Cas obradu

Profilova fotka
Zdravim vas.Aky cas svadby je najlepsi?Cim skor,ci cim neskor?Mozem si vybrat.no neviem kedy je to naj z hladiska zabavy,jedla a pod.Dakujem za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Odpoledne, nemusis se stresovat,ze neco nestihas,vstavat v 6, v klidu se pripravis. My meli obrad 4:30, pak foceni a veceri 6:30 vsechno na jednom miste, takze nikdo neumrel hlady ani zizni,jak to vetsinou bejva nez se nekam dojede :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My měli v 11 a úplně v klídku :) pak byl před námi celý den...snídaně, dochystali jsme doma občerstvení, namalovat a učesat mi trvalo asi trictvrte hodinky, pak přijeli naši a hurá na radnici...kdyby to mělo být až oodpoledne, byla bych celý den nervózní a akorat bych ho celý prozinkala po bytě :)
Odpovědět
my měli v deset. ráno jsem vstávala brzy - stejně jsem nemohla dospat. bylo to torchu naknop, aby se všechno stihlo, ale šlo to. mělo to výhodu že oběd byl opravdu v čas oběda - asi v jednu. a měli jsem spoustu času slavit a bavit se. takže za mne - když máš obřad po 13:00 a vejš - "oběd" je cca ve tři, všichni jsou hladoví, v šest je raut, ale stejně jsou všichni najedení:( obřad po 16:00 - pak hned večeře a bavit se. ok, ale stejně jsi celý den nervozní a lidi se baví tak jako tak do půlnoci, takže den "po"rychleji" uteče. a není to škoda?:) takže záleží na tobě. pokud chceš standartní oběd, tak myslim že 11:00 je ideál. pokud chceš třeba jen raut nebo večerní párty, bez oběda, tak i později.
Odpovědět
My měli obřad ve 14:00 a mohlo to být klidně i později. Ale vstávala jsem v 8 a dopoledne jsme všechny přípravy stihli v klidu a bez stresů, dřív bych obřad nechtěla :-) Po obřadu jsme měli focení a od 17:00 byla večeře a na noc jsme měli ještě malý raut. Nebýt toho, že jsme se fotili celkem daleko od místa hostiny, dala bych jídlo hned po obědě a až pak focení, ale i tak to bylo fajn (obřad byl v parku a vyšlo počasí, tak se hosté zabavili).
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 14:30 chtěla jsem pozdějc , ale nikdo nam nevyhověl 😔
Odpovědět
Profilova fotka
My mame obrad od 11:15,chtela jsem dopoledne hlavne kvuli detem,kvuli jidlu ktere mame od 13hod.Nechtela jsem aby knouraly hlady nebo se tlaskaly vsim moznym a pak nejedly.Rano mam naplanovane vse abych stihla,takze si myslim,ze problem nebude.Pritel den co den vstava ve tri a ja max v pet,takze to je pohoda,u nas ani nehrozi si prispat ani to neumime :-D :-D :-D Bych se akorat cele dopoledne nudila a jen cekala a byla nervozni.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad ve 14:00 a vyhovuje mi to..pote bude oběd s rodinou a od pěti raut pro všech 80 hostů..
Odpovědět
@mchmelova A to časově stíháte? Také máme obřad ve 14:00 ale zatím si myslím, že dřív jak v půl páté s k obědu nedostaneme (obřad půl - třičtvrtě hodiny, gratulace ... Raut bude asi od sedmi. Focení plánujete tedy až po hostině?
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad v 15:00 a pak rovnou místo oběda raut, teda takový větší včetně teplého jídla, ať si každý dá, na co má chuť :-) Fotit se budeme v průběhu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Chceme obřad co nejpozději, 16-17 hod. V Brně bohužel problém. Nejpozději v 15:00. Tak nevím co s tím.
Odpovědět
Čím dříve, tím lépe. Svatební den strašně rychle uteče, takže je fajn užít si ho co nejdéle....
Odpovědět
Profilova fotka
No já bych chtěla obřad o 15:00, ale 100% to budu vědět až 8., páč jdeme na matriku.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
14.00, přijde mi to ideální :-) Nicméně pro mne bylo hlavní to, aby náš obřad byl v daném místě jako poslední, aby po nás už nikdo nebyl, jelikož tam máme i hostinu a další obřad by to asi trošku "rušil". Nakonec to vyšlo tak dokonale, že nebude ani nikdo před námi, jelikož matrika bude na jiném místě. Takže za mne spokojenost :-)
Odpovědět
My máme obřad ve 13,00. Já také chtěla až tak ve tři, pak aspoň ve dvě, ale matrika byla neoblomná. Ale čím víc o tom přemýšlím, tak mi ta jedna hodina odpolední přijde v pohodě. Máme vše na jednom místě, tak stihneme oběd, raut i grilování, dopoledne bude dost času se připravit a vyfotit. Takže super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čím později, tím lépe - jak pro Vás, tak pro hosty a samozřejmě i fotografie z pozdního odpledne nebo podvečera jsou hezčí, než ty z pravého poledne :-)
Odpovědět
@myska1102 :sraz svatebcanu v 10hod, obrad ve 12h, ,obed ve 14hod.,celkovy konec o pulnoci. Me to tak vyhovovalo,cely den strasne rychle utekl :-)
Odpovědět
My měli obřad v 13:00 hod. Dopoledne jsem se v klidu připravila a ženich pobavil hosty. Maminka a tetička hosty nakrmily, aby nebyl do hostiny hlad:) Doporučuji pití a např. linecké šneky vzít do kufru s sebou. Pověřte někoho spolehlivého, kdo se o to postará ;-) Když budete mít delší focení, tak ať nemá nikdo žízeň a hlad:)
Odpovědět
Profilova fotka
My ho plánujeme na 14tou, ale máme všechno v jednom místě (kempu), nikam nepřejíždíme a namísto klasického oběda máme rovnou raut.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli v 10 ráno a celej den tak rychle utek, že si neumim představit, kdybychom to měli odpoledne:_D
Odpovědět
my máme na 12 hod..vše se v klidu stihne..oběd bude na 13 hod...taky chci si ten den užít s rodinou a příteli.všichni říkají jak ten den rychle uteče..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@narnell my to mame podobne, obrad ve 15 hodin, pak rychle spolecne foto a pak raut, kazdy si da, co bude chtit, zabava a kolem seste foceni nas novomanzelu. Vse mame na jednom miste. Ja jsem rada, ze dopol bude na vse klid, take jsme se chteli vyhnout spolecnemu obedu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 12:30 a taky se dost bojím, jestli to není brzo, ale jiný čas nešel :( ale když tady čtu ty optimistické v 11, tak se bojím o trochu méně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?