Bělení zubů, co používáte?

Ahoj, co používáte na bělení zubů...do svatby ještě nějaký čas zbývá a ráda bych zapracovala na úsměvu :D
Odpovědět
Profilova fotka
@3alen3 Ahoj, muze se ti doma mrknout. Objednavala mi ten gel zubarka + jsem si nechala udelat gelove nosice ( otisky zubu, z toho udelali pro me presnou formu). V te sade je specialni pasta, po vycisteni se na noc da do te formy belici gel (docela malicko, vic se nepotrebuje jak je ta forma na miru) a nasadi se na zuby na noc. Rano normalne vycistit. Davala jsem si to ob den a za mesic a kousek jsem mela o dost belejsi zuby. Pak jsem si musela dat chvili pauzu, zacaly se mi delat bile flicky na zubech, tak aby se to srovnalo. Problemy s citlivosti jsem zadne nemela. Ted si to chci po roce zase zopakovat :-) gel i pastu jeste mam.
Odpovědět
@verunka_korunka mám v plánu to samé, prý je to dost účinné a mnohem šetrnější než to jednorázové bělení (po nem prý i dost bolí zuby, jak se narychlo dehydrují)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunka_korunka ahoj, můžu se prosím zeptat na kolik tě to vyšlo finančně? děkuji ;-)
Odpovědět
já používám bělící pastu a zatím jsem nejvíce spokojená s ori pastou, mamka je jednou dostala :-)
Odpovědět
@georginek Taky by mě to zajímalo prosím ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@3alen3 bělící pasta swissdent, červená :) kolem 300, efekt super:)
Odpovědět
Už jen jedině Crest 3D WHITE 2-HOUR EXPRESS WHITESTRIPS.
Odpovědět
jedině ordinační bělení u zubaře, volně prodejné přípravky jsou neučinné, obsahují málo procent peroxidu.
Odpovědět
Profilova fotka
bělení zubů může narušovat sklovinu... proto asi pozor hlavně pro ty z vás, který ji mají slabší a jsou náchylnější na kazy... já bych do toho jen tak doma asi bez porady s lékařem nešla.
Odpovědět
Profilova fotka
@merethe @georginek @jitulka188 takze ja mam doma znacku Yotuel classic. Cena pokud si pamatuju... otisky myslim cca 1500kc a sada na beleni 800kc. Sadu mii zajistila zubarka a kupovala jsem to v ordinaci. v lekarne by mi to myslim neprodali ani na recept. Pri tomto beleni nedochazi k poskozovani skloviny. taky jsem se toho bala a ptala se na to. Dojde pouze k vycisteni "mini kanalku" v zuvech kde se usazuji necistoty. Tohle procisteni potom muze zpusobovat vetsi precitlivelost zubu - jak odkryjete namalky byde mit studene, sladke bliz k jadru zubu. Lip to asi nepopisu :-) predavam jak mi to bylo vysvetleno :-) Jeste jsem se ptala zubarky .a beleni laserem. od toho me odradila, ze je to kratkodobe a ozarovanim se zub pouze vysusi a tim zbela takze za 2 dny je asi vase puvodni barva zpet... teda tak jsem vyklad pochopila ja. Takze radim zeptat se sveho zubare :-)
Odpovědět
@verunka_korunka Bezvadný :)) A prosimtě myslíš že to má pro mě cenu když mám svatbu 18. dubna ? Stihne se to vůbec ? . A myslíš že i vesničtí zubaři o tomto budou vědět ? :))
Odpovědět
Ahojte, gelové nosiče jsou asi nejšetrnější účinná metoda, ale ne každý to snese..asi 1/3 pecientů má po opakovaném použití potíže s přecitlivělostí zub.krčků a dálší používání už nesnese. Bělení je ale trošku problematické, protože sklovina je potom náchylná na vznik pigmentových skvrn od kávy, vína a např.kouření a může to být ještě horší, než na začátku:(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@jitulka188 Ahoj, vesnicti zubari :-) tos me pobavila. Predstavila jsem si toho u nas na vesnici kam jsem sla jen jednou a potom uz jsem radeji jezdila do Prerova ;-) No i kdyby nevedel, tak by te mohl poslat na jine pracoviste. Delaji ti otisky zubu jako treba na korunku nebo rovnatka. Pak se to posila do laboratore a tam ti vyrobi tu tvoji formu. Mam to pouze na prvnich 5 zubu na kazdou stranu. Pry se ty zadni nebeli ze to nema smysl... A prededepsat ten gel... asi kdyz mu o nem reknes, tak by snad mohl. A nebo te prehodi fakt jinam. Zkus to :-) Casove se to zvladnout da... Ja sla v unoru na otisky, v breznu jsem mela ty formy (konec unora a ppulka brezna) a na dovolene na konci brezna jsem to uz mela asi 14 dni. Svatbu jsme meli na konci kvetna a to jsem si tam dala hned po dovolene pauzu kvuli flickum jak jsem psala. To se srovnalo a ke konci dubna jsem si to zopakovala abych mela pred svatbou tak tyden az 14 dnu uz zase na srovnani...
