O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
DJ 18.7.2015
Sháníme šikovného DJ na svatbu 18.7.2015 (všechny styly) v Praze. Předem mockrát děkuji za tipy.
milanmiler
Před 10 lety
6
Svatba hotel Odra Ostravice
Ahoj, nemate prosim nekdo zkusenosti s Hotelem Odra v Ostavici? Nasla jsem minimum referenci a spis…
rentantka
Před 10 lety
7
Statek/stodola/chalupa Liberecko
Ahoj, hledáme místo na svatbu na Liberecku. Nejraději bychom si vše zařídili - vlastní jídlo i pití…
ennie22
Před 10 lety
3
Kamera
Dobrý den. Zná někdo stejně tak dobrého kameramana jako je Martin Cigánek akorát cenově levnějšího?…
petraturka
Před 10 lety
1
Misstr bota fashion
Ahj, nemáte někdo zkušenosti s tímto obchodem, kde šijou šaty na míru?? předem děkuji :)
salonvanessa
Před 10 lety
2
Místo na svatbu okolí Brněnska? :)
Ahoj, ráda bych se zeptala nemáte-li někdo nějaké zkušenosti se svatbou v přírodě v okolí Brněnska?…
kacik_87
Před 10 lety
3
Paulastyle.cz znate???
Zdravim :) chci se zeptat nechavaly ste si nektera sit saty odtud?? Www.paulastyle.cz
anelize
Před 10 lety
4
Vlastní kuchař na svatbě
Ahoj holky, vy tady víte všechno. Prosím Vás, budeme mít vlastního kuchaře na svatbě, bude vařit pr…
fotohemala
Před 10 lety
2
sponzor fóra
Krásné místo, oba dva ale ateisté :-/
Dobrý den, v našem okolí je nádherné místo pro svatbu, ovšem alespoň jeden musí být věřící.... M…
huwik
Před 10 lety
8
Styl účesu - polodlouhé vlasy
Zdravíííím :-) poraďte mi prosím jaký styl účesu zvolit, když mám polodlouhé vlasy (po ramena) a bo…
huwik
Před 10 lety
4
Zámek Oslavany
Nikde jsem nenašla cenu pronájmu zámecké zahrady, kaple, vlastně vůbec žádné informace o svatbě zde…
pita1
Před 10 lety
1
Květinářství Jablonec a okolí
Krásný den nevěsty, nemáte prosím někdo zkušenosti s květinářstvím v okolí Jablonce, Tanvaldu? :-) …
brucinka88
Před 10 lety
1
Kam v zimě na svatební cestu?
Kdo máte zkušenosti - poradíte kam v zimě (únor či březen) na svatební cestu? Chtěli bychom do tepl…
ajush_ka
Před 10 lety
1
2
36
Dve varianty menu
Ahoj holky, mate nektera z vas menicko, kde davate hostum na vyber ze dvou variant jidel? Myslim to…
nicky215
Před 10 lety
20
Svatební hostina HOTEL SLUNCE nebo HOTEL BUCHLOV - Uh.Hradiště
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o recenze a zkušenosti - pokud máte - s konáním hostiny na hote…
petramuzik
Před 10 lety
14
Lodičky TAMARIS
Holky, padly mi do oka tyto lodičky: http://www.svetbot.cz/1914-kozene-svatebni-lodicky-na-nizkem-…
vaaniilkaa
Před 10 lety
5
Liberecký kraj nebo Český ráj hostina
Dobrý den, Víte někdo nebo máte zkušenost kde uspořádat hostinu pro 100 lidí. Nejlépe kdyby se moh…
kjlb
Před 10 lety
3
DJ v okolí Brna na svatbu 1.8.2015
Prosím kdo zná opravdu dobrýho DJ na svatbu, nejenom 80./90. léta a české písničky, ale i house, da…
kjlb
Před 10 lety
7
Umělé květy na výzdobu
Nevěsty, kde kupujete umělé květiny (květy)? Chtěla bych nějaké růže a pivoňky, abych s nimi dozdob…
teri_23
Před 10 lety
3
Existuje nealkoholické víno?
Dobrý den, v červnu se vdávám a samozřejmě zákon schválnosti, aby se to všechno nesešlo naráz, tak …
zosyia
Před 10 lety
8
Hledám karikaturistu na svatbu ze Zlína, UH a okolí!!!
Ahojky, ozvěte se mi prosím všichni, kdo znáte, nebo jste měli šikovného člověka, který umí karikat…
zosyia
Před 10 lety
2
Místo na obřad - Český ráj, nejlépe Prachov
Ahoj holky, v létě bychom se chtěli s přítelem vzít. Chceme svatbu jen s rodiči a nějakou netuctovo…
teguezka
Před 10 lety
5
Kadeřnice a vizážistka 8.8.2015 Olomouc
Ahoj, sháním strašně šikovnou vizážistku a kadeřnici na svatbu jak pro mne, tak pro družičky a mam…
weddingvisage
Před 10 lety
3
Výslužka
Dostávají holky výslužku i rodiče a svědci, když od nás dostanou jiný upomínkový předmět??
bara98
Před 10 lety
18
Brno, venkovní zahrádka
Nevěstinky z Brna - budu se vdávat v létě a chci mít hostinu venku. Poradíte mi nějakou restauraci …
naztmarv
Před 10 lety
1
Migréna
Holky, je tu někdo, kdo trpí migrénami stejně jako já? Většinou mě to chytne na nějaké akci jako na…
bartvebartve
Před 10 lety
18
Hotel Na statku - Mirošov : někdo nějaké zkušenosti a byla spokojenost?
Ráda bych věděla, zda někdo v Hotelu Na statku u Mirošova pořádal svatební hostinu a večerní raut a…
veruluky
Před 10 lety
1
Půjčuje se zimní kabát pro ženicha?
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste se setkaly s tím, že se někde půjčuje kabát pro ženi…
puhelin
Před 10 lety
4
Ahojky holky máte zkušenosti s objednávkou šatů na míru ze stránky:http://www.spolecensky-salon.cz?
Napište mi prosím kdyžtak nějaké info, nebo zkušenosti s objednávkou, ale i o šatech hotových, jak …
tinakli
Před 10 lety
2
Svatba venku
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo tip na místo, které by splňovalo tyto požad…
zoule
Před 10 lety
6
1
2
…
1271
1272
1273
1274
1275
…