Lesní/luční výzdoba

Ahoj všem, omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale snad se mi dostane rady. Máte někdo zkušenost s vlastní výzdobou z louky/lesa? Jak dlouho např. vydrží kapradí atp.? Ráda bych ráno připravila nějakou výzdobu, ale obávám se, že do odpoledne (kdy je svatba) nevydrží... Ráda bych třeba i slavobránu ozdobila věcmi z lesa, louky, ale chtělo by to ráno, protože pak už budu mít jiné starosti... Máte např. tipy na rostliny, které vydrží nebo je třeba opravdu květin z květinářství? Svatba je přelom září/říjen. Děkuji.
Odpovědět
Ahoj, já jsem taky chtěla něco lesního a lučního. Květiny do váz mi sice dělala Lenka z Láskočasu, ale chtěla jsem po ní květiny z lucnich květin a musím říct, že vydržely dlouho. Výzdobu jsme si jinak dělali sami. Na stolech jsem měla kapradí (měla jsem ho den předem namočený ve vodě ať se napije), kapradí jsem si nasušila, protože to by nevydrželo. Jinak jsem si natrhala něco na louce a vše vydrželo. Výzdobu jsme chystali den před svatbou :)
Odpovědět
Moc díky!! To mi moooc pomohlo, myslím, že bych to trhala den předem, maximálně ráno a snad něco do toho odpoledne vydrží. Na tom stole to je břečťan? Ten ti taky vydržel z druhého dne??
Odpovědět
Profilova fotka
@evapa1 Brectan je drzak, my jsme ho trhali ve ctvrtek (to jsme ho teda pres noc nechali ve vode), v patek s nim zdobili, v sobotu byla svatba, v nedeli jeste stale nebyl zvadlej :)
Odpovědět
Paráda, moc díky!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?