidé se berou v cizine, na zahradě, v lese, u ohně s kytarou, v bazénu apod. Držím palce, ať se svatba vydaří.
Odpovědět
Mě to taky nebaví. Budeme mít 50 lidí a jen na to pomyslím, už jsem z toho vyřízení. Svatba za tři měsíce a absolutně se netěším.
Odpovědět
@nikol2602 a není to jen chvilkový záležitost, když tě to ze začátku bavilo? Svatbu si udělejte určitě podle sebe, někdo ji chce komornější, někdo ji chce velkou. Žádná varianta není špatně. Btw. a jakou má představu přítel? @dubnovanevesta20 Mě pomohlo si udělat seznam, co vše potřebuji zařídit a jestli můžu něco na někoho delegovat :-) Pak jsem si položila otázku, co se stane, když některý věci, co si vysním nebudou podle mých představ...mám dvě možnosti, buď budu naštvaná a zklamaná nebo se nad to povznesu a užiji si svatbu, taková jaká bude :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?