Doprava hostů na svatbu

Profilova fotka
Ahoj nevěsty prosím poraďte jak zařizujete dopravu na obřad. Obřad i hostinu máme na stejném místě, ale hosté mají bydliště každý někde jinde na všechny strany v okruhu asi 50km, takže autobus z jednoho místa nepřipadá v úvahu. Myslíte, že nebude blbé, když si každý zajistí příjezd na místo sám? Večerní a noční odvozy budou zajištěné více místnými auty.
Odpovědět
Profilova fotka
myslím že když si zajistí příjezd sami bude to v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Úplně v pohodě, ať se každý dopraví sám. My jsme měli jen pár lidí, ale naši přijeli autem a spali u nás, svědkyně vlakem a taky u nás spala, tchán přijel vlakem a domů také vlakem, svědek autem a spal u nás a zbytek byl místní a šli domů po svých. Já mám rodinu i svědkyni zdaleka, fakt jsem pro ně nejezdila :) A co jsem byla na svatbách (ale moc jich nebylo), tak jsem se prostě dovezla a odvezla sama.
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji za odpovedi :) vim ze moje rodina to resit nebude proste se nechaji privezt a v noci uz odvoz bude, ale nevim co na to rekne rodina pritele, radsi jsme jim o svatbe zatim ani nerikali a chceme je ve vsem postavit pred hotovou vec. Jinak to bude hruza kecu proc nemame to a proc nemame tamto a proc to chceme nekde a ne u nich kde by nam domluvili obrad a hostinu v kulturaku, atd.... Uz i tak to bude hruza vycitek ze nechceme dodrzovat tradice jak je u nich zvykem🙄
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?