Lodičky TAMARIS

Holky, padly mi do oka tyto lodičky: http://www.svetbot.cz/1914-kozene-sva... Podpatek akorát, vyšší ani nechci. Co myslíte, mám velikost 40-42, mám risknout je objednat? Máte zkušenosti s tímto obchodem? Předem díky za odpovědi ;)
Odpovědět
Profilova fotka
vypadají pěkně :) boty od Tamarisu nemám, ale co vím tak Tamaris má vlastní prodejny a nebo je prodávají obuvy :) http://www.tamaris.eu/home/shopfinder...
Odpovědět
Jo, Tamaris jsou super, taky jsem mela boty Tamaris na svatbu. Ale neobjednavala bych je na netu - maji dost vlastnich prodejen, tak tam spis zkus zajit, aspon si je vyzkousis :) Odkud jsi? V Praze a v Brne maji vlastni obchody urcite.. a beztak i v mensich mestech..
Odpovědět
Vidim, ze tam mas Region Pelhrimov, tak v okoli mas tyhle obchody: http://www.tamaris.eu/home/shopfinder... Našli jsme pro Vás 5 Tamaris prodejce. Jiri Dankovsky - OBUV Pelhrimov AARON TRADE,s.r.o. Jihlava Obuv TILIA s.r.o. Jihlava Jaroslav Hladik-BONET Tabor Stanislav Halik, Obuv Chotebor
Odpovědět
Hmmm, jenže v žádném kamenném obchodě je zřejmě neseženu... Takže jsem objednala, pokud nebudou sedět, můžu je do 30 dnů vrátit, takže no stress :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?