Vyzdoba, kvētiny..CENA???

Ahoj holky.. Zajímalo by mē, kolik stojí vŷzdoba obradního místa(venku v parku)+ na hostinu(vevnitr, kulaté stoly)+ candy bar +kvētiny(pro nevēstu, svēdkyni, maminky, korsáž pro ženicha, 4vēnečky pro družičky-nēco by mohlo byt I z umēlych kvētin), na slavobránu, na stoly..+ pak bude pomáhat s koordinací dne asi 5hodin. Paní mi rekla 30 tisíc. Zdá se mi to fakt hodnē. Kolik to stojí vás? Popr. mužete mi doporučit nēco levnējšího? Místo je asi 30min od Prahy u Velkych Popovic.
Odpovědět
To je normalni cena z "maleho" kvetinarstvim.Nam nacenili za svatebni oblouk,4xkorsaz,svatebni kytice,3xkyticka a volne ruze do vaz na stoly za 16tis.Takze jsem si vybrala jinou slavobranu,kde nejsou kytky za 6000,ale lustr za 600,-; a zbytek si svazeme sami,jelikoz je to uplne jednoducha kulata vazba(navod na you tube) a do vaz rezane ruze...Velike nedherne ruze z Ekvadoru 200ks/cca 4000.Nakoupine ve velkoobchodu s kvetinami.Do kvetinarstvi uz nejdu...A nenechte se milit,s umelou urcite neusetrite,jsou taky dost drahe ;)
Odpovědět
Myslím, že je to normální cena....také si necháváme dělat výzdobu+květiny a to nebudeme mít nic přehnaného a agentura si řekla ještě více, než uvádíte vy.
Odpovědět
Profilova fotka
wau to jsou slušný pálky teda.. Já jsem to vyřešila tak, že si natrhám 2 kýble v Loukykvět a nevěstin závoj nakoupím tak za 800,- (do váziček) a vše mi uváže tchýně.. I kdybych jí neměla, tak bych si nechala udělat jen kytku pro mě a korsáž a ostatní svázala sama, není to podle mě taková fuška a místo 30 tis. dáš do 4 tis. :))) Za to, že to za 2 dny zvadne mi přijdou ty peníze líto..
Odpovědět
Profilova fotka
Cena je, rekla bych, adekvatni…. Davala jsem zhruba stejnou cenu za vyzdobu slavobrany, mista pro obrad ( zidlicky, koberec), vyzdoba kvetinama + kvetinova vyzdoba na stoly ( vcetne svicek a svicnu) + svatebni kytice + kytky pro maminky, svedkyne + korsaze pro zenicha, svedka, tatinky….Take jsem si puvodne rikala, ze bych to vse urcite zvladla sama a usterila bych tim tisice, ale ve vysledku ten stres ( dopoledne pred svatbou uteklo neskutecne rychle) mi za to nestal , takze nevim jak bys to zvladla vse nachystat + kadernice, vizazistka….Jedine tim nekoho poverit, ale to se mi nechtelo tim nekoho zatezovat… navic by to nemuselo byt podle mych predstav…..jelikoz kazdy si proste prida neco sveho…. :) Jo a bylo to na jizni Morave , takze 30 tis na okoli Prahy je asi celkem ok :)
Odpovědět
taky to není jen o materiálu, ale o tom času té paní - práce s výzdobou, pět hodin ještě dohled.... Spouta materiálu na kytky a tak-.. Podle mě je to adekvátní cena
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste zadat poptávku u vícero floristů, většina z nás Vám kalkulaci udělá zdarma a tak budete mít ceny ke srovnání. (samozřejmě v případě, že chcete mít profi službu, tak počítejte s tím, že to něco stát bude) Je to stejné jako se vším ostatním, pokud vám například catering udělá rodina vyjde Vás to levněji než u firmy. Záleží jen na Vás, kolik do svatby chcete investovat a jak důležitý je pro Vás čas, který tomu chcete věnovat. V každém případě, by jste si měla báječně užít den D. A k tomu rozhodně nepřídá, když budete mít v ruce koště, nebo na druhou stranu vyluxovaný účet jen za květiny. Myslím, že najít kompromis se dá vždy. Přeji mnoho úspěchů ve svatebních přípravách. A hezký den.
