Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?

Zobraz úvodní příspěvek
Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě? Jste zastánkyně tradičních jmen nebo spíše něco pikantnějšího? A zaobíráte se tím, jaké se ke jménu váže jméno? Je pro Vás důležité, jak se bude na děti volat nebo prostě dáte jméno podle úvažení? Pojďme se poprat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no,rozčiluju,je to tady snad jenom o kladných odpovědích a volně plynoucích vodách?
Odpovědět
Profilova fotka
Nechte toho! A stejně tak bych mohla říct...že dát u nás dítěti cizí jméno...Skarlet nebo Jessika je taky strašný! A to se to tady tím jenom hemží...protože je to in a originální... hahaha...
Odpovědět
Pomi, vážně radši skončíme. Tohle jsi nepochopila. Tady se nemluví o charakteru člověka nebo o jeho osudu, ale o tom, jaký postoj lidé zaujmou když jeho jméno slyší. Nikdo tu nemá nic proti nikomu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych rekla, ze je to spis trapny :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Asi jo...jsou tu jen cukrové panenky které z úst vypouští milé věta
Odpovědět
mne sa paci Sara Izabella a pre chlapca Damian x-) x-) x-) x-) can be? x-)
Odpovědět
Profilova fotka
pomi ty si samoser to je neskutecny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Víte,holky,nepochopení člověkem není jenom o tom,že on je blbý,tupý apod.,ale že druhá strana to dostatečně neobjasnila,souhlas,skončíme, a jděme na téma tchýně, tam se shodneme :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi na prijmeni...
Odpovědět
Profilova fotka
A není Izabella málo české, když teda žijeme v ČR? :-D Možná kdybys odjela do Francie.....:) Teď tu všichni budou nesnášet i mě :-D hurrrááá!
Odpovědět
Profilova fotka
saruno, moje dcera se jmenuje Mia Isabella a je mi naprosto jedno, co si o tom kdo mysli
Odpovědět
Saru a jaká jména máš vybraná ty?
Odpovědět
ved prave, je jedno kde kto byva a hlavne take meno nema kazda druha :-p kristi x-) super vyber a ako ju volas?
Odpovědět
Profilova fotka
No vidíš...tak jak říkáš, předurčuje ji to k tomu, ...že já si třeba myslím, že si z ní rodiče chtěli udělat někoho zajímavého, vyčnívajícího. To je vše...
Odpovědět
Profilova fotka
erytrea, volame ji jen Mia :-)
Odpovědět
mam kamaratku s opacnym nazorom- je Irka, jej manzel je Anglican, maju typicke anglicke priezvysko, a ona sa rozhodla dat svojim detom (buducim) typicke irske mena, aby mali aspon kusok Irska v sebe aj 'zvonka' :) sice sa mi tie jej kombinacie zdaju sialene, ale je to jej nazor, a nemyslim, ze buducnost deticiek to nejak ovplyvni sama mam ruske meno a nikto ma nikdy nemal za Rusku
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mě se líbí Ema, Emílie(moje prababička), Matyáš....ještě nemám jasno...děti přijdou až za nějaký čas
Odpovědět
Profilova fotka
No nevim, jak jmeno zaruci to, ze pak clovek nebude delat popelare... Izabela i Mia i Damian je hezky...ale kdyby melo prijmeni bejt Chocholousek, tak me to prijde smesny, ale kazdej mame jinej vkus, ze jo...
Odpovědět
Profilova fotka
saruna:máš IP, ale přece se nebudeme urážet,já bych Miu Izabelu nedala, ale každý má právo na svůj názor, myslím, že i Vašek nebo Eva by měli v zahraničí šanci
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se nelíbí Kordula, ale je to paní Žilkové svobodná volba
Odpovědět
Profilova fotka
asi proto existuje tolik jmen a tolik nazoru, ze si proste kazdej najde to svy, no 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
saruno ono jde o mentalitu v kazde zemi, v cr se na nekoho s cizim jmenem nikdo blbe divat nebude, zatimco v cizine na nekoho s ciste ceskym jmenem ano, tady v anglii dat diteti jmeno Pavel nebo Tonda tak ma smulu, ve Francii je to to stejny v USA taky
Odpovědět
Profilova fotka
Pomi: Jo Eva a Vašek....jako jména...ale jinak je teda asi přeceňuješ....:) že by plná taška od Evy a Vaška prorazila v zahraničí? :-D Chci to tu jen zlehčit.....hahaha
Odpovědět
Profilova fotka
Pomi, ja myslim,ze pani Zilkovy je srdecne jedno, ze tobe se to jmeno nelibi, hlavne ze se libi jim, pac je to jejich dcera
Odpovědět
Profilova fotka
saruna:no,napadlo mě to duo Eva a Vašek, nepřeceňuju, ale v Americe je amerických jmen dostatek, jedna modelka amerického původu se jmenuje Natasha,tedy Nataša, aje velmi žádaná
Odpovědět
Profilova fotka
Je to o lidech! Jmenuju se Šárka...to nikde na světě nemá obdobu a nikdy jsem neměla problém! Ani ve Francii...naopak!
Odpovědět
Profilova fotka
kristi:nenapadej,dík
Odpovědět
Profilova fotka
nevymyslej si, dik
Odpovědět
Profilova fotka
saruna:to je hezké jméno, i když nečeského původu,ale já s tím nemám problém
Odpovědět
miamia: prave v anglii je mien nekonecne vela a su naozaj medzinarodne, preco nie i Pavel ci Tonda? Neviem, v ktorom meste zijes, ale, urcite sa tam avaju roznorodejsie mena ako na slovensku ci v cechach
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?