Svatební hostina HOTEL SLUNCE nebo HOTEL BUCHLOV - Uh.Hradiště

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o recenze a zkušenosti - pokud máte - s konáním hostiny na hotelu Slunce v centru Uh.Hradiště, na hlavním náměstí, a nebo v hotelu Buchlov u hradu Buchlov :-) Poptala jsem si oba hotely/restaurace, každý je zajímavý něčím jiným - ať už je to jídlo, místo, místo na focení obecně atd. Nevím ale, jaká je tam kvalita služeb a chování personálu. Ještě jsem se tam se snoubencem nedostala. Svatbu máme až v srpnu, tak to ještě stíháme, ale chtěla bych požádat o recenze ty nevěsty, které alespoň jedno z míst navštívily :-) Moc děkuji.
Odpovědět
Kdyz jsem jhledala misto na svatebni hostinu, tak na hotel u Buchlova jsem nasla spatne recenze, hotel Slunce pak podle me ze sebe dela neco co neni. Zvazila jsi hotel primo na namesti v Bucholicich. My bysme tam meli svatbu, ale bylo nas moc. Co vim z vlastni zkusenosti tak dobre vari a treba kdyz se moje setra vdavala,tak jim krasne nachystali pokoj na svatebni noc a se svatbama maji hodne zkusenosti. Navic buchlovicky park na foceni je pak za rohem :-)
Odpovědět
je pravda ze v hotelu Slunce vyborne vari..a je vyhoda ze mas primo v pasazi Slunce kadernictvi..
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla na svatbě na Hotelu Buchlov u sestřenky:) a můžu jenom doporučit vřele:) jídlo bylo absolutně výborné a domluva prý taky :) prostředí je nádherné :) je fakt, že tam je pronájem a kolkovné, ale za mě na 100% doporučuju :)
Odpovědět
Hotel Buchlov menil nekdy na jare asi majitele a vse slo buhuzel s urovni dolu.
Odpovědět
Profilova fotka
V uh nenajdes lepsi pristup jak od personalu hotelu Konicek! Tam to muzu doporucit vsema deseti! 😉
Odpovědět
Moc děkuji za recenze :-) Můžeš mi iviiiii prosím napsat, kdy si tam na svatbě sestřence byla? Abych věděla, jak moc je to aktuální. Děkuji :-) S hotelem Koníček bohužel aktuálně dobré zkušenosti nemám. Co jsme tam byli na firemním obědě, tak na kolegu zapomněli s obědem (a číšník se jej ještě ptal, zda si kolega nic neobjednal), pak zapomněli přinést několik káv a pak 2 dezerty. Stát se může samozřejmě vždy, že se na něco zapomene, ale tady toho bylo až moc, tak mě to poměrně dost odradilo.
Odpovědět
@iviiiii Děkuji, můžeš mi prosím ještě napsat, kdy si tam na svatbě sestřence byla? Abych věděla, jak moc je to aktuální. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zosyia loni 1. června 2013 :) jinak ještě Hotel Vyhlídka u Luhačovické přehrady byl úžasný, tam jsem byla loni na dvou svatbách- na konci července a na začátku října :) a tam bych taky chtěla svatbu :) hotel Buchlov se mi taky líbí, ale teď tam je, že musí být ubytovaný určitý počet hostů, jinak tam za každého hosta platíš poplatek nějaký (teda jestli je, ale když jsem se naposledy dívala, tak to tam bylo- cca někdy na jaře :))
Odpovědět
Profilova fotka
@makytka007 Tak to je škoda, jestli se zhoršili výměnou majitele, to místo je úžasné a i ten hotel...:(
Odpovědět
Byla jsem tam nekolikrat .. A ted byla znat i zmena. Obsluha mizerna.i ja tam chtela mit svatbu, ale ted nevim nevim
Odpovědět
Tak jsme nakonec vybrali z těchto dvou variant hotel Slunce. Doufám, že správně :-) U hotelu Buchlov jsem byla zklamaná, že mi na můj email odpověděli jen 2 větami a že zbytek mi ještě odpoví a ani po 2 urgencích během měsíce nezareagovali...A dosud se neozvali. Naopak manažerka hotelu Slunce, paní Potěšilová, velmi dobře komunikuje a nebyl problém se s ní domluvit i na modernější podobě svatebního obědu než je svíčková. Svíčkovou mám ráda :-), ale několik žen v rodině (maminky a další) drží diety a tyto věci už prostě nejí, tak jsem požádala o tvorbu více "light" menu a i návrh předkrmů. Pro představu a inspiraci pro jiné nevěsty, jaké menu mi v hotelu Slunce navrhli: PŘEDKRMY - Lososový tartar obložený plátky limet a citronu s kapary, bagetka - Restovaná kachní játra na zázvoru s cibulkou a česnekem, opečená bagetka POLÉVKA (tady klasika :-)) Silný slepičí vývar s nudlemi, zeleninou a játrovými knedlíčky HLAVNÍ CHODY - Filet lososa podávaný na parmezánovém rizotu doplněný o rukolový salátek s cherry rajčátky - Grilované prsíčko z kukuřičného kuřátka s restovanou zeleninou, brambůrky grenaille a bylinkovým pestem - Špalíky vepřové panenky plněné rokfórovým sýrem a bylinkami v přebalu anglické slaniny, pečené brambory s gervais Půjdeme to tam se snoubencem ochutnat v rámci degustačního menu, tak jsem zvědavá :-)
Odpovědět
@zosyia myslim si ze jsi vybrala dobre :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Hotel Slunce ti schvaluji. Byla jsem na hotelu Buchlov když měla svatbu kamarádka a zbytečně moc platili, co zbylo jim přes noc snědli kuchaři, takže dostali 1/3 toho co bylo večer na stolech... a přístup byl divný... na hotel Slunce znám samou chválu a je to tam krásné :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?