Jak jste šly k oltáři, pokud ne s otcem?

Profilova fotka
Ahoj všem, podobná témata už jsem našla, ale spíš teoretická. Zajímalo by mě, jak je to v praxi. Je tu někdo, koho nevedl k oltáři otec? Pokud ano, kdo? Nebo jste šly s ženichem či samy? Jaké to bylo? Pořád se rozmýšlím, otec na svatbě nebude, se ženou společně jít nechceme, nejlepší kamarády mám čtyři a bylo by srdcervoucí vybrat jednoho, protože mi jsou všichni stejně blízcí... Napadlo mě, zda by mě nemohl dovést můj malý bráška (v době svatby 10 let). Bylo by to divné?
Odpovědět
1
2
Tatínek mi umřel,neumím si představit,že by ho měl někdo nahradit,takže půjdu sama.Mozna tedy za ruku s dcerkou (rok a půl).. kamarádka tatínka nemá a šla sama a vypadala nádherne,nebála bych se toho...
Odpovědět
Profilova fotka
@codal Taky nad tím přemýšlím. Jen si neumím představit, jak to vypadá, zajímalo by mě, zda někdo sám šel a má z toho fotky. Abych nevypadala i na cestě k oltáři tak nějak... "forever alone". :D
Odpovědět
Profilova fotka
@morrighan Bráška by byl asi fajn :-) Žena mého bratra nemá otce a vedl ji náš otec, tudíž její tchán. Vybrala si to tak sama nevěsta.
Odpovědět
Profilova fotka
Možná to sem úplně nepatří, ale moje ségru pořád mrzí, že mi nepůjde za svědkyni, ale za družičku... Takže si myslím, že tohle gesto by nakonec pro brášku bylo to nejlepší, co bys mohla udělat. :)
Odpovědět
Ahoj holky, já tatínka mám ale přiznám se, že bych šla raději sama s tím, že taťka bude vepředu a symbolicky mě ženichovi předá.. Není to blbý nebo divný? Díky za odpověď :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@motojitex není. Můžeš si to udělat jak chceš. Mně při první svatbě vedl bratr,ale teď bude svědkem. Asi půjdu sama. Nebo se syny :-)
Odpovědět
Tatínek mi umřel a přemýšlím, kdo mě povede. Nápad byl jít sama, okolo mě by cupitaly moje dvě feny, ale sama nakonec jít nechci. Pak mě napadla maminka. Ale nejspíš se rozhodnu pro bráchu, je mu 20.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ..mě také nikdo nedoprovázel..šly předemnou mé družičky ...osobně musím říci, že to byl příjemný pocit..pokud ne tatínek tak nikdo ...brášku bych nechala jít před Tebou...nevím teda jaké budou Tvé šaty, ale šaty+ podpadek ..aby se Ti bráška do nich nezamotal 😉😘
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem dost nerozhodná... původně jsem chtěla jít s mamkou, ale minulý týden mi matrikářka radila, že bych mohla jít se synem (v době svatby necelých 5 let), což se mi taky docela líbí. Ale kdybych měla desetiletýho brášku, tak neváhám ani chvilku a jdu s ním :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Běž sama :-) Stejně to ve filmech vypadá vždycky nejlíp, když jde ta nevěsta sama :-D A nemusíš se bát, že by to bylo "forever alone" :-D Budeš prostě pro tu chvilku sama středem dění a to se na nevěstu sluší ;-)
Odpovědět
Já to ještě nemám vyřešený, ale otec tam každopádně v žádném případě nebude. Chtěla jsem jít s mužem, jenže tchýně to začla organizovat a prý ho odvede ona. Takže mi to udělalo čáru přes rozpočet... Možná mi odvede mamky přítel, sama moc jít nechci... Tohle vodění mi přijde divný, když spolu ty dva lidi žijou, už spolu dávno jsou a můžou tam přece dojít spolu...
Odpovědět
Ženich půjde asi s maminkou, podle toho, v jaké zdravotní kondici zrovna bude...a já půjdu sama, i když tam táta bude. Nic proti tátovi nemám, jen mám zkrátka pocit, že už jsem velká holka, léta bydlím sama, respektive s partnerem...a dokážu tam dojít sama :-D Okolí mě stále zrazuje, ale já se nedám, nevidím na tom fakt nic divného. A jo, přiznávám, že si chci užít svých 60 vteřin slávy :-D 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já šla se ženichem. Ale klidně bych šla sama. Myslím, že to bude vypadat hezky :)
Odpovědět
Profilova fotka
sli jsme spolecne, za ruku nas oba uprostred vedla moje starsi dcera :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, ja uz tatu nemam a mam dve moznosti-bud me povede jeho bracha - muj strejda, pro ktereho by to byla opravdu cest, zastoupit ,,starsiho brachu", ale uvazovala jsem i o mame, mame nejlepsi vztah, je to zaroven moje nejlepsi kamaradka, jen se bojim ze by to psychicky nedala, je hrozna citlivka a vim ze by celou cestu probrecela. Tak se musim jeste rozmyslet:)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak děkuji všem za tipy, jak vidím, je to fakt hodně individuální. Ani matka, ani žádný jiný dospělý člen rodiny, či jakýkoliv člen rodiny mé ženy u nás nehrozí a na svatbě ani nebude, takže fakt zůstávám mezi tím, zda jít sama, nebo s malým bráškou, kde ovšem nemám jistotu, zda ho vůbec pustí... Myslím, že to nakonec bude rozhodnutí ze vteřiny na vteřinu, zda půjdu sama, nebo se toho vylekám a raději někoho lapnu za ruku a půjdu s ním. :D
Odpovědět
Myslím, že kdyby tě odvedl bráška bylo by to moc pěkné... Mého přitele setřenici odvedl jeho bratr.. Tedy její bratranec. Oni spolu mají krásný vztah... Tatínek jí bohužel umřel.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, poprvé mě odváděl k oltáři tchán, podruhé přítel od mamky :-)
Odpovědět
Mě odvedla maminka, bylo to hezké a přirozené, nikdo se nedivil a máme z toho krásnou společnou fotku. :)
Odpovědět
Taky přemýšlím jít sama, otec tam možná bude, ale odvést se od něj fakt nenechám. Nebo přemýšlím s dcerou, rok a půl, ale sobecky.....nebudou všichni koukat hlavně na ní 8-) ?
Odpovědět
Profilova fotka
@monikaduke No... jestli je příliš roztomilá a hodná, obávám se, že vám kus "slávy" přebere. :D Ale zase, je to krásná myšlenka jít s malou dcerou. :)
Odpovědět
já přemýšlím teď nad tím samé... já myslím, že by se mi líbilo jít sama, a ženich by už u oltáře byl... ale jak se tam dostane ženich to nevím ale to aby šel ženich se svou matkou mi přijde už trohu zastaralé... divné... omlouvám se všem, komu se to líbí, mě to přijde takové komunistické (protože dříve byli lidi "děti" žili s rodiči a až po svatbu s partnerem a to ještě často u rodičů v bytě. My už samozřejmě žijeme spolu dlouho)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem šla s maminkou a s babičkou a byl to úžasný pocit ❤ Táta mi umřel, bratry nemám a se strýcem se skoro nevídáme, takže já jsem měla jasno hned :-) A na tvém místě bych s bráškou klidně šla, jestli bys to tak chtěla, moje mladší sestra šla před námi a jsem ráda, že se mohla aspoň maličko zapojit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barus196 U nas prave ani ma zena nevi, jak pujde, takze to musim vyresit podle ni. Jestli pujde k oltari sama, taky bych sla, ale jestli ji nekdo povede, tak ja pak nechci dojit sama, to bych si pripadala divne. :/:D Ale kdyz jsou k oltari oba dva sami, prijde mi to krasny. :)
Odpovědět
@morrighan hlavně já myslím, že můj táta ani o nic takového nestojí - někam mě vodit, a jakým způsobem pak jde ženich? já si umím představit jen sebe, to jsem v televizi už určitě viděla, ale jak jde chlap sám to fakt nevím.... jestli jste dvě holky, tak mi to taky přijde víc v poho ;-) ale ten chlap sám... potřebovala bych to vidět na videu
Odpovědět
Profilova fotka
@barus196 A co treba, kdyby k oltari nijak dulezite nesel? Kdyby tam proste prisel hned na zacatku a cekal na vas vpredu bez nejakych skrupuli? :)
Odpovědět
Se svědkem.
Odpovědět
Profilova fotka
Šla jsem s kamarádem, který byl zároveň manželův svědek.. nedokázala jsem si představit jít sama, byla jsem ráda, že se budu mít o koho opřít..
Odpovědět
Profilova fotka
Svedky nemame, takze to je dalsi moznost, ktera v uvahu nepripada. :D Inu, uvidime. :D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?