Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?

Zobraz úvodní příspěvek
Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě? Jste zastánkyně tradičních jmen nebo spíše něco pikantnějšího? A zaobíráte se tím, jaké se ke jménu váže jméno? Je pro Vás důležité, jak se bude na děti volat nebo prostě dáte jméno podle úvažení? Pojďme se poprat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
cirrusa:tak já jsem Natálie,ale říkají mi Natálka, a nejsem tlustá a nebrala jsem nikomu hračky, spíš naopak :-D
Odpovědět
vim, ze nejsi tlusta, prave proto jsem si to dovolila rici tak naplno :-N Natalie je hezke, ale ta Natalka...ale zatim vede Magdalena, Kristýna, zvažuji Petru, Kláru,Elišku, u kluků pak je jasny Tomas, pak jeste Adam, Michal, Ondrej, Marek, Vojtěch.akorat k tomu vzdy chceme ještě druhé jméno - ke křtu...
Odpovědět
Profilova fotka
Jo,Marek,jako můj manžel......Pavel Marek 8-)
Odpovědět
klasická jména neee:-) chci něco "zvláštnějšího":-) co ještě Amanda?:D zatím hlavně přemýšlím nad holčičími, protže bych raději holku....ale co když to bude kluk že:-)
Odpovědět
co treba Lea?
Odpovědět
to je docela pěkné:-) ale nevím jak by se zdrobňovala...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, proč vymýšlíte exotická jména, když ta česká jsou krásná?
Odpovědět
Profilova fotka
Me se libej bud cesky neobvykly nebo cizi, ale co se aspon hodej k prijmeni a rodice vedi,jakje vyslovit.... Nechapu jmena typu...Jessica Novakova nebo Fernando Dvorak....to je neuveritelny 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jessica Kordová, to je teda síla
Odpovědět
Profilova fotka
No ty ale zijou v USA, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
rubi:to je jedno,jsou to Češi,ne?A když jsem byla v USA, tak tam byly jména ze všech koutů msvěta a nepřipadalo mi, že nějaké americké křestní jméno to vyhrává na celé čáře :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No nevim...Kordova zena je americanka a deti se jim narodily tam, ne? Ja bych taky nedala diteti jmeno Josef, protoze by tady byl za idiota... Podle me, by se jmeno melo prizpusobit puvodu, zemi, kde clovek zije...
Odpovědět
Profilova fotka
at si kazdej da to,co chce....ale musi to ladit s prijmenim a hezky se to vyslovovat
Odpovědět
Profilova fotka
rubi:tak můj zemřelý taťka byl Josef a nebyl za idiota,
Odpovědět
Profilova fotka
jenze asi nezil ve Francici nebo kde to Rubi zije
Odpovědět
Profilova fotka
kristi:nežil ve Francii, ale proč by mělo jméno předurčovat charakter anebo postoj jiných lidí vůči člověku?asi se neshodneme
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
protoze predurcuje, je to tak... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No presne Kristi...ve Francii zit s ceskym jmenem je trochu mimo...navic cizince nemaj radi Nehlede na to, ze by rozhodne nevyslovolali to jmeno jako my, ze jo...
Odpovědět
Profilova fotka
kristi:to nemyslíš vážně, a k čemu mě teda předurčilo moje jméno, Natálie? K omylu se sňatkem s debilem, s nemocí a pak ke šťastnému manželství?
Odpovědět
Profilova fotka
Pomi, kua, neber si vse tak osobne, jen rikam fakta, ty si to vse obracis proti sobe. Tebe tady nikdo nesoudi ani nepremita nad tvym zivotem a tomu,co jsi delala nebo delas. Do haje, uz to fakt jednou pochop.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha...tady je to trochu vostrý...jdu radši pryč!
Odpovědět
Pomi, já myslím, že to holky myslely jinak. Třeba jako, že když tady někdo má jméno Vasil, Sergej ... automaticky se na něj kouká jako na Rusa. A tak podobně to bude myslím u Rubi ve Francii.
Odpovědět
Profilova fotka
kristi a ladenka:radeji skočíme na naše oblíbené téma tchýně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No a co...tak se na něj ve francii budou koukat jako na Čecha...nebo snad se něj¨kdo stydí, že je čech? Mám kamaráda Josefa...říká se mu různě..třeba apepe a je to fakt supr chlap...o člověku vypovídá on sám...tahle debata je bezpředmětná!
Odpovědět
Nehledě na to, že naše jména cizinci vyslovovat neumí. Mě z Laďky ve Francii udělali Lasku, Sajku, Salku, Lafku i Lajku. Takže bych české jméno také určitě nedala.
Odpovědět
Profilova fotka
ladenko, chytra holka jsi...presne tak. Josef by proste ve Francici byl vzdy za vychodoevropana at chces nebo nechces.
Odpovědět
Profilova fotka
kristi:a co máš proti východoevropanům?
Odpovědět
Profilova fotka
jmeno diteti hodne predurci pomi uz se zase rozcilujes? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ve Francii musis vypadat jako francouz...pokud ne, tak s tebou jednaj jako s povlem...neni fer, ale je to tak! Jinak by se mu rikalo ne Josef, ale Žozé ... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
a zase......
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?