Svatba na Martinském mlýně

Zdravím všechny nevěsty a manželky, má některá z vás zkušenost ať už osobní nebo jenom jako host se svatbou na Martinském mlýně u Trhových Svinů na Budějovicku? Byla jsem tam několikrát jen na jídle a pití a moc se mi tam líbilo prostředí. Svatby se na mlýně běžně konají, ale zajímají mne vaše zkušenosti - nikde na netu nemůžu žádné reference dohledat.. Děkuju! Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
účastnila jsem se tam ted v září jako svědek co přesně by Vás zajímalo? za mě si myslím, že na malou svatbu vhodné místo mohu se zeptat i na konkrétní věci bývalé nevěsty.
Odpovědět
@maximixi Zdravím Vás a děkuji za reakci. Zajímá mne cokoliv okolo toho, mně se to místo hrozně líbí a na uspořádání svatby mi to připadá moc hezké. Jen nevím, co pro Vás znamená malá svatba? My budeme mít na svatbě cca 50 lidí plus minus, nevím, do jaké kategorie pak spadáme? Na ten palouček jsem doufala, že by se pár desítek lidí vešlo.. Vím, že na Martinském mlýně není moc míst na přespání, tak jsem spíš myslela, že by se to hodilo jen na obřad a oběd, ale na raut a party bych to viděla až někde v ČB. Byla jste tam i na obědě v rámci té svatby? Pokud ano, tak jaké to bylo? Zajímalo by mě to i cenově, jestli to vyjde draho a tak dále - ale to ví asi jen nevěsta. Vyšlo vám v září počasí? Díky za odpovědi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?