O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kde v ČR seženu svatební balerínky?
Jako svatební obuv nechci mít boty s podpatkem. Jednak proto, že na svatebních fotkách nechci být v…
reriska
Před 10 lety
10
Příprava v den D
Ahoj holky, zajímalo by mě, jak jste to měly v den D, pokud jste už bydleli před svatbou s budoucím…
fochina
Před 10 lety
17
Měli jste svatební obřad v 11:00?
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá měla obřad v 11:00 hod a jak jste to všechno…
hanickaroj
Před 10 lety
28
Čištění svatební šatů - Olomouc / Prostějov / Vyškov nebo okolí
Dobrý den, potřebovala bych poradit čistírnu či salon v Olomouci / Prostějově / Vyškově nebo v je…
vrastilovapetra
Před 10 lety
2
Svatba 4. 7. 2015 Prostějov - Sháníme kameramana...
Dobrý den, nabídne nám zde nějaký kameraman své služby? Může být i amatér... lokalita Prostějov. Dě…
4eyes
Před 10 lety
6
Svatební fotograf na termín 22.8. Hodonín, Břeclav, Kyjov
Hledám fotografa na svatbu na termín 22.8. 2015 - okres Hodonín, Břeclav. Má ještě někdo volný tent…
4eyes
Před 10 lety
6
Květinová výzdoba na svatbu
Krásné odpoledne, ráda bych dostala na doporučení na nějaké květinářství, které by mi kompletně zaj…
svatebni-doplnky
Před 10 lety
2
Nějaký kameraman Česká Lípa a okolí?
Sháníme..
video
Před 10 lety
3
sponzor fóra
STARORŮŽOVÁ
Holky, budete mít nebo měly jste některá svatbu laděnou do starorůžové barvy? :-)
kamumu
Před 10 lety
6
Hudba 4.9.2015 Olomouc
Ahoj, ráda bych se poradila. Termín máme 4.9. , doposud nemáme zajištěnou hudbu, nejspíš nějakého D…
lukashsax
Před 10 lety
10
Velikost jmenovek
Prosím o radu, jak veliké jste měli jmenovky? Budu si je sama vyrábět, tak moc nevím, jaký rozměr z…
daniellem
Před 10 lety
4
Hnědo-béžová svatba
Holky☺potřebuji trochu inspirace hlavně na zdobení stolů. Kdo ma stejnou kombinaci???
svatebni_floristka_mirka
Před 10 lety
7
Silonky ve spreji - na tělo
Bohužel nám počasí nepřeje a tak to vypadá v sobotu na pěknou "zimu". Vzhledem k tmu že mám šaty s …
esufi
Před 10 lety
3
Hudba 25.7.2015
Dobrý den :-) :-) :-) Sháníme na svatbu 25.7.2015 Praha ......Hudební kapelu budu moc ráda kd…
ewkabila
Před 10 lety
3
DJ na svatbu v okolí Boskovicka
Zdravím všechny - neznáte nějakého šikovného DJje, popřípadě 2 (jsme celkem prostorově omezení), kt…
hudbaorca
Před 10 lety
5
Šerpa na auto
Prosím o radu. Chtěli bychom na autě nevěsty a ženicha mít bílou šerpu. Poradíte mo prosím někdo, j…
liliwhis
Před 10 lety
11
Je nutná truhlička na přání? Jak jste to měli na svatbě?
Ahoj mám vybranou krásnou truhličku http://www.fler.cz/zbozi/velka-svatebni-krabicka-3108272 já…
kuliseks
Před 10 lety
27
Sháním DJ a fotografa/fku na svatbu 5.9.2015 ve Vrbici okres Kostelec nad Orlicí
nabídky prosím na email katulinek@centrum.cz
giacomo
Před 10 lety
3
Čekací doba na prstýnky
Nevěsty jak dlouho jste čekaly na prstýnky ve zlatnictví.Mi čekáme už 8 týdnů,při objednávce nám ře…
esufi
Před 10 lety
10
Bolerko jiné barvy než šaty
Holky co jste měli bolerko jiné barvy než samotných svatebních šatů, hoďte sem fotky ať se můžu pok…
mirkaema
Před 10 lety
11
Pronájem prostoru pro svatbu - Most a okolí
Chystáme v červenci 2015 svatbu, ale zatím hledáme místo pro hostinu. Nevíte, prosím, o nějakém pro…
coty00
Před 10 lety
2
Romantický Hotel Mlýn Karlštejn
Ahoj holky, prosím o názor na toto místo. Moc se nám líbilo. Svatbu plánujeme až příští rok, ale už…
bodlinka12
Před 10 lety
6
Pečení svatebních koláčků doma??
Ahojky, máte s tímto zkušenosti? Chystáme se upéct si samy koláčky, mám známou, která je opravdu ši…
huwik
Před 10 lety
9
Zamek Napajedla
chtela bych se zeptat jestli tady nekdo mel svatbu na zamku Napajedla, jaky byl pristup a jak jste …
capulka28
Před 10 lety
4
Fotografové - Kachna Production
Ahoj, máte prosím nějaké zkušenosti s fotografy z Kachna Production?Bohužel jsem k nim nikde nenašl…
huwik
Před 10 lety
2
Nejhorsi fotograf asi ve svete!
Ahoj! chtela bych Vas upozornit na nejhorsiho fotografa - ukazuje hezky fotky, mluvi moc hezky a ri…
carolineg1
Před 10 lety
1
2
33
Venkovská, provance, natural svatba...
Máte někdo inspirace na takovýto styl svatby? ;-) budu to mít v Dubnu :)
barter
Před 10 lety
6
Jaké naušnice?
Ahoj holky. Prosím moc o radu. Vybírám k šatům naušnice . Na krk bych nic nechtěla a taky už by se …
rejni
Před 10 lety
23
Svatba v Plzni nebo okolí v roce 2012. Poradíme si?
Ahojky holky, s přítelem plánujeme svatbu na příští rok. A já už pomalu začínám pokukovat po různý…
brundibaara
Před 10 lety
1
2
...
...
6
7
192
Etažér na dort, cupcakes, dřevěné podnosy na cukroví
Ahoj nevěsty, nenabízíte některá použité, nebo na vypůjčení podnosy, tácky a etažéry na cukroví?…
larrydevillia
Před 10 lety
5
1
2
…
1140
1141
1142
1143
1144
…