Komu všemu výslužku?

Už se v tom začínám dosti ztrácet. Chtěla bych jako výslužku při odchodu ze svatby dávat perníková srdíčka. Je to spíš takové symbolické. Ovšem, komu se vlastně dávají? Jen těm, kteří jsou na oběd nebo i těm, kteří přijdou jen na raut? Když někdo dává výslužku ve formě třeba jmenovky na stůl, také to dostanou pouze ti, kteří byli na obědě. Není to ale neslušné s ohledem na ty, kteří přijdou jen na raut, když by nic nedostali? Děkuji za každou radu a názor :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka měla nedávno svatbu , také dávala ,,výslužbu" . Byli to skleničky na špampaňské s vyrytým jménem . Dávala to hostům , kteří byli na hostině tak k jmenovkám :-)
Odpovědět
My ji zrušili a nebudeme ji dělat vůbec, na svatbě bude jídla a pití dost, tak nevidím důvod proč je pakovat ještě domu a navíc mám problém, že jedni by chtěli koláčky, drzí perníčky a tak :-) Ale kdybycj ji dávala, tak všem - správně se dává na odchodu těch lidí a měla by být pro všechny. Jako skleničky a podobně - to bych dávala maximálně jako poděkování rodině nebo tak :-) Perníková srdíčka budem taky mít, ale necháme je na stolech, ať si dá každej kdo chce :-) Ale kdybych dávala výslužku, tak všem :-)
Odpovědět
My mame jmenovky a jeste drobny darek pro lidi co jdou na hostinu a potom mame jeste dalsi darecky pro vsechny... Nektere darky jsou pro rodinu nektere pro jednotlivce... Celkem mame asi 5 dárečků vcetne tech blbosti jako jsou tuzky a jmenovky... A vyslo nas to do 100 korun na osobu
Odpovědět
Ja nevim, holky, neni rozumnejsi investovat ty penize misto do darecku pro hosty (kteri maji cely den jidlo a piti a zabavu) treba do kvalitnejsiho fotografa? Anebo pokud se kouka na kazdou korunku, tak radsi usetrit? Pokud bych ale darecky davat chtela, tak bych urcite nerozdelovala na ruzne skupiny, vyjma max treba rodinu.
Odpovědět
Navíc nic ve zlém - nechci se nikoho dotknout, mám pocit, že kromě rodiny a nejbližších přátel ty dárky nikdo moc neocení, někam položí a už nikdy nepoužije nebo nevyndá z šuplíku, takže já jako poděkováání beru to, že ty lidi hostím dobrým jídlem, pitím a zábavou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budem davat lahev vina a budeme ji davat vsem parum
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?