Přítel mě podvádí a lže, zrušili jsme svatbu

Profilova fotka
jsem absolutně na dně. Moc se omlouvám, že tímto otravuju, ale je mi.. ani nevím jak to popsat.. tragicky. Zhroutil se mi celý svět. Za týden jsem se měla vdávat. Nedávno jsem zjistila, nebo si uvědomila, jak vážné to je s přítelovým lhaním. Lhal v maličkostech, že vyvezl popelnice před bránu, ale i kde je 10 tis., které jsme dostali jako svatební dar od jeho dědy. Svatbu jsme tedy včera zrušili. Nechtěl ji rušit, moc se omlouval, že je mu to líto, že mě nechce ztratit apod. A že s tím potřebuje pomoct. Tak jsem dneska sháněla kontakt na psychoterapeuta, že si o tom doma promluvíme atd. Jenže jsem dneska zjistila, že mě ještě k tomu podvádí, nevím jestli dlouhodobě, nebo až dnes. Ale žádný jiný vztah vážný jsem neměla, miluju ho, je to můj nejlepší kamarád, nikoho kromě rodiny, jeho a jeho kamarádů v podstatě nemám, s nikým jiným se nevídám. Miluju jeho, mám moc ráda jeho rodinu. A teď o to mám po sedmi letech přijít? Co budu dělat? Jak to přežiju?? Jak jste prosím přežily rozchod?? Jsem na dně.
Odpovědět
Dej si cas si to vsechno promyslet.Ukvapena rozhodnuti jsou vzdycky ta nejhorsi.Predne si promluvte,kdyz uz nic jinyho,mas pravo na vysvetleni at uz ohledne tech penez (a jeho lhani) nebo te pripadne nevery.Pokud se rozhodnes zustat, asi by bylo na miste vyhledat odbornou pomoc,ktera vam pomuze tuhle krizi prekonat a posunout se dal.Pokud se rozhodnes odejit,tak doporucuju odjet nekam pryc,treba s kamaradkou.Hlavne nezustavej sama,pratele jsou dobrym lekem na bolest,zvlast kdyz te vyslechnou,nabidnou rameno k vybreceni se a trochu te rozptyli.Hlavne dej ale prostor sama sobe,srovnej si v hlave,co chces dal delat a hlavne si musis uvedomit,ze mas na vic a ze tohle proste neni konec sveta,i kdyz ti to ted tak pripada.Bude to hrozne bolet a bude to chtit hromadu casu,ale jednoho dne se probudis a budes moct udelat krok do noveho zivota,kde potkas cloveka,ktery si te zaslouzi a se kterym budes skutecne stastna!Drzim pesti at uz se rozhodnes jakkoliv!
Odpovědět
To je mi líto, že se tohle stalo. Svatbu bych nechala zrušenou a dala si čas všechno promyslet. A hlavně si o všem se svým přítelem promluvit a žádat vysvětlení ohledně všeho, zvláště nevěry, vyjasnit si vzájemné vztahy. Je to těžké a bolestivé, ale alespoň tak budeš vědět na čem jsi, jeho přístup a dle toho se rozhodnout jak dál. Hlavně se nenechej nikým ovlivňovat a tlačit zpátky do vztahu, pokud by ses rozhodla odejít. Pokud by tomu tak bylo, souhlasím s misanydrl, že je nejlepší někam odjet, změnit prostředí....popovídat si s někým blízkým nebo i odborníkem. Chápu, že je to těžké, ale všechno jednou přebolí a i přes největší lásku se nemá cenu trápit kvůli člověku, který si tě neváží a neocení.Držím palce!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky to tady vystihli přesně.je mi líto, čím si procházíš. Nezapoměň, že ty jsi pro sebe ta nejdůležitější. Taky bych chtěla všechna vysvětlení, bohužel znám hodně případů chronických lhářu a ti se nezmění ať naslibují cokoliv. Přeju ti hodně síly, abys dokázala vše dobře pořešit, hlavně ve svůj prospěch. Neboj se odejít kdyby jsi cítila,že je to pro tebe to nejlepší. Zasložíš si podstivé jednání...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?