Pomoc, přítel chce mimino

Ahoj holky, jsme s pritelem neco pres 4 roky.... na vsechno mel pritel hodne casu. Na svatbu, mame byt ktery potrebuje rekonstrukci jako sul - doted byl cas. V prosinci se rozhoupal a pozadal me o ruku. A ted, zniceho nic, ma v planu po svatbe hned rekonstruovat a chce se vrhnout na mimco. Je mi 27, mimino urcite jeste neni na programu dne, ale v posledni dobe nemluvi o necem jinem. Jsem rikala ze doted mel hromadu casu a ted zniceho nic by chtel vsechno.... Hodne se v posledni dobe k vuli tomu hadame, protoze ja do 30-ti urcite mimco nechci. Tak by me zajimalo, jaky nato mate nazor, mozna ze to zbytecne resim, omlouvam se, ale hodne me to stve a nevim co mam delat...diky moc.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@valerie27 A to jste o miminku nemluvili dříve? Že tak najednou o něm začal mluvit a o všech změnách.. to s tím čištěním rok od HA bych mu neříkala, pokud není blbej najde si, že se to rozhodně dělat nemusí a jsou na to hodně odlišný názory.. spíš ta rekonstrukce, to je dost logickej a pádnej argument, že dokud to nebude tak, jak má být, není vhodné miminko přivádět do takového prostředí.. pak taky závisí, co tě k tomu vede, že dítě nechceš ještě min. 3 roky.. necítíš se na to, chceš si užívat bez něj, budovat kariéru? To je taky důležitý. Ještě bych zvážila to odkládat o nějakou hodně velkou dobu, po té 30 kvůli zdravotním problémům, ale to určitě víš.
Odpovědět
@marcicek84 Diky MOC, fakt jsi me uklidnila, presne tohle mu reknu, verim ze to pochopi, dekuju moc :-)
Odpovědět
@kija Ahojky, no o miminu jsme vubec driv nemluvili, ja mu rikala ze kolem 30-ti, on ze jo a ted tou svatbou se v nem neco zlomilo a uz by ho chtel co nejdriv, coz je masakr.... No, ja mu proste reknu ze by to byl fakt zahlul ,rekonstrukce, mimino, prvni jednu vec, pak stejne budeme bez penez tak musime na to mimco nejdriv nasetrit ;-) Ze jsou holky posedle mimcem, to se da pochopit, ale ze by se tak zblaznil chlap, to mi vrta hlavou...
Odpovědět
A kolik je mu let? U mého přítele,jak se začala blížit 30 začalo to sním mlátit o sto6 :-) :-) taky počítej s tím že si třeba řekneš po 30,ale jsou páry co se pak snaží 2 roky 9 měsíců dítě nosíš a máš ho pak ve 33,a další věc je ta antina,získáš půl roku na vyčištění.A do rekonstrukce si pořizovat dítě je blázinec ;-) ;-)
Odpovědět
@1bara Ahojky, pritelovi bude 28..... no, vim ze je to mazec, proto nejdriv zrekonstruujeme a pak se uvidi.... Ale fakt se nato jeste necitim, i kdyz po te 30-tce nevim jeslti se nato budu citit.... Nechame to konovi, ten ma vetsi hlavu ;-) To nejak dopadne
Odpovědět
@valerie27 ber to tak, že jsi na tom ještě dobře. Můj přítel toužil po dítěti snad od toho, co jsme spolu začali chodit, podotýkám, že v mých 18!!!! Pořád jsem mu vysvětlovala, proč ne (a že je pádným důvodem dodělat školu a bydlet ve vlastním apod.) a pak mě to jednou tak našvalo, že jsem mu jen tak mezi řečí řekla, že jsem vysadila HA a že se teda můžeme o to mimčo pokoušet. Zůstal jak opařený... Jakože jakto, že sme to nedomluvili a proč sem se tak rozhodla a kdesi cosi.... Tak sem jakože hodila smutný výraz,že chápu, že chce být otcem, tak že mu dám dítě. A on že mě nechá studovat a zůstane s ním doma (podnikat může přece i na mateřské) a tak budem spokojení oba. Světe div se! Od té doby o dítku ani slovo :-D léčba šokem u nás holt funguje :-D
Odpovědět
@pdesign Ahojky, tak to je SUPER reseni :-) Haha, fakt dobry. Ze bych to taky zkusila a uvidime ? Aby neprekvapil a nezacal jasat a ze konecne, ha :-)
Odpovědět
Heh když to tady tak čtu, tak se musím usmívat nad tím, jak ve 27 letech je pro tebe mimčo masakr :) dost mě překvapuje, že ve svém věku bys ho stále tak zarytě nechtěla. Já jsem třeba o 4 roky mladší než ty, ale vzhledem k tomu, že mám o dost staršího přítele, počítám že budeme mít mimčo tak do 2-3 let, tedy zhruba ve tvém nynějším věku :) ale chápu tvou bezradnost, já se na to taky ještě necítím a přítel mě podobně tlačí jako tebe. Souhlasím, že to není příjemný, obzvlášt proto (ale to si asi chlapi neuvědomujou), že nás tím o to víc odrazujou a že k tomu ženská sama potřebuje dozrát. Je to blbý, když jeden chce a druhý ještě ne. No držím ti palce a sobě taky :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Však já to nemyslela zle Marci, to bylo spíš myšleno na mě, špatně jsem to asi napsala ;)
Odpovědět
Článek se načítá
@andysek2012 Ahojky, ano, i ve svem veku bych mimco nechtela. Jsou holky, ktere to hold maji v sobe a holky, ktere proste ne. Moje mamka na tom byla uplne stejne, rikala ze az jsem se narodila a drzela me, tak si teprve ke mne vybudovala vztah a od toho okamziku si rikala, jak takovou dobu mohla beze me byt.... takze myslim, ze na me ty materske pudy asi taky prijdou az s mimcem (doufam teda). Jinak nikomu se myslim nelibi kdyz ho nekdo do neceho nuti, takze ani me, ale v posledni dobe se pritel uz uklidnil tak doufam ze to bude uz v pohode. Zdravim a preju hezky den. Val
Odpovědět
Mně se právě přítel pořád divil, že nechci ještě miminko ve svém věku, takže jsem o to ráda, že vidím, že na tom jsou holky podobně, i přesto, že jsou třeba o 4 roky starší. Nepřipadám si alespon tak divně. Nejde o to, že bych měla pocit, že jsem si ještě nic v životě neužila, stejně ani ted nijak extra nevyvádím, abych chodila po večírcích apod. na to mě nikdy neužilo... ale jde o ten fyzický a duševní pocit, že budeš mamina a budeš jí do konce života :). My budeme ty, které u prcka budou od nevidím do nevidím, pro chlapa se toho až tak moc nezmění. Škoda, že si to neuvědomují a nejsou trošku shovívavější. Jsem ráda, že píšeš, že se přítel už uklidnil, doufám, že ten můj se taky srovná a dá mi ještě čas :). At se ti daří. A.
Odpovědět
@andysek2012 Diky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?