O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Autobus na 18.8.2018 region Zlín nutné
Hledám řidiče s autobusem, který by nám odvezl dopoledne svatební hosty z kostela na hostinu ve Zlí…
veru_95
Před 7 lety
1
Svatební stromeček
Dobrý den, přidávám jeden tip na dáreček pro hosty. Měli jsme svatbu v lesním stylu a hledali jsme…
rajca
Před 7 lety
1
Hostina Český ráj - Hamštejn, restaurace Na krásné vyhlídce
Ahoj, sháním aktuální informace ohledně hostiny v Českém ráji pro cca 40 lidí. Svatba by byla na k…
bonnie89
Před 7 lety
1
Volba barevne svatby
Ahoj, chci se zeptat jaka je nejlepší barva ke ktere se da vsechno snadno sehnat? ☺ Ja jsem chtela …
peta1995
Před 7 lety
7
U jaké banky si založit účet?
Ahoj holky,doufám,že tady tohle téma už někde není,abych ho nezakládala zbytečně.Potřebuji poradit,…
anetalovaa
Před 7 lety
1
2
...
...
8
9
268
SOS - Fotograf/ka na 18.8.2018
Dobrý den, známému na poslední chvíli odřekla fotografka. Kdo máte prosím ještě volný termín? Obřad…
ladynet
Před 7 lety
13
Dj jizni cechy
Ahoj, prosim doporucite mi nekdo DJ a zaroven i moderatora v okoli Tabora? Popripade pokud vite i …
svatebnidj
Před 7 lety
8
Hledame dj na svatbu okres sokolov
Dobrý den schanime dj na nasi svatbu v okrese Sokolov dne 15.9.2018. Předem děkuji za nabídky.
svatebnidj
Před 7 lety
2
sponzor fóra
Komu všemu výslužku?
Už se v tom začínám dosti ztrácet. Chtěla bych jako výslužku při odchodu ze svatby dávat perníková …
veruko24
Před 7 lety
7
Salon Linie Praha 1
Dobry vecer, ráda bych se zeptala zda ma někdo zkusenost se salonem Linie na Praze 1, pani Floriano…
linie_praha
Před 7 lety
2
Zbraslavská myslivna 2018
Ahoj, máte někdo letos svatbu ve Zbraslavské myslivně? Máme ji zamluvenou na květen a napadlo mě sp…
terezulini
Před 7 lety
17
Zaloha na saty Ostrava
Chtela bych se zeptat, byl by zajem o zalohu na svatebni saty v salonu Belladona v Ostrave? Zaloha …
petrita6
Před 7 lety
1
Krajkovy crop top
Moc prosím o jakoukoli radu, kde sehnat krajkovy crop top k tylove sukni. Máme svatbu na rychlo a p…
belladona
Před 7 lety
5
Krátká zavírací doba v restauraci
Ahoj holky mam zase dalsi "problem" dnes jsem byla zaridit podrobnosti ohledne hostiny a pani provo…
peggynka45
Před 7 lety
14
Svatební hostina v penzionu Smolotel, máte zkušenost?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo osobní zkušenost nebo od známých s penzionem Smol…
verca8854
Před 7 lety
9
Tombola na svatbě - kolik losů jste měli?
Pořád přemýšlím, jestli udělat tombolu, nebo ne.. ale normální, ne tu ´´vtipnou´´. Vy co jste měli…
mval
Před 7 lety
11
Místo na obřad a hostinu Pardubice
Dobrý den, moc prosím o radu a zkušenosti.... Kde udělat obřad i hostinu s možností mít vlastní pit…
mval
Před 7 lety
2
Lesní/luční výzdoba
Ahoj všem, omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale snad se mi dostane rady. Máte někdo zkušenost s v…
evapa1
Před 7 lety
5
Místo darů chceme peníze. Jaký text dát na kartičky?
Potřebuji poradit, místo darů bychom chtěli peníze, ale nevím jaký text dát na kartičky.
iitaka
Před 7 lety
1
2
42
Vyzdoba, kvētiny..CENA???
Ahoj holky.. Zajímalo by mē, kolik stojí vŷzdoba obradního místa(venku v parku)+ na hostinu(vevnitr…
nestlek
Před 7 lety
14
Svatební hostina U českého lva (Opočnice)
Ahoj všem, nemáte někdo prosím zkušenst s hostincem U českého lva v Opočnici?..Moc by mi to pomohlo…
karol_mrkev
Před 7 lety
5
Skotská / keltská hudba na obřad a párty
Zdravím, nemáte někdo tip na skotskou / keltskou kapelu na svatbu? A příp. i třeba houslista a dudá…
palomitacheca
Před 7 lety
4
DJ na svatbu 31.8.2018, Uvaly u Prahy
Dobry den, vim, ze uz trochu pozde, ale za zkousku nic nedam... Nenasla bych zde DJe, ktery by mel …
milanmiler
Před 7 lety
8
Oznámení a problém s doručením
Ahoj nevěsty, chtěla jsme se poradit, zda máte zkušenost s oznámeními (či něčím jiným, to je jedno…
niccollee
Před 7 lety
12
Hledám kadernici a vizazitsku na svatbu, termín: 13.10.2018, místo: zlin :)
Zdravím vsechny, Na poslední chvíli hledám kadernici a vizazitsku na svatbu. Původní mi to odrekl…
muanikol
Před 7 lety
2
Jak jste šly k oltáři, pokud ne s otcem?
Ahoj všem, podobná témata už jsem našla, ale spíš teoretická. Zajímalo by mě, jak je to v praxi. …
aichah
Před 7 lety
1
2
33
Švadlena
Holky SOS!!! Prosím!!! Nevíte o nějaké svadlene, která by mi ušila na září šaty?? Severní Čechy??
a_heidenreichova
Před 7 lety
2
Spodnice pod svatební šaty
Dobrý den, poptávám spodnici pod svatební šaty. Průměr nejširšího spodního kruhu by měl být do 65 …
a_heidenreichova
Před 7 lety
2
Tip na hezké místo v lese/ horách a ubytování v horách pro 10 lidí
Ahoj holky! S přítelem jsem v počáteční fázi plánování a oba víme, že chceme malinkou intimní svatb…
namaste15
Před 7 lety
1
DJ Opava 2019
Ahojte všetky budúce nevesty :-) Asi nad tým uvažujem trocha predčasne, ale mám pocit, že je dobr…
adisimon
Před 7 lety
8
1
2
…
453
454
455
456
457
…