O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
DJ a moderátor 10.9.2016 Žatec
Zdravím všechny, hledáme nějakého šikovného DJ a zároveň moderátora, který by nás provedl naší ho…
misuleska
Před 9 lety
2
Máte zkušenost s Dressilyme.com??
Ahoj, máte zkušenost s koupí šatů z Dressilyme.com? Jak šaty vypadaly a za jak dlouho od objednání …
6miska4
Před 9 lety
1
DJ na svatbu, Ostrava a okolí - 1.10.2016
Ahoj, hledáme DJe na svatební hostinu + zvučení obřadu v Ostravě. Termín 1.10.2016 Předem děkuji…
svatebnidj
Před 9 lety
3
DJ na svatbu 23.7.
Svatba která se koná 23.7. v Žatci. Hledáme svatební DJ nebo kapela, kteří budou provázet celou hos…
svatebnidj
Před 9 lety
3
Kde sehnat kvalitní, sněhově bílý, chlupatkový kabátek? Případně bolerko...
Holky, poradíte mi? :-) Díky
a_heidenreichova
Před 9 lety
9
Svatební šaty- krajkové, korzetové
Ahoj nevěsty! Sháněla jsem v Praze krátké krajkové šaty, ale byl to problém. Mám velikost 38.Máte …
a_heidenreichova
Před 9 lety
4
Svatební koláčky v Liberci. Doporučte šikovnou paní
Ahoj holky, mohla by mi některá z vás doporučit šikovnou paní na svatební koláčky v Liberci nebo bl…
zerog
Před 9 lety
16
Kadeřnice last minute na 9.7. Praha?
Dobrý den, sháním kadeřnici na 9.7.2016 na česání svatebního účesu nevěsty u ní doma, Praha 15. …
etelm
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Kolik metru organzy je třeba na slavnostní tabuli ?
Ahoj, holky, prosím, řeším dekoraci na slavnostní tabuli a nevim, kolik bych měla počítat metru org…
chzuzka
Před 9 lety
3
Trávník - úklid po svatbě
Zdravím dámy, chci se zeptat, jak jste řešily úklid trávníku po házení rýže apod.? Jde mi o to, že …
chzuzka
Před 9 lety
6
Kadeřnice Liberec
Dobrý den, milé dámy, máte některá z Vás tip na dobrou, ne úplně drahou kadeřnici z Liberce nebo o…
kaka123
Před 9 lety
3
Samota u hopacího koně - kapacita, počet hostů
Ahoj, dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda měl někdo z Vás svatbu na Samotě u houpacího koně, neb…
pajita
Před 9 lety
6
Svatba v přírodě
Dobrý den, plánujeme svatbu na příští rok, rádi bychom se vzali někde v přírodě, nemáte s tím pros…
zajistenisvateblitomysl
Před 9 lety
7
DJ Ostrava - doporučení
Ahoj, můžu poprosit o tipy na DJ? Budeme mít různorodou společnost takže bych potřebovala aby měl…
djnalim
Před 9 lety
7
Nedoporučila by některá hezkou restaraci na oslavu, okolí Kralupy nad Vltavou,Velvary??
Schaním hezkou restauraci či penzion na oslavu svatby po obřadu, kde by bylo misto na tance a spole…
mallti
Před 9 lety
1
Půjčit či koupit svatební šaty?
kdo jste si kupovali šaty? Já chtěla, ale moje mamka mi to rozmluvili s tím, že je to zbytečné …
michal_marek_atelier
Před 9 lety
1
2
56
Píseň pro tanec nevěsty s tatínkem
Moc prosím ,neznáte někdo nějakou hezkou českou píseň pro tanec s tatínkem ? Našla jsem jen ŘÍKEJ M…
hanci90
Před 9 lety
1
HOŘÍÍÍÍÍ prosím pomozte, kamarádce vybouchl kameraman na zítřek 25.06.2016 Uh.Hradiště
prosím pomozte, nemůžeme nikoho sehnat, všichni jsou obsazení, najde se někdo??? :-(
video_majek
Před 9 lety
2
Podvazek
Kde koupím nějaký krásný podvazek?
a_heidenreichova
Před 9 lety
6
Svatební šaty Natasha Azaryi - zkušenosti?
Nevěsty, měly jste některá, nebo budete mít svatební šaty od firmy Natasha Azaryi (je i zde na webu…
isabelafuentes
Před 9 lety
1
Foto Ladislav Kana
Ahoj holky,fotil některou z vás pan Ladislav Kana?Byly jste spokojene?
musaci
Před 9 lety
1
Kde sehnat podnosy/dózy/tácy na sladký bar?
Ahoj holky, poradíte mi kde sehnat různé podnosy a dózy hlavně takové ty s poklopem? Někde kde to n…
hmajerova254
Před 9 lety
5
Obřad ve 14:00
DObrý den, ráda bych se zeptala vy co jste měli obřad až ve 14:00 jak probíhal váš den? Přijde mi, …
miiiiisha
Před 9 lety
5
Jak píšete jména na jmenovky?
nevím si rady se jménem na jmenovky, píšete děda atd. nebo celá jména? a jak to píšete, děkuji za o…
zorro4
Před 9 lety
5
Kadeřnice a vizážistka na svatbu 8.10.2016
Sháním šikovnou kadeřnici a vizážistku na svatbu 8.10.2016, ale nechci nic zbytečně předraženého, m…
isabelafuentes
Před 9 lety
4
Šikovná kadeřnice-Blansko a okolí
Ahoj nevěsty, nemohla by jste mi prosím některá doporučit vážně šikovnou kadeřnici v Blansku, nebo …
galikl
Před 9 lety
1
Malá svatba (max. 10 lidí), chceme to na Jížní Moravě
Nejlépe v nějakém malém sklípku s možností i ubytování :) Nenapadá někoho něco? ;)
mathiell
Před 9 lety
1
Vizážistka svatebního líčení dne 20.8.2016?
Zdravím, hledám vizážistku v okolí Nový Jičín, Hranice- moravskoslezský kraj. Popřípadě byla bych …
danilejda
Před 9 lety
1
Juta na svatebním stole
Prosím máte někdo zkušenost s jutou místo organzy na sv.stole? Přemýšlím, že nechám bílý ubrus a do…
ikarl
Před 9 lety
16
Dlouhotrvající rtěnka/lesk
Holky, poraďte dlouhotrvající rtěnku/lesk s matným nebo lehkým a přirozeně vypadajícím leskem pro n…
ivetka303
Před 9 lety
17
1
2
…
894
895
896
897
898
…