Přítel má po holení vyrážku, pomohl by holící strojek?

Ahoj holky, můžete mi prosím poradit .... Můj přítel má poslední dobou strašnou vyrážku na tváři po holení, a svědí ho to , vždycky si to rozdrbe... Nevíme co s tím, používáme gel i vodu na holení sensitiv ale nepomáhá to... Myslíte, že by pomohl holící strojek? Děkuju moc za typy papa
Odpovědět
Cal, povětšinou to bývá "špinavou" žiletkou, takže to způsobují bakterie. Žiletka může být i stará. Kdysi jsem o tom četla článek a pomáhá žiletku vždy vydesinfikovat lihem, aby byla sterilní.
Odpovědět
Profilova fotka
nebo jen mozna zmenit znacku, pripravky bez alkoholu a tak
Odpovědět
Profilova fotka
A vám se holky po holení nedělají pupínky? :-N Mně teda děsně... 8-(
Odpovědět
Já používám depilátor/epilátor, takže už ne. Ale když jsem používala žiletky, tak ze začátku jo. Je to tím, jak jsem psala - tupá žiletka, nedostatečná hygine. Stačí, když tu žiletku necháš v koupelně trochu mokrou a už se tam množí bakterie...
Odpovědět
calistto:muj pritel mel podobnej problem a holici strojek pomohl :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taťkovi se taky dělala a od té doby co začal používat pěnu i balzám po holení Nivea sensitiv (bílej)je vše OK, tchán používá jen pitralon nic jinýho a taky je v pohodě,ale kdyby si dal na sebe něco jinyho osype se. Mě po holení pomáhá okamžitě se namazat co nejmastnějším krémem nebo tělovým mlíkem, třeba i dvakrát (až se první vrstva do kůže tvz. vpije namažu znova), nebo mě maže manžel (to je mnohem příjemnější:-) Nejsem si jistá jestli je to žiletkou, spíš stavem pokožky, v létě někdy ani nemažu,ale v zimě jak sjem vyschlá tak to pokaždé.
Odpovědět
je fakt, že kdyý se přítel oholí tak s tou žiletkou nic dál nedělá opláchne ji a je to....žádná jiná desinfekce.Používáme Macht 3 turbo takže si myslím, že to není kvalitou ..... Butt: a jakou značku strojku tvůj přítel používá?
Odpovědět
taťka míval problémy a od té doby, co používá Nivea Sensitiv (bílý), tak v pohodě :-) no a já - na nohou ok, v tříslech mi chloupky zarůstají pořád, ať použiju epilátor nebo žiletku... mažu si to krémem po epilaci od Nivea. No a na obličeji se mi skoro vždycky po vosku udělá taková jemná krupička :-|
Odpovědět
zkusty si to sypat dětským zásipem to fakt pomáhá
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se s tímto trápila moc.Nakonec jsme začala třísla řešit depilací a po ní,protože pupínky jsem měla méně,ale svědění při dorůstání nezmizelo,tak jsem v lékárně našla sprchový gel a taky krém vhodný po holení,ketrý se jmenuje Saforelle.Pupínky se mi rychleji zhojí a nesvědí mě tolik pokožka. :-)
Odpovědět
Snad i pomáhá sprchový gel s tea tree, který to desinfikuje, ale vyzkoušeno nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
Xpila, ty se epiluješ i dole? Úplně? A podpaží? Já si nohy taky epiluju, ty sou v pohodě, ale jinak je to děsný, ale dobře, vyměním žiletku, jenže to bych musela dělat asi tak jednou týdně a to by se člověk trochu nedoplatil, ne? :-N Přítel se už kvůli tomu neholí, že se mu dělají pupínky, takže si to radši vezme jen strojkem a má tam trochu strniště, což se mi stejně líbí víc.. ;-) Je to trochu mimo, ale super je brazilská depilace cukrovou pastou, sice to strašně bolí, ale vydrží to úplně bez chloupku tak 3 týdny, na svatbu do toho určitě půjdu, jen to chce pár dní předem, aby se kůže zklidnila.. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Epiluju si jen nohy, jinak depilace - mám výměnné nástavce a se strojkem můžu i do vany, je vodotěsný a místo klasické pěny na holení se dá používat i sprchový gel, což je super. Jinak je potřeba žiletku nechat pořádně oschnout, třeba vyfénovat (neutírat ručníkem, pak se ztupí), aby bylo dokonale suchá a i před každým použitím vydesinfikovat tím lihem. Kamáradka to zkoušela a prý to fakt zabírá.
Odpovědět
El. holici strojek nepomuze. Manza ma dost dobrej a stejne se osypava. Pouziva taky niveu. Si myslim, ze je to proste pokozkou, nekdo ji ma holt citlivou, nekdo ne. Ja bych to nijak neresila.
Odpovědět
calistto:znacku nevim, zjistim a dam vedet ;-) kelisova:ono se to asi tezko neresi, kdyz to je fakt neprijemny :-) jinak to, esi strojek pomuze nebo ne je proste individulani, nekomu jo a nekomu ne :-) lucie:to trhanu cukrovou pastou me strasne laka, ale bojim se, ze bych u toho umrela boleti :-(
Odpovědět
calistto: tak philips ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
i mě se dělaly pupínky, ale už cca 6 let používám holicí strojek na baterky Philips a jsem naprosto spokojená :-) Žádné pupínky, žádná bolest, rychlé a levné x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Butt, neumřela, bolí to teda docela dost, ale po chvilce si zvykneš, hlavně, když už tam seš, tak neodejdeš, sice si budeš chvíli nadávat, žes tam lezla, že žiletkou je to rychlejší a levnější, ale pak je to super, když nikde nic neroste, jen je blbý, že pak to musíš zas nechat povyrůst, aby se to dalo znova vyškubat, takže člověk je chvilku jak "Jety", ale já si průběžně protrhávala pinzetou, když něco vyrostlo nebo el.epilátorem.. :-)
Odpovědět
lucie:uz hledam na netu dalsi info :-D
Odpovědět
butt: děkuju moc, musím to říci ježíškovi ;-)
Odpovědět
calistto:neni zac, halvne at to pomuze ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Můj přítel má taky hodně citlivou pleť. Zkoušel různé žiletky, ale nakonec zvolil holicí strojek, se kterým se může holit i s gelem na holení, má konkrétně tento Braun https://www.holime.cz/Braun-Series-7-... No a najednou je po pupínkách :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?