Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě? Jste zastánkyně tradičních jmen nebo spíše něco pikantnějšího? A zaobíráte se tím, jaké se ke jménu váže jméno? Je pro Vás důležité, jak se bude na děti volat nebo prostě dáte jméno podle úvažení? Pojďme se poprat :-D
Nechte toho! A stejně tak bych mohla říct...že dát u nás dítěti cizí jméno...Skarlet nebo Jessika je taky strašný! A to se to tady tím jenom hemží...protože je to in a originální... hahaha...
Pomi, vážně radši skončíme. Tohle jsi nepochopila. Tady se nemluví o charakteru člověka nebo o jeho osudu, ale o tom, jaký postoj lidé zaujmou když jeho jméno slyší.
Nikdo tu nemá nic proti nikomu. :-)
Víte,holky,nepochopení člověkem není jenom o tom,že on je blbý,tupý apod.,ale že druhá strana to dostatečně neobjasnila,souhlas,skončíme, a jděme na téma tchýně, tam se shodneme :-p
No vidíš...tak jak říkáš, předurčuje ji to k tomu, ...že já si třeba myslím, že si z ní rodiče chtěli udělat někoho zajímavého, vyčnívajícího. To je vše...
mam kamaratku s opacnym nazorom- je Irka, jej manzel je Anglican, maju typicke anglicke priezvysko, a ona sa rozhodla dat svojim detom (buducim) typicke irske mena, aby mali aspon kusok Irska v sebe aj 'zvonka' :)
sice sa mi tie jej kombinacie zdaju sialene, ale je to jej nazor, a nemyslim, ze buducnost deticiek to nejak ovplyvni
sama mam ruske meno a nikto ma nikdy nemal za Rusku
No nevim, jak jmeno zaruci to, ze pak clovek nebude delat popelare...
Izabela i Mia i Damian je hezky...ale kdyby melo prijmeni bejt Chocholousek, tak me to prijde smesny, ale kazdej mame jinej vkus, ze jo...
saruna:máš IP, ale přece se nebudeme urážet,já bych Miu Izabelu nedala, ale každý má právo na svůj názor, myslím, že i Vašek nebo Eva by měli v zahraničí šanci
saruno ono jde o mentalitu v kazde zemi, v cr se na nekoho s cizim jmenem nikdo blbe divat nebude, zatimco v cizine na nekoho s ciste ceskym jmenem ano, tady v anglii dat diteti jmeno Pavel nebo Tonda tak ma smulu, ve Francii je to to stejny v USA taky
Pomi: Jo Eva a Vašek....jako jména...ale jinak je teda asi přeceňuješ....:) že by plná taška od Evy a Vaška prorazila v zahraničí? :-D Chci to tu jen zlehčit.....hahaha
saruna:no,napadlo mě to duo Eva a Vašek, nepřeceňuju, ale v Americe je amerických jmen dostatek, jedna modelka amerického původu se jmenuje Natasha,tedy Nataša, aje velmi žádaná
miamia:
prave v anglii je mien nekonecne vela a su naozaj medzinarodne, preco nie i Pavel ci Tonda? Neviem, v ktorom meste zijes, ale, urcite sa tam avaju roznorodejsie mena ako na slovensku ci v cechach