Je váš přítel mladší než vy?

Ahojky, téma ve stylu zda je Váš milý starší už tu je, ale opak jsem tu nenašla. Takže najde se tu nějaká holčina, která má mladšího přítele jako já? :-)
Odpovědět
majko...já mám mladšího přítele...sice "jen" o jeden a půl roku,ale veř,že když jsem slavila 25 a příteli bylo 23,tak jsem to nesla dost težce!
Odpovědět
Maci, jsem ráda, že nejsu sama, mně je 29 a přítelovi 24 :-) a pohodička, když to tak vezmu tak jsem ráda, starší mě nepřitahují :-D
Odpovědět
Já jsem naopak vždy byla na starší...že mají už v životě jasno,vědí,co chtějí...a pak jsem poznala Boba a připadalo mi to jak v jiném světě.....sice měl ze začátku problémy s tím,že se na svatbu,na miminko ještě necítí,že je mladý,ale teď je vše v pohodce...a znám kupu párů,kde je holka starší než její partner... ..měla jsi někdy negativní reakce,ať už v sobě,nebo v okolí?
Odpovědět
ahoj holky, hlásím se do klubu - můj manžel je taky o 5 roků mladší. a někdy to vypadá spíš naopak :-)
Odpovědět
Romčo, tak to je přesně jak u nás, když je zarostlý tak vypadá starší, ale jak se oholí úplně tak je to mlaďoch, takže je to vždy taková střední cesta :-D
Odpovědět
Romi,ahojky,už jsi tu dlouho nebyla,nebo jsem slepá?:-)
Odpovědět
Holky jsem ráda, že nejsu sama :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja se taky pridavam, ale u nas to neni vubec razantni, jsem jen o pul roku. ..zato razantni to mame s vyskou. ...tesim se na svatebni polibek, az mu ho budu davat na celicko. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme taky o rok a pul....v dobe svatby mi bude 28 a jemu 26 :-) Je je to v pohode, vekovy rozdil neni ani videt, ani jinak poznat :-) Mentalne jsme oba tak na 17 letech :-) :-) :-)
Odpovědět
U nás to taky není vidět :-D asi jsme se hledali až jsme se našli :-D :-D :-D
Odpovědět
já to myslela právě spíš povahově - on je občas mnohem vážnější než já. bzhledově to naštěstí poznat taky není - vždycky mu hádali o hodně víc, než kolik mu je. a výškově - jsem cca o 30 cm menší. takže když to shrnu, tak jsme jeden extrém vedle druhýho :-) maculinku, nebyla jsem tu hrooozně dlouho. včera jsem myslela, jak si to vynahradím, protože jsem byla celý den v práci, ale vůbec jsem nestíhala a nakonec ani neměla náladu. byl to vzorový případ, jak jeden kretén dokáže otrávit den hned několika lidem najednou.
Odpovědět
Romi, aha, to jo, no ono když to tak vezmu tak je to aj povahově, on je takový výzralý a no nevím jak to napsat :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Jéje, to je super téma. Já se sice hodím do toho opačnýho, ale moje teta si před asi 8 lety vzala manžela o 10 let mladšího. A to spolu začli chodit (a vlastně i bydlet), když byla teta rozedená, měla 3 děti ve vlastní péči a jejímu nastávajícímu bylo 16 :-) docela obdivuju, že to zvlád
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, můj manžel je mladší o 3 měsíce a moc mi to vyhovuje. když se nad něčím dohadujeme tak ho umlčím, že mě musí poslouchat, protože jsem starší :-p a ten zmetek mi to vrací při každých mých narozeninách - to se raduje: "my mladý kluci si ještě můžem užívat" .... je to lump :-D
Odpovědět
Byzz to je hezký:o) Vercaberca, ti mladší jsou takový roztomilý :-D :-D :-D že?
Odpovědět
Byyz, a kolik tehdy bylo tvé tetě? To ten její přítel byl fakt dobrej, že to v 16-ti zvládl. Moje teta (37) má manžela, kterýmu je 31. Paradox je, že její manžel je o pouhý rok starší, než můj skoromanžel. A to mezi mnou a tetou je 15 let rozdíl.
Odpovědět
Luci, taky dobrý :-)
Odpovědět
ahoj, můj manža je sice starší - o rok a půl, ale jeho bratránek si vzal manželku o tři? roky starší - nikdo by to do nich neřekl, on je vysoký, statný a snědý a ona menší (aspoň vedle něho) a blond, jsou moc pěkný pár, jemu byste hádali třicet, jí pětadvacet, nikdy mi nepřišlo, že bych se nad tím rozdílem měla pozastavovat... Hlavně, že jim to klape!
Odpovědět
Taky mám mladšího přítele - o 3 roky. Je dokonce ještě o 2 měsíce mladší než moje "malá" sestra. Ale vůbec mi to nevadí. Klape nám to spolu, tak krásný vztah jsem nikdy neměla. Nevidím na tom nic divného, že je mladší. ;-)
Odpovědět
No, já jsem už někde tohle téma začínala :-) . Můj manža je o tři roky mladší, ale v žádném případě bych neměnila. Nám to spolu taky klape, a taktéž jsem nikdy tak krásný vztah neměla. Teď už se jen těším až se nastěhujeme do našeho domečku :-)
Odpovědět
holky, já vždycky měla ty mladší radši, oni jsou kolikrát něžnější a takový....nemůžu najít ro správné slovo. :-D
Odpovědět
Tak dneska jsem se dověděla, že od známé kámoš 85 ročník si vzal teď na podzim o 20 let starší ženu a jsou prý v pohodě :-)
Odpovědět
lucinecka no tetě bylo 26...o 10 víc :-)
Odpovědět
no, my jsme sice s přítelem o 3 roky od sebe a on je starší... takže vlastně nemám v tomto co radit a zapojovat se do debaty :-) přesto znám dost párů, kde byl přítel mladší (třeba i o 10 let) a fakt to klapalo a klape!
Odpovědět
i když je fakt, že jedni se nechtěli brát, protože by pak vypadali jako matka se synem :-D :-D ale to je jen věc názoru. pokud se mají rádi...
Odpovědět
Profilova fotka
No já sem taky starší jemi vlastně zítra :-D mi bude 24 a mému budoucímu byo te´dkom 22 ale v poho. U nás v rodině je to úplně normální mamka má mladšího, babička měla mladšíhoségry mnají mladší, jedna teta má dokonce myslím o 9 let mladšího jen strejda trhá partu ten je se svou manželkou stejně starý tak já jen tolik :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jaj omlouvám se za tu hromadů překlepů, nějak mě to tu neposlouchá x-)
Odpovědět
a moje maminka je o deset let mladsi nez jeji pritel (tzn. jen o par let je on strasi nez muj manzel ) a budou se letos v cervnu brat :-)
Odpovědět
no nakonec na věku nezáleží :-) když se dva mají rádi tak proč ne, jen některý lidi to těžce rozdejchávají :-D
Odpovědět
alex1, samotné toto téma jsem nenašla ;-) tak jsem ho založila, pokud tu někde je tak se omlouvám, ale ani vyhledávač mi nic nenašel a když už tu bylo téma starší muž, tak proč ne starší žena :-D :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?