Nejhorsi fotograf asi ve svete!

Ahoj! chtela bych Vas upozornit na nejhorsiho fotografa - ukazuje hezky fotky, mluvi moc hezky a rikaji ze maji zkusenost mnoho let. Ale vysledek je katastroficky! fokus neni na lidech, ale na zdi, vsechno je krive, a je fakt moc hrozne! Tady je jejich web - http://svatebnifotografvpraze.cz . Ja jsem kdyz dostala fotky brecela nekolik dnu! V pripade zajmu muzu zaslat ukazkovy foto. Doufam ze nikdo uz neudela stejnou chybu co ja.
Odpovědět
1
2
Upřímně, mně připadají hrozné i ty fotky co prezentuje v galerii na svých stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Možná by bylo dobré vložit sem pár fotek..
Odpovědět
Profilova fotka
a mohla bys sem vložit aspoň jednu fotku pro porovnání? Mě se teda ty jeho "americké" svatby taky nelíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
@neidentifikovatelne Přesně to samé jsem si řekla já.. Je to jak z amerického filmu. A také se mi jeho práce nelíbí. Spousta fotek mázlých, protože zaostřuje na pozadí.
Odpovědět
to postahoval po googlu ne??
Odpovědět
Mě ta jeho galerie přijde, jako by si z netu stáhnul pár "hezkých" obrázků. Asi žádná fotka tady z Čech. Neuvádí téměř žádné informace o sobě a už vůbec třeba čím fotí (jaké používá foťáky atd.). Mě by na tyto svoje stránky nezaujal, působí to poměrně nevěrohodně. :-| Ohromná škoda, jestli Vám zkazil svatební fotky... ;-( To bych ho asi uškrtila! ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Mne sa vůbec nelíbí ani ten web, príde mi neosobný, neaktuálne fotky (niektoré fotky mi prídu klidně 20 let staré) a "až" 3 recenzie z nejakých svatieb v Amerike. A hlavně, ani jedna jedinká skúsenosť s českou svatbou, o ní ani zmíňka. Teď už svatby nielen v Čechách, ale aj v Amerike vyzerajú úúúplne inak ako on prezentuje. Súhlasím s ostatnými, vložiť sem pár jeho "zázrakov" ako odstrašujúci príklad pre ostatné nevěsty, ktoré nemajú skúsenosti a dôverujú aj takýmto webom bez ducha, bez recenzií, iba s pár hroznými fotkami.
Odpovědět
Profilova fotka
asi by to chtělo poslat pár fotek na ukázku sem do fóra. Pokud si ho někdo vyhledá v googlu, vyjede mu i tento odkaz na beremko. To rozmazání je opravdu šílené, ale je to dělané softwarově (aspoň teda u fotek, na které jsem nahlídla). Je otázkou, jak je to u fotografií ze svatby @vlasya pokud jsou jen zničené úpravou, možná by stačilo poslat neupravené fotky a dát je upravit jinému fotografovi. Pokud jsou ale už nafocené rozmazaně, nic se s tím bohužel neudělá :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@vlasya Mne by zajímalo, proč jste si ho vybrala? To ho někdo zde na beremku doporučil? A v případě, že byly fotky tak nekvalitní, platila jste vše předem, aniž byste viděla výsledek? Nebo se platí záloha a při převzetí zbytku se po kontrole fotek doplácí zbytek? Sice fotky dopadly špatně, ale proč platit něco nekvalitní?
Odpovědět
Profilova fotka
Nenašel jsem na něj žádnou normální prokazatelnou referenci, žádnou celou odfocenou svatbu, jen miš maš rozmazaných a nezvládnutých fotek. Navíc ty jeho stránky jsou podle netu staré jen pár měsíců. Podle čeho jste si ho vybrala ?
Odpovědět
Mne za 10 dni do svatby odmitnul fotograf se kretym jsem byla domluvena z duvodu nejakych rodinnych okolnosti, tak ze ja jsem mela strasne malo casu, aby to nejak vyresit. Toho fotografa jsem podkala na svatebnim veletrhu v hotelu diplomat, meli velke misto a byli tam vytisknuty hezky fotky, rikali prej ze jenom prestehovali zpatky do Prahu a proto v Praze fotili jen jednu svatbu, a web jeste nemaji dodelany a mluvili strasne hezke a vsechno. Tak ze tak jsem jejich vybrala.
Odpovědět
Profilova fotka
a to jsou už jako finální fotky??!!! :-.
Odpovědět
Článek se načítá
ano, bohuzel!
