Kam v zimě na svatební cestu?

Profilova fotka
Kdo máte zkušenosti - poradíte kam v zimě (únor či březen) na svatební cestu? Chtěli bychom do teplých krajin (co nejvíc do tepla), ale zase nejsme milionáři, takže Karibik nebo Emiráty nehrozí ;-)
Odpovědět
1
2
Nejlevnější jsou Egypt nebo Kanáry. @lucyanek
Odpovědět
V zimě je docela teplo například v Egyptě u Rudého moře, ale tam bych se teď asi bála. Rozumný poměr teplo/cena mají Kanárské ostrovy. Byla jsem 2x na Tenerife. V lednu bylo příjemně jarně a dalo se i koupat a v dubnu už mi bylo docela horko. Na Lanzarote jsem byla v prosinci a taky celkem dost teplo. Já ale raději jezdím na sever, takže pro každého je teplo něco jiného :-) Záleží na tom, co tam chcete dělat. Koupání jsem moc nedala, poněvadž na to nebyl čas. Pronájem malého Opla přišel na 7000 Kč za dva týdny a benzín byl za hubičku (asi nemají spotřební daň, DPH a politiky). I jinak ceny rozumné. Je tam spousta úžasných míst na turistiku po sopkách. Na Tenerife je mnoho zábavních parků, botanické zahrady a opravdu senzační zvířecí parky, kde ti opice skáčou po zádech a papoušci žerou z ruky, a pak taky delfinária. Dýchá to tam Afrikou. Jak to tak po sobě čtu, asi si taky zajedu na svatební cestu 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak když to tak čtu tak mě to tady láká :-o . Děkuji za info, není nad zkušenost ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Egypt stoprocentně:-) Byli jsme tam s pritelem v loni (dnes uz manzelem) v Marsa Alam a super .My byli v Dreams Beach ale hodne si chvalili mistni hotel Sentido.Náš hotel byl skvelý az na to ze do moře to nebylo pristupne kazdy den .V Sentidu měli co jsme se doschlechli zelenou vlajku pořád. Preji hodne stesti pri vyběru ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Obnovuji toto téma - neplánuje některá nevěsta dovolenou v období vánočních svátků + Silvestra? Sháním tipy kam jet a nejet, s kým jet atd. Pojďme si poradit :-) (jelikož jsem obnovila už otázku, ale tam nelze přispět vícekrát, obnovuji i diskusi)
Odpovědět
Profilova fotka
V zimě se dá jet skoro do jakékoliv exotiky:) maledivy, mauritius, mexiko... V létě je tam právě období dešťů takže to není jistota pěkný dovolený. My plánujeme právě maledivy nebo mauritius příští rok na svatební cestu, ale pojedeme až v zimě.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Zalezi na predstave...jestli to ma byt dovca v hotelu na jednom miste nebo radeji neco na vlastni pest.My byli v Malajsii a letos jedeme do Thajska.Asie je super na cestovani na vl.pest a vyslo to o maliko draz nez egypt a to jsme tam byli mesic.
Odpovědět
Profilova fotka
@kersenilla letos se taky přes svátky chystáme do tepla a asi to vyhrajou ty Kanáry :-D
Odpovědět
@zhuska taky bych chtěla Kanáry, ale když vidím ty ceny, které jsou tak vysoké jen kvůli tomu, že jde o konec prosince... to budu mít za tu cenu pomalu dvě dovolené v létě! tak nevím ..:-(
Odpovědět
@vca závidím tu dobrodružnou povahu, že se vypravíte sami do Thajska. Věřím, že to pak vyjde cena dovolené pěkně...
Odpovědět
My jsme byli v prosinci v Dominikánské... Cenově to nebylo už moc dražší než ty Kanáry a rozhodně vřele doporučuju! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kersenilla No ono Thajsko moc odvahy nepotřebuje, upřímně neznám nikoho kdo by tam jel s cestovkou, ani moje bývalá kolegyně co jí je 65 :-) Opravdu se není čeho bát. Stačí popovídat na diskuzích, koupit dobrého průvodce a slovník. Moje angličtina je fakt hrozná a i tak jsme to minulý rok poprvé v Malajsii a vlastně poprvé takhle na vlastní pěst, zvládli. I hotel se dá zamluvit od nás z čech přes net. A opravdu je pak cena jinde. No uvidíš třeba k tomu dospějete, mě to taky trvalo. :-D
Odpovědět
@vca zabookovat hotel je to nejmenší :-) letenky sledujete kdy je příhodná cena? (kolik tak bývá?). A jak se tam pak dopravujete?
Odpovědět
Profilova fotka
@kersenilla Letenky ruzne sledujeme na netu do ruznych mist,mame vic vybranych zemi:-D Ted jsme ji koupili pul roku dopredu.Nekdy je akce nekdy zase nic,minuly rok jsme se do Malajsie zadne nedockali.Tak tezko rict,ten pulrok predem a pak zase pred odjezdem.Ale neda se to rict nekdy jsou akce na par hodin.Bangkok jsem videla od 12/13 tis.ale zalezi odkud,doby cekani...A je mozne,ze ti co cestuji vic budou schopni sehnat i lepsi ceny.Jinak tam jsem jela podle pruvodce,lonely planet uvadi odkud a nekdy i v kolik co jede,v Malajsii jsme prevazne cestovali busem a trajektem,ve mestech taxikem je to tam bezny a levny.
Odpovědět
@vca ahoj, kde jsi viděla Bangkok za tak málo, prosím? My chceme odletět začátkem února na tři týdny a ceny začínají na šestnácti.
Odpovědět
Profilova fotka
@netanel Chodim na letenky.org hazeji tam akce kazdy den,pak levneletenky,letuska,vyhledavala jsem i system galileo,stranky presne nevim.Pripadne koukni na diskuze na hedv.stezce a orbionu,hodne tam lidi davaji odkazy.My ted mame pres csa.Ono to fakt bude o nahode kdy ty akce pusti.My jsme treba radeji vzali drazssi jistotu z Prahy,poletime pred velikonocema+ dalsi dva svatky v kvetnu a rikam si,ze to mozna napadne vic lidi.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanulkah Ahoj, můžu se Tě zeptat na tu Dominikánu? Bylo to přes cestovku či na vlastní pěst?
Odpovědět
Tahiti. Super je taky Kostarika, ale tam bude v zimě deštivo, i když teplo.
Odpovědět
@tristizia přes rakouskou CK ITS Billa Travel - sice i český Exim má v zimě dostupné ceny, ale kvalita cestování je s Rakušáky nebo Němci úplně někde jinde (fakt bych nedoporučovala absolvovat tu dlouhou cestu s Eximem v malém letadle, určeném primárně pro evropské lety!) Byli jsme v oblasti Punta Cana, podnikli jsme výlet katamaránem na překrásný ostrov Saona, plavali jsme s delfíny v oceánu a navštívili jsme "domorodce", kteří nám předvedli, jak se vyrábí kakao, balí doutníky, jak se učí ve školách atd. Výlety jsme si kupovali přímo od delegátky CK, měli jsme na ně slevu, takže se to snad i vyplatilo (nebo nám to aspoň tak prezentovali :-) ). Určitě by se dalo i na vlastní pěst, ale my nejsme zas až tak dobrodružné povahy :-D Nicméně paní v CK nám vysvětlovala, že nejdražší na celém zájezdu jsou stejně letenky a pobyt v hotelu (většinou all inclusive) je pak už vlastně za pakatel ;-) Ale bylo to tam úžasné, tajně doufám, že se tam ještě někdy podíváme!
Odpovědět
Profilova fotka
@hanulkah Děkuju moc ;-)
Odpovědět
@tristizia Za málo. :-) Kdybys chtěla vědět cokoli dalšího, klidně písni do zpráv ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Doporučila bych Mauricius, který nabízí až 100 % slevu na pobyt pro nevěsty.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
@modry_mauricius Chci se zeptat, jak dlouho po svatbě je toto zvýhodnění nabízeno.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikey_von_dricka Zdravím toto platí u jednotlivých hotelů různě. Většina však má 6 měsíců, jiné jako např. Lux Le Morne, Tamassa, Merville 9 měsíců ... Nicméně slevy jsou také různé pro nevěstu většina hotelů je kolem 30-70% procenty. Jen top luxusní jsou na 100%. To upřesnění, které naše konkurence neuvedla. :-|
Odpovědět
@modry_mauricius až 100% slevu pro nevěsty?? pane jo... to zní hodně zajímavě, až neuvěřitelně :-) a jaká je cena za ženicha?
Odpovědět
Já byla unešená z hotelu Sarojin, v Thajsku na poloostrově Khaolak. Hotel je jen pro páry, dá se tam být pár dní nebo klidně déle. Je tam klid, prázdné pláže a na rušný ostrov Phuket si zajet, je spojen s pevninou mostem. Více na: http://thajsko.infonacesty.cz/thajsko... Ráda vám udělám cenovou nabídku, jsou možné i přímé lety na Phuket, nemusíte přes Bangkok.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?