Tombola na svatbě - kolik losů jste měli?

Pořád přemýšlím, jestli udělat tombolu, nebo ne.. ale normální, ne tu ´´vtipnou´´. Vy co jste měli, nebo máte... Kolik losů jste měli výherních a kolik celkově?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, záleží čistě na vás jak tombolu pojmete.Ať je vtipná nebo normální je jedno,i normální výhry se dají vtipně okomentovat.Pokud máte na svatbě hodně hostů,můžete ceny zredukovat třeba na počet rodin a podle toho mít lístky,samozřejmě všechny budou výherní.Pokud budete mít rozumný počet hostů,tak by si mohl každý něco odnést,opět všechny losy výherní.Výhry nemusí být vůbec drahé. Nebo naopak,budete mít hodně hostů a uděláte třeba jen 5 cen a ty budou hodnotnější. Možností je mnoho a fantazii se meze nekladou.Z mé zkušenosti se nejvíce dělá to aby si všichni nějakou cenu odnesly.Asi to pujde špatně když budete mít 300 hostů. Svatba není přeci myslivecký ples,... spíš se jedná o rodinnou zábavu a jestli je to možné,udělal bych ceny pro všechny. A nebo,zase jinak.Udělat pár odměn které prodat formou dražby - třeba váza po babičce za 5kč a kdo přihodí nejvíc je jeho. Opravdu možností je mnoho. Zdravím a přeji krásnou veselku. Jirka Votava - DJ Goro
Odpovědět
Profilova fotka
My máme v plánu tombolu věcí, které nám jsou blízké a také je tak nějak komentovat. Budou tam věci vtipné (jako snoubencův suspenzor) tak normální jako láhev sektu s komentářem, že s ním jsme si připíjeli na společné bydlení. Hostů budeme mít cca 100, ale cen tak 20-30, podle toho co vymyslíme. Má jít o zábavu, takže to nemá být tak dlouhé, aby to začalo nudit.
Odpovědět
@verhu to je hezké, mnohem lepší než "romantická večeře pro 2" = čínská polívka se svíčkou- považuju za trapné
Odpovědět
@verhu - taky budeme mít cca 100 lidí a říkala jsem si , že aspon 30 výher a tři hlavní ceny jen moc nevím v jakým poměru mají být výherní/ nevýherní.. 1:4 třeba? a ano, ta ´´vtipná´´ mi přijde taky spíš trapná :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrane My budeme prodavat satni listky a ten druhej (jsou v tom bloku) budeme davat do misy a z toho losovat
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna dneska ji připravuji, mám vymyšlených 25 výher, kombinace vtipných a praktických (hodnotnějších) cen, např. Poukázka na hlídání domácího mazlíčka (vtipné i praktické). Hostů bude asi 50 a taky nevím, kolik má být k dispozici lístečků a kolik mají stát (zatím ani kdo je bude prodávat).
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mít kolem 100 hostů a 30 výher. Víc rozhodně ne, na svatbě ségry jich bylo taky okolo 30 a ke konci už to bylo takové zdlouhavé. Cenu za lístek nebudu stanovovat, ať každý dá, kolik uzná za vhodné :)
Odpovědět
Dobrý den, tak já mám nakonec 60 výher plus 3 hlavní ceny(dohromady 200 lístků) Zdlouhavý myslím to nebude, nechám svědky at tombolu prodávají a hosté si pak výhru vyzvednou sami , kde jim ji další pověření lidé předají. U nás jsme právě na tomboly zvyklí z plesů, tak snad bude mít úspěch i u nás :)
Odpovědět
Profilova fotka
Po naší povedené tombole můžu doporučit naši vsriantu s klidným srdcem, hosté byli nadšení. Aby vyhrálo co nejvíc hostů a ne někdo dvakrát a někdo vůbec, v prodeji bylo jen tolik kusů, kolik bylo hostů. Trhaly jsme šatní bloček s družičkou až při obcházení hostů s nabídkou (čas mezi prodejem a vyhlášením max půl hodinky, seznam výher byl v novinách, moderovala družička, předávala a losovala nevěsta). Děti dostaly lístky zdarma, dospělí za dobrovolnou cenu, dávali od hrstičky mincí až po několik stovek za lístek. Výher bylo 30, lístků 40, kdo nic nevyhrál, odevzdal lístek a dostal pusu jako cenu útěchy (mohli zvolit mezi pusou od nevěsty či od ženicha). Moc se to líbilo!
Odpovědět
Profilova fotka
Já dělala vtipnou tombolu na svatbu sestře. Hostů bylo cca 50 a cen 20. Každý měl lístek přilepený na mini marmeládě co dostávali dárkem a nevěsta losovala z měšce lístky. Byla to legrace a vyhrál z každé rodiny alespoň jeden zástupce :-) Tombola trvala asi 15 minut a bylo to zpestření programu. Určitě na svojí svatbu vymyslím něco podobného
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?