Věneček a brýle - hodí se k princeznovským šatům?

Ahoj, potřebuju poradit. Mám bílé princeznovské šaty s tylovou sukní. Na hlavě bych chtěla mít věneček. Líbil by se mi z růží, možná něco na tento způsob http://img.flercdn.net/products/3/2/3.... Jenže otázka, hodí se to vůbec k tomu typu šatů? Příp. dejte mi prosím tipy, kde bych si mohla koupit/nechat vyrobit nějaký takový věneček? A ještě mám dotaz, nosím brýle, takové ty moderní s tlustými černými obroučkami. Ty by se asi k tomu věnečku a šatům nehodily, že? :-D Jsem z toho slaďování těch doplňků a šatů už úplně bezradná, nové brýle se mi kupovat nechtějí, kontaktní čočky taky nechci. Mám tu doma teda ještě jiné typy brýlí (úplně bez obrouček a na půl s obroučkami). Myslíte, že ty by se k hodily více? Jenže ty zase mají barvu spíš tak do měděna, takže bych musela změnit barvu svatby z růžové na nějakou tu měděnou. Začíná mě to docela štvát :-D
Odpovědět
@atisa Já to měla podobně a vyřešila jsem to čočkami. Nikdo neříkal že to nejsem já bez brýlí a já se cítila dobře - brýle by se opravdu k mému stylu šatů a doplňků nehodily. A také vyniklo líčení, protože brýle co mi říkala vizážistka, tak ten efekt nalíčení zmizí asi o 30%
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky nosím "retro" brýle a chystám se mít na obřad čočky, po obřadu si vezmu brýle, čočky mě po delší době škrábou. Mám šaty ve stylu padesátých let a mé brýle se k nim celkem hodí :). Věneček budu mít taky, na obřadu i závoj, tak to už by brýle asi byly moc, ale pak už mi to bude fuk.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevim kolik mas dioptrii ale k oltari te dovedou a tam uz budes jen stat tak teoreticky muzes bez bryli :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já jdu taky do čoček, hlavně kvůli tomu, že mám skla, která se na sluníčku zabarvují a to by ty fotky pak vypadaly - nevěsta, které nejsou vidět oči 8-) a krom toho taky kvůli tomu líčení, brýle toho hodně skrývají. vyhodnotila jsem to jako nejlepší řešení, i když to taky má své nevýhody - bez brýlí si připadám hrozně bezvýrazná (nosím již 17 let) a taky víc vynikne, že mám oči hodně blízko u sebe, což není moc hezké a v brýlích to není vidět. taky mám takové "kruhy pod očima", ne zabarvené nebo pytlíky, prostě plasticky takové rýhy od koutku oka k tváři a zamalovat to nejde, vždycky to bude házet stín. tím chci jen říct, že je třeba občas přijmout nějaký kompromis - v tvém případě bych pokládala za blbost měnit barvu svatby jen kvůli tomu, že budeš mít měděné obroučky. to by ses z toh mohla za chvíli zbláznit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni No já mám 1,75 a tohle bych fakt neabsolvovala. Jako nevidět nic a ještě si přivodit bolest hlavy? Fakt výhra, jen proto, aby mi to "ladilo".
Odpovědět
Já bych určitě zvolila brýle bez obrouček, ty budou nejmíň nápadné. A že jsou do měděna, na to bych se vykašlala. Určitě bych kvůli tomu neměnila barvu svatby. Maximálně bych přizpůsobila šperky, pokud by se to opravdu tlouklo třeba se stříbrem. A věneček, myslím, že by k princeznovským šatům šel. Podívej se na Fler.cz, určitě tam najdeš někoho, kdo ti ho udělá podle fotky. Mně tam dělala paní květinovou sponu pro mě a čelenku pro dceru.
Odpovědět
Já jsem si původně chtěla vzít normálně ty brýle, co nosím. Jsou černé a na nožičkách trochu modré. Ale dneska jsem nad tím začala přemýšlet, že by to asi nešlo, ještě s tím věnečkem. Mám hodně dioptrií, bez brýlí bych nic neviděla a vůbec si to neužila, tak to ne. Čočky jsem nikdy neměla a prostě se mi do toho nechce, ještě bych si vypíchla oko :-D Díky za uklidnění, že se na barvu obrouček můžu vykašlat, asi to udělám a vezmu si ty bez obrouček. Teď jsem našla nádhernou inspiraci věnečku do růžova a princeznovských šatů. Jsem nadšená, protože to vypadá nádherně x-) https://static.4nets.sk/photo/77/7961...
Odpovědět
@atisa Pracuju v optice, aplikujem i čočky a ještě nikdo si oko nevypíchl :D
Odpovědět
Musela by jsi nejspíš ukázat fotku satu pro představu. Nicméně si myslím, že věneček se hodi spíše k boho satum,vilim satum popr.uplym krajkovym.Ale záleží na tobě. V tomto případe bych volila zive kvety do vlasů. Co se tyče brýlí pokud nechceš čočky tak bych si vzala ty bez rámečku.To,ze jsou v jiné barvě bych neresila.
Odpovědět
@atisa Já nosím taky výrazné brýle s černýma obroučkama. Měla jsem je i na svatbě. Čočky mít ani nemůžu a navíc jsem citlivá na střídání brýlí, takže to byla jasná volba. Měla jsem dlouhé šaty (klasické korzetovky) ale neměla jsem věneček do vlasů...Podle mě bys to měla zkusit jak to bude vypadat a třeba dát sem nějakou fotku - klidně i víc variant brýlí :-)
Odpovědět
Já bych byla pro brýle. Stačí do googlu napsat Bride glasses a vyjedou ti sposty fotek, kde mají nevěsty hrubé obroučky, kde ke korzetovkám i masivním velkým květinovým věnečkům mají brýle. A vypadá to hezky...navíc jak už bylo řečeno, s brýlemi jsi to ty a pokud máš jen trošku šikovnou vizážistku, tak tě zvládne nalíčit i pod brýle (chce jen trošku přidat na konturách oka a je to :D ).
Odpovědět
Pochopila jsem, že brýle k tobě v běžném životě patří, tak proč je odkládat? O víkendu jsem byla na svatbě kamarádce, která má výrazné tmavé kostěné obroučky. Měla krásné splývavé něžné šaty s krajkou, řekla bych, že účes i šaty byly v lehce secesním střihu a můžu říct, že krásnější nevěstu jsem neviděla ;-) Já teda ale obecně zastávám názor, že nevěsta by měla zůstat tou, kterou je i v běžném životě. Určitě krásně upravenou, ale ženich by přeci měl poznat, že je to ta samá, kterou žádal o ruku :-D
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?