O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Co mám teď zařídit? :)
Ahoj holky potřebuji malinko poradit :) svatba bude 1.8.2015 mám již zamluveno místo obřadu, místo …
sarkoc
Před 10 lety
10
Ahojte :-) Poradily byste mi prosím nějaké květinářství v Ostravě?
Ahoj, ráda bych se poptala na doporučení květinky v Ostravě...pokud možno s originálními vazbami (j…
tedrezka
Před 10 lety
4
Jak Vám to zní? Žádost o finanční dar k oznánení Popřípadě jak to upravit prosím.
Svatebčané naši milí, dovolte nám básničku. Aďa, Lůca, Kubíček mají plný pupíček. Z prasátka nám ub…
esufi
Před 10 lety
13
Chtěla se zeptat na dobrou cukrařku v doksech kolače a cukrove dorty
:-) kam pořadat svatební hostinu v doksech
mujka
Před 10 lety
2
Kam do Polska ns obleky a šaty?
ahoj holky, pořád jen od každého slyším, jak je super nákup v Polských kamenných obchodech - máte n…
barapospa
Před 10 lety
3
Fotograf na 6.6.2015 v okolí Lázně Bělohrad a Hořice
Hledáme fotografa na svatbu, bude 6.6.2015 v Kostele sv. Jiří v Loučné Hoře (kousek od Hořic) a pří…
jhorak
Před 10 lety
11
Obřad v amfiteátru Loket nad Ohří, máte zkušenost?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s obřadem v Amfi?
d_uckie
Před 10 lety
2
Clip-in uces Praha
Hledam kadernici na svatbu 4.7.2015, ktera ma k zapujceni clip-in pricesky. Mam kvalitni tmave hned…
janadufkova
Před 10 lety
2
sponzor fóra
Líčení+účes v Praze za 2000-2500 Kč včetně zkoušky?
Ahoj holky, myslíte že je to vůbec reálné? Prochážela jsem už několik webovek a všude jsou ceny 350…
janadufkova
Před 10 lety
10
Neobvyklá obřadní místa Havířov, Optrava a okolí?
Ahoj holky, mám prosbu. Chtěla bych obřad někde venku pokud možno, ale termín máme 19.9.2015 takže …
barapospa
Před 10 lety
1
Květinářství v okolí Lázně Bělohrad, Nová Paka, Hořice
Ahoj, může mi někdo prosím doporučit nějaké květinářství v okolí Lázně Bělohrad? Předem moc díky…
dead_cat
Před 10 lety
3
Korzet "na šikmo", co na krk?
Ahoj holky, mám šaty s korzetem, který není zakončený rovně, ale šikmo :-) a přemýšlím, co se k tom…
minenka
Před 10 lety
20
Obrad a hostina K.Vary a okoli
Ahojky.Zeptam se kde jste měli nebo budete mit obřad a hostinu Karlovy Vary a okoli...? Diky,porad …
zuzekk
Před 10 lety
5
Kameraman a Fotograf.1.5.2015
Zdravím, hledáme fotografa a kameramana na naši svatbu, která bude 1.5.2015 v okolí Prostějova.Pro…
hanach111
Před 10 lety
11
Písnička na spolecny tanec....
Ahojky, Hledám píseň na kterou může zároveň tancovat nevěsta /otec a ženich / maminka ... prosím po…
bramburka82
Před 10 lety
3
Svatební rau
Ahoj, v dubnu plánujeme s přítelem svatbu. Obřad budeme mít ve 12 hodin, na svatební hostinu se dos…
bramburka82
Před 10 lety
2
Pusinková svatba
Ahojky, chci poprosit o rady a tipy, nějak došla inspirace a zároveň nechci nic přehnaného. Pořád…
misule29
Před 10 lety
4
Je blbý nedat svatebčanům oběd a mít jen raut?
Ahoj nevěstinky, chtěla bych se zeptat je hodně blbý nedat hostům oběd a mít jenom raut ?? Děkuji v…
zvanilka
Před 10 lety
25
Svatba na Martinském mlýně
Zdravím všechny nevěsty a manželky, má některá z vás zkušenost ať už osobní nebo jenom jako host…
scarlettm
Před 10 lety
3
Plno otázek na svatbu v Liblicích či okolí
potřebovala bych se zeptat plno otázek na někoho kdo již měl svatbu v Liblicích..kde jste měly veče…
fotoliblice
Před 10 lety
1
Noční obřad (Liberec)
Holky moc mě láká noční obřad...zajímá mě, která jste tohle uskutečnila, nebo se na to chystáte, ja…
huwik
Před 10 lety
4
Svatba na zámku Liblice, máte zkušenost? :)
Ahoj budoucí nevěsty. Plánujeme termín svatby začátkem září. Naprosto nás uchvátil zámek v Liblicíc…
fotoliblice
Před 10 lety
3
Kreativní fotograf, obřad Panenský Týnec
Dobrý den, Hledám kreativního fotografa s notnou dávkou humoru :-) rádi bychom měli obřad v Pane…
jaaanahr
Před 10 lety
11
Svatba v kostele
Se snoubence pĺanujeme svatbu v kostel. Máme vyřízený úřad...platíte se nějaké poplatky v kostele??…
huwik
Před 10 lety
4
BARVY
Prosím o názory, je to zatím amatérsky nakreslené v malování na PC, ale jen pro představu. Svatbu b…
svatebni-doplnky
Před 10 lety
4
Fixy na hrnek
Holky, mate zkusenost s fixy na hrnky? Koupila jsem si pry kvalitni v papirnictvi, jedna stala 100k…
snecek87
Před 10 lety
2
Máme skoro blíž k rozchodu než ke svatbě
..taky jste se pořád dohadovaly o svatbě se svým miláčkem?..on chce to,vy to...:-(
mrs_to_be
Před 10 lety
29
Kdo nás oddá?
Prosím poradíte mi na koho se mohu obrátit, když chceme s přítele oddat v místě, kde nemáme ani jed…
aaddeellaa
Před 10 lety
11
BOTKY43
Ahoj nevíte kde koupit svatební botky velikost 43 dámské...noooo bohužel:-( Nebo jestli někdo prod…
botyobuvpopelka
Před 10 lety
2
Fotograf patek 10.7. Strakonice
Dobry den, hledame fotografa na termin patek 10.7. ve Strakonicich. Staci nam 2 - 3 hodiny (cca o…
weddingsphoto_cz
Před 10 lety
9
1
2
…
1273
1274
1275
1276
1277
…