Odpovědět
Cena za všechny Vaše požadavky a s ohledem na ně bude odpovídající. Věcí chcete hodně, materiálu to také nebude málo a práce plus doprava zkrátka něco stojí. Nevěsty se často podivují nad cenami, ale když se na to podíváte selským rozumem - tedy nakouknete do květinářství na ceny jednotlivých květů a vynásobíte si to množstvím, tak už jen to je nějaká částka. Svatební květiny nejsou levná záležitost (práce, rostlinný i ostatní materiál, náročnost zhotovení - často jen na dekoracích strávíme 16 hodin bez realizace v místě a práce na zakázce od jejího počátku, to jsou další hodiny), ale příliš šetřit se nedoporučuje, přeci jen, výsledek musí nějak odpovídat...nevěsty si také často myslí, že pokud zajistí výzdobu svépomocí, ušetří, ale opak bývá pravdou (alespoň dle jejich vyjádření, kdy utratí spoustu peněz, často ještě bez květin a s nulovým efektem). Proto se zkuste zeptat - spíš než tady nevěst, protože to, kolik platily ony je Vám stejně na nic - u vícero floristů v okolí, ať máte porovnání. Krásné přípravy a pěkný den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji udělat si cenovou nabídku,cena může být odpovídající,ale také nižší či vyšší. Záleží jak pracné budou dekorace a jaké množství květin bude potřeba.Cena se také odráží dle ročního. Když chcete nižší cenu je také dobré zvážit,zda tam potřebujete mít floristku jako koordinátorku,pár dekorací může přenést třeba kamarádka,které bude vše vysvětleno. Před svatbou má každá nevěsta stres a přidělávat si starosti s květinovou výzdobou,kterou profesionál dělá několik hodin,to je také na zvážení. Přeci je to jen jedinečný den. Pohodové svatební přípravy a pěkný den.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Cena se mi zdá dost vysoká, zkuste se pozeptat jinde, nebo udělat některé věci svépomocí či poprosit kamarádky (s organizací i aranžmá) atd. Na některých obřadních místech si ani nemusíte zařizovat vlastní výzdobu, oni sami už mají plno věcí v záloze. Moje kamarádka měla nádherně vyzdobené místo v zámeckém parku na malém městě a platila pouze za obřad nikoliv za výzdobu. (Výzdobu viděla dopředu a byla kouzelná)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že je to ještě dobrá cena. Mě stála výzdoba cca 25tis, a to byla jen výzdoba sály, žádná koordinace, a použili hlavně sezónní květy. Je pravda, že výzdoba byla bohatá a věděli, že mi na tom záleží, ale i tak. Přikládám fotky naší výzdoby. Kytici, ozdobu do vlasů a na dort mi dělalo jiné květinářství a obřadní síň vyzdobil úřad. Candy bar, slávobránu a jiné "blbosti" jsme neměli. Ono záleží, jaké květy použijí, jak velké prostory mají vyzdobit, jak bohatou výzdobu chcete, kolik času jim to zabere atd. Moje máma pracovala v květinářství a říkala, že ta cena byla skvělá. Podle mě slušně vyzdobit prostory, všechno dopravit, nachystat a na druhý den všechno uklidit musí být pěkná makačka. Tu částku si plně zaslouží a vůbec bych se nedivila, kdyby chtěli ještě víc, zvlášť když budou dělat tak velkou objednávku, jakou požadujete.
Odpovědět
@nestlek Můžu se prosím zeptat, kde koupíte nevěstin závoj? Kde vyjde levně? Děkuji moc :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@danus13 Tak ten prodávají všude.. :-) Nejdřív jsem ho chtěla koupit v nějakém malém (levném) květinářství, ale nakonec ho budu brát v Zahradnictví Dvořák a syn (Teplice, máme tam kousek svatbu), protože tam je jistota, že bude čerstvý a hezký.. Paní říkala cca 45,- za jeden ten stonek.. Určitě doporučuji pár květinářství v okolí oběhnout a podívat se jaké mají a za kolik.. Ale zase pro něj nejezdit 70 km jen pro to, že tam je o 5,- levnější.. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?