Počet hostů na svatbě. Jaký počet budete mít?

Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty, chtěla jsem se zeptat, jaký budete mít počet svatebčanů. Ptám se jen tak ze zvědavosti, jaký počet je v dnešní době nejčastější. A berete to, že máte hodně nebo málo hostů? (Někdo má např. 40 a bere to, že je jich vcelku málo, někdo se stejným počtem to cítí tak, že je to hodně).
Odpovědět
Profilova fotka
@pet23 Ahojky, tak my máme 100% málo, bude jen 16 lidí na obřadu, a večer cca 40 lidí ve sklípku :)
Odpovědět
@pet23 Ahoj, my jich budeme mít hodně. Vypadá to na 45 na hostinu a 30-40 na raut. Celkově tedy kolem osmdesáti.
Odpovědět
Profilova fotka
@pet23 ahoj, my počítáme tak 50 lidí na hostinu + 15-20 přátel na večerní zábavu k tomu. Přijde nám to akorát, nedokázali jsme mezi přáteli rozhodnout, koho jo a koho ne...nebrali jsme "známé", ale opravdu lidičky, s kterýma se vídáme a s kterýma jsme zažili tolik, abychom se s nima chtěli podělit o náš zážitek. V těch 50 lidech na hostinu je počítáno cca 35 lidí rodina obou stran, 3 lidi (fotograf, harfista, DJ) + 12 nejbližších kamarádů. Večer pak máme raut a grilování a počítáme, že se zastaví popovídat pár dalších kamarádů a kolegů z práce.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. My budeme mít tak 20 - 25 lidí, takže myslím, že taky málo, ale jinak bych to ani nechtěla ;-) Navíc víc jak polovina bude jenom rodina od přítele...
Odpovědět
Profilova fotka
17 lidí na obřadu z rodiny, kamarádi se možná dojdou podívat.. 15 lidí na hostině..:) Počítáno včetně nás..;)
Odpovědět
ahojky..tak mi budeme mít celkově jak na oběd tak na raut 61 lidí..zveme všechny rovnou na celý den...
Odpovědět
budeme zvat vsechny taky na cely den, a bude jich cca 55. pocet je relativni, valna cast je od pritele, maji velkou rodinu, podle mne je to akorat pocet. dle ostatnich je to obri svatba.. tak to si nemyslim, to jsou cca 80 lidi a vic..
Odpovědět
@pet23 To je hodně individuální. Já pocházím z jižní Moravy a tam se v některých vesnicích bere jako pořádná svatba až od sto lidí výš =-) My jsme takoví fanfaróni nebyli, uplně na začátku plánování nám vyšlo 55 hostů, což byl pro nás ještě normál. Ale nakonec ne všichni, které jsme zvali mohli přijet, takže ve finále nás bylo 45. Taky normál ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nas bude hodne (zpocatku jsem myslela,ze bude mensi cislo) - 27 lidi na obed a pak prijde na vecerni raut 5 kamaradu,tak to nas bude uz 32 :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Naše původní představa byla 30 a dneska to vypadá kolem 50,uvidíme,na jakém čísle se to zastaví
Odpovědět
Profilova fotka
na obřad se bylo podívat kolem 50, na oběd 18 včetně nás dvou a na grilovačku (za 5 týdnů po svatbě) asi 80-90 lidí
Odpovědět
Ahojky no my počítáme cca 60 lidí na hostinu + 40-50 lidí na večerní raut a na obřad se samozřejmě může přijít podívat kdokoliv :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my 30 lidí hostina - jen rodina což mi připadá akorát a večer přátelé dohromady cca 50 lidí což je zase akorát :-D ani málo ani hodně :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tak my budeme mít cca 30 na oběd a pak tak +20 na raut... takže celkem okolo 50. Přijde mi to tak akorát.. ani velká svatba, ani malá.. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Holky,obnovuji prispevek. Je tady taky nekdo jako ja, komu prijde 40 a vic osob na svatbe moc?:) Nas bude asi 25max,jen rodina a par pratel. Mame hodne znamych, ale s temi se uz skoro nestykam (prestehovala jsem se do zahranici a pritelovo znami jsou prave ze zahranici) a ty bych ani na svatbu nezvala, znami nejsou preci kamaradi. Takze tam bude opravdu nejuzsi okruh rodiny a par opravdovych pratel a ted mi jich par i ubylo (muj vlastni otec s pritelkyni a jejim synem nechteji na oslavu kvuli "minulosti" )..takze nas bude fakt malo,ale tak co,aspon budu mezi svymi a nebude ani zadny stres :)
Odpovědět
@bricciola4 Ahoj my budeme mít taky asi 25 lidí a vyhovuje nám to :-) Brala bych i míň lidí ale některé prostě pozvat musíme :-|
Odpovědět
@bricciola4 velka svatba je pro me tak 60 a vic.. my nakonec meli cca 45 lidi, vsichni byli na obed i vecerni oslavu a kdyz se poskladali kolem stolu, tak to ani nevypadalao, ze jich bylo tolik.. pocet neni rozhodujici, hlavne, aby tam byli vsichni, ktere tam mit chces/chcete. z me strany tam bylo tak do 15 lidi, zbytek od manzela a z me rodiny akorat maminka, sestra, babicka a stryc..
Odpovědět
Jojo to je fakt, hlavni je,ze tam budou ti,ktere tam chcem mit. Nastesti se svatba uskutecni v cr a ne v miste bydliste meho pritele,to bychom se asi nedoplatili :)Par jich prileti a tem chceme zaplatit ubytko,tak to taky nebude nejlevnejsi. Mne prijde proste zbytecne utratit moc za svatbu :) Chcem ji co nejnormalnejsi,nenakoupuji blbosticky a i pres to to bude stat vic,nez se mi chce platit :)
Odpovědět
@bricciola4 ono ve finale dat tolik penez, za jediny den, je sileny.. my platili ubytovani vsem, kteri blyi ubytovani v hotelu, ostatnim odvoz domu, ale zase jsme vybrali dost penez na darech, tak to ve finale tak hrozny nebylo. udelejte si to tak jak vam to bude vyhovovat a nenechte si do toho kecat. nikym. je to vas den, a kdyz tam nebude teta jarmila z papteho kolene, tak se taky nic nestane.
Odpovědět
tak to vypadá, že my budeme mít asi velkou svatbu. Přítel má opravdu hooodně velkou rodinu - přes 25 členů a to nepočítáme žádné vzdálené tetičky a podobně, prostě normálně rodina, která se stýká na větších oslavách. No a plus pár mých příbuzných a spousta kamarádů. Nechci přesáhnout 100, zatím máme 96 lidí a opravdu jsou to lidé, se kterými se stýkáme. Hostinu asi dělat nebudeme, bude raut, pro všechny. No asi budem muset začít pořádně šetřit, naštěstí máme dost času, svatba se plánuje na 2013 :-)
Odpovědět
tak koukám že to budu mít asi obsáhlejší...já počítám se 70-80 lidmi, ale to je tím, že já i ženich máme velké rodiny a tak nějak nevím, koho proškrtat. :-)
Odpovědět
my také tak 70-80, takže bude garden party s obsluhou kamarádů, restauraci bychom finančně neutáhli...
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec to vypadá na něco mezi, cca 40lidí,takže tak akorát,přítel má velkou rodinu a stýkají se,já tam možná budu mít víc kamarádů,uvidíme
Odpovědět
dneska jsme počítali seznam hostů.. vyšlo nám 99 lidí.. pomóóc!
Odpovědět
ráda bych maximálně 50 - 60 lidí.. třeba někdo nepřijme pozvání..
Odpovědět
Ty jooo holky,takovych lidi :) Hold jsem z male rodiny asi :) No hlavne nezvu ani tetu,strejdu a bratrance,se kteryma se v podstate nikdy nesetkavam,jen na par vetsich oslavach..proste je tam nechci a tak jsem to taky oznamila rodine :) jim je to v postate jedno,ale jeste porad jsou v tom drivejsim "ze slusnosti bys je mela pozvat" :) a na to ja kaslu :)
Odpovědět
Dneska jsem viděla příspěvek z Turecka, malá svatba tam začíná na 500 lidech, a pár musí od každého dostat zlatý svatební dar. :-) Jelikož nejsem z Turecka, tak počítáme max 20 lidí.
Odpovědět
@ya taky to budeme mít nejspíš ve stylu gardenparty :-) s tím, že budeme mít zajištěný catering, raut omezeně (zbytek si připravíme sami) a nápoje vlastní
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mi to včera počítali a bude náš cca 82 na oběd a pak na večerní párty asi kolem 100 :-( Bude to mazec. Ještě teď se snažít najít vhodné místo na hostinu a na večerní párty :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?