Odpovědět
Tak já bych si ho nevybrala ani podle těch webovek, neb i ty prezentované fotky nestojí za nic .... Kolik si za to řekl?
Odpovědět
Tak to je šílenost! S takovým ošetřením by si neměl říct žádnou cenu...:( Mrzí mě to za vás
Odpovědět
Profilova fotka
drsný.. i z iphona by to byly lepší fotky! Kolik si za to řekl?
Odpovědět
Profilova fotka
Ty fotky jsou celkově bez jakýchkoliv úprav. S rozmazanými záběry nic moc nenaděláte, ale celkově by z toho šlo ještě něco vydolovat. Retuš, kontrast, barvy, vycentrování, ořez, nějaký look. Zkuste poprosit nějakého fotografa odtud, jestli by Vám to za nějakou částku neopravil. Určitě by to vypadalo o dost líp.
Odpovědět
Profilova fotka
nebo se nechat vyfotit v šatech znova. Není to až taková výjimka, jsou novomanželé, kteří neměli ve svatební den na focení čas, a tak se nechají vyfotografovat později. Není to pak tolik drahé, jako objednání fotografa na svatbu. Jen bohužel už nenafotíte znovu obřad a tak no...
Odpovědět
Profilova fotka
To je fakt děs a hrůza. :-(. Že má vůbec odvahu nabízet svoje služby...
Odpovědět
Profilova fotka
No obávám se, že nevěsta nebude mít fotografie v nějakém použitelném formátu než v JPG. O rozlišení dodaných fotografií nemluvě. A tak na nějaký další zásadnější postproces raději zapomeňte. Je smutné co pan fotograf předvedl :-|
Odpovědět
Taky mne to mrzi! Na tom veletrhu ukazovali velky foto, knihy a tak, nevim ted uz myslim ze vubec ani nebyli jejich! techniku meli uplne spickovou, byli moc mile! Taky jsem si myslila ze na veletrh nejak odebiraji ucinkujici! Tak ze jenom velikanska chyba! Proto jsem rozhodla napsat, aby uz nikdo stejnou chybu neudelal!
Odpovědět
@alexah89 Je pravda, že řazení fotek nemá hlavu ani patu a jsou jiným stylem.... opravdu to vypadá, jako by to někde stahoval. Chudák nevěsta...
Odpovědět
Hlavně je na těch fotkách vidět, že se nejedná o svatby z ČR.
Odpovědět
Profilova fotka
To je vážně škoda. Kdejaký amatér by zvládnul alespoň správně zaostřit. :-( Ale i z těch rozmazaných fotek je vidět, že jsi byla krásná nevěsta!
Odpovědět
Profilova fotka
Ono se říká, že když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Bohužel si dokážeme předstait, že v momentě, kdy selže dlouho dopředu domluvený fotograf, tak začíná být člověk nervózní, je nucený hledat narychlo a to někdy dopadá takto. Je nám to strašně líto, dělá to špatné jméno i ostatním fotografům. Z webu je patrné, že fotky jsou v různém stylu, nejspíše stáhnuté někde ze zahraničních webů. Doporučujeme napsat objektivní recenzi i na FB stránky a například na pořadatele daného veletrhu. Ty to sice teoreticky nemusí zajímat, ale třeba se do budoucna zamyslí, zda takovými dodavateli kazit dobré jméno veletrhu. Fotografa zkuste oslovit, že nesouhlasíte s kvalitou dodaných fotografií, že neodpovídají jeho prezentaci na webu a vytřískat z něho aspoň rawy. Z nima už se dá pracovat (i když ostření už neopravíte ničím, ale dá se trochu zamaskovat kontrastním podáním fotek a teoreticky máte šanci, že při tiscích do alba 10x15 to ani moc nepoznáte). Slabá náplast, ale aspoň něco.
Odpovědět
Profilova fotka
Web priserny, a jeste se nestydi rict si za svoje dilo takovych penez, je mi lito zkazenych fotek, to i amater by nafotil lepe..:/
Odpovědět
Profilova fotka
Vůbec nechápu co tu řešíte. Objednala jste si člověka, který se na webu prezentuje přesně takovejma fotkama, jaké jste dostala (předpokládám, že jsou jeho, jinak by stáhnul něco lepšího).Jestli Vás nezajímalo, jak vypadají odevzdané svatby jako celek, ale stačily Vám reference typu "Jardo, jsi nelepší- Marek & Šárka" tak Vám s upřímností sobě vlastní musím říct, že je obtížné Vás litovat, prostě máte to, co jste si objednala.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se díváme na ty stránky konečně i na monitoru, docela deš a za ty peníze otřes. Bereme zpