Časový rozvrh?

Profilova fotka
jak máte naplánováno vy? Nebo jak jste to měli vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Scénář celého dne obvykle zpracovávám společně s nevěstou nebo svědky. Včetně zábav a všeho potřebného. Posílám naší komplexní nabídku služeb. Přeji pohodové přípravy :-). DJ Zdeněk
Odpovědět
Profilova fotka
Ona ta nabídka vlastně nemá smysl, protože si takto vytváříte zásobu nápadů pro svůj blog - v duchu svého přesvědčení - za málo peněz hodně muziky. Předhodíte téma a máte zadarmo co ostatní museli tvrdě vyšlapat. To však nepatří do kategorie vzájemných rad mezi nevěstami. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@djzdenek To jste asi nic nepochopil... Budu se vdávat a potřebuju radu, nevím, kdy je vhodné krájet dort atd. Blog, který mám je pouze o vytváření dekorací handmade a slouží jen jako inspirace ostatním. Vše, co z toho mám je dobrý pocit :) rozhodně nehodlám dávat rady od ostatních jako své nápady. Což je z blogu patrné! Takže dříve než někoho takto "obviníte" , měl byste si zjistit skutečnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Četl jsem blog. Jen konstatuji, neobviňuji. Ale tady to není výjimkou bohužel, že si někdo posbírá informace a z toho založí své podnikání. Takový je život. Veřejně to neposkytnu, ale Vám to pošlu do interní pošty jako příklad. Pokud jsem se Vás neprávem dotkl, omlouvám se.
Odpovědět
Profilova fotka
@djzdenek Opravdu z toho nehodlám mít živnost. Když už jsem si vše vyrobila, napadlo mě to holkám dát jako návod, jak si to taky mohou vyrobit. Ne všechny si mohou dovolit koupit vše, co by chtěli a pro ty blog je. Kdybych z toho chtěla živnost, asi si počkám až to vše nasbírám a otevřu si rovnou "obchodní blog" nebo tak něco. To že jsem otevřená jim pomoci z dobré vůle ze mě nedělá zlodějku nápadu, to se na mě nezlobte. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?