Odpovědět
Profilova fotka
Mě pomáhá "pískování" přímo u zubaře. Jde o tryskání mořskou solí, která odstraní pigmentové skvrny. Dělá mi to jednou ročně, protože mám hodně pórovité zuby a tím i náchylné k barvení. Pár dní poté se musí vynechat káva, čokoláda, červené víno a cigarety. Ale výsledek za to stojí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sagit a na kolik to cca vyjde cenově? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zhuska pokud si dobře pamatuji, naposledy jsem platila 500,- A je to vhodné i pro citlivé zuby.
Odpovědět
Používám teď zubní pastu White Pearl. Možná to trošku pomáhá. Pak už mám doma v zásobě Swissdent, na tu se chystám tak za dva tři týdny. A ještě si chci pořídit bělící systém White Pearl. To je sada asi za 500,- s gumovými náústky a četla jsem v diskuzích, že to funguje! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Obyč. LACALUT a taky mám pocit, že je to znát. A to ji používám chvilku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem kupovala bělení na odkaze níže http://www.kz-dental.cz/eshop-dazzlin... Používám ho já i přítel a je to docela znát, okolí už si toho začíná všímat, zkuste a uvidíte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je návštěva dentální hygienistky. Přípravky , které jsou volně prodejné obsahují jen 6% bělící látky, proto ani nemohou zuby nikdy moc vybělit. Dá se bělit přímo v ordinaci dentální hygienistky bělícím gelem aktivovaným lampou Beyond Polus a za 1 a 1/2 hodiny je znát výsledek.
Odpovědět
Profilova fotka
mořskou vodu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, u nás doporučujeme bělení metodou Zoom - dělá se na počkání, u nás během jedné návštěvy, 2-3 hodiny. Nejprve se speciálním ochranným gelem izolují dásně a poté na zuby aplikuje bělící gel, který aktivuje modrým světlem lampy Zoom. Touto metodou se zuby vybělí až o osm odstínů, pasty nejsou zdaleka tak účinné :-) Na jemné bělení se nám osvědčily pasty Swissdent, pro citlivé zuby doporučuji Swissdent Pure: http://www.ustnipece.cz/belici-zubni-...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já jsem používala bělící systém White Pearl. Mám hodně silnou sklovinu, takže od přírodu jsou mé zuby spíš žlutějsí. Jsem závislačka na cole, piju kafe a příležitostně kouřím. Vůbec jsem to neřešila a zuby se mi vybělili asi o 4 odstíny. Myslím, že za tu cenu to byl velmi slušný výsledek.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já používám bělicí pasty, teďka konkrétně Rembrandt, ale zatim na mě nic nezabírá. Vyzkoušela jsem předtím ještě pár domácích receptů, ale když jsem pak pátrala do dalších tipech, tak jsem narazila na článek o tom, jak si takhle zničit zuby https://www.nazuby.cz/recepty-na-doma... takže se chystám k zubaři si nechat udělat domácí nosiče na gel. A snad to zabere :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Dobrý den, Vždy jsem používala bělící systém White Pearl, účinek byl dobrý, ale zhoršila se mi citlivost zubů. Teď jsem narazila na nějakou novinku z Austrálie jmenuje je to warpaint, je to jen z přírodních složek,vypadá to teda šíleně je to uplně černé ale zuby mám nádherně vyleštěné ale používám to zatím 4 den a píšou že do 10ti dnů by měli být zuby krásně vybělené tak uvidíme. Potom dám info
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?