Doprava pro svatební hosty

Dobrý den, ahoj, mám na vás dámy otázku :-) . Mohu se zeptat, jak řešíte dopravu svatebních hostů? Necháváte na každém, ať si to zařídí, jak chce / Nebo pronajímáte autobus na dovoz i odvoz / Nebo rozvezete auta a večer i hosty? Budu vděčná za každý názor. Někteří naši hosté spoléhají, že odvoz (a někteří asi i dovoz) bude zajištěn. Ale nedovedu si to dost dobře představit při 90 hostech. Moc děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli 105 hostu a meli jsme zajisteneho ridice s vetsim autem. Na miste bylo ubytovani pro 45 lidi, takze ti tam spali a zbytek co tam spat nechteli, tak byli odvezeni ridicem domu. Jedine, co jsem je nechala, aby si zaridili sami, byla doprava na misto- cela svatba byla na jednom miste, my tam s manzelem byli uz den predem (to bylo super), takze lidi se tam dostavali sami (mhd, taxi,...). Zpatky uz je vezl ridic.
Odpovědět
Ne hosti se dopravili sami , rozvoz to same pouze svedci a fotograf byli rozvezeni.
Odpovědět
Kazdy mi musi nahlasit presny pocet aut, pricemz se budou zdobit pred odjezdem. Ma rodina ma aut spoustu, bohuzel rodina pritele ma omezeny pocet aut tak se musi domluvit mezi sebou. Po obede se jdeme fotit zatimco si ridici rozvezou sva auta zpatky domu. Mame jednoho ridice ktery bude jezdit a rozvazet lidi. Takze co se my budeme fotit, ostatni si rozvezou auta a nas ridic je bude postupne nabirat a dovazet zpet. Na vecer se budou odvazet lidi co budou chtit odjet... :D neni slozitejsi veci a zrovna ty auta me nejvic stvou xD
Odpovědět
@helentje: u nas je zvykem zajistit odvoz,samozrejme ne pres celou CR. Vetsinou se dohodne s nejakym vzdalenejsim znamym. Na 50 lidi jsem mela 2ridice.
Odpovědět
My máme 30 hostů a budeme mít 2 řidiče co odvezou hosta i auto..
Odpovědět
@helentje Máme 50 hostů, budeme se přesouvat 40 km, takže zařizujeme autobus na místo hostiny. A na odvoz máme 2 řidiče.
Odpovědět
Ti z velke dalky budou ubytovani v miste svatby ( vse na jednom miste ). Pro ostatni budu mit 2 ridice kteri budou rozvazet hosty domu popripade je v noci odvezou i s jejich autem a druhy ridic pak vyzvedne prvniho ridice v bydlisti odvezenych hostu. Aby se nemuseli druhy den vracet pro auto kdyz budou pit. Dopravu na svatbu nezajistuji, mame to v dobre dostupnem miste ve vetsim meste.
Odpovědět
Profilova fotka
@helentje Dobrý den, měla jsem 65 hostů a 45 jich jelo autobusem (ten jsme jim zajistili s manželem a nevyšlo to zase moc draze) a ti nejdůležitější nevěsta, ženich, svědci a rodiče jsme jeli auty.....
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a zapomněla jsem dodat, že ten autobus byl fakt super nápad, přesouval hosty 40 km tam a zase zpět :-) Zaplatili jsme tam harmonikáře a dali dostatek slivovice......když mi to pak vyprávěli, bylo mí líto, že jako nevěsta jsem jela extra v autě :-):)
Odpovědět
Holky moc děkuju za rady :-). Nějak to vymyslím ....
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám zajištěné dva řidiče, aby odvezli auto hostů a zpátky sebe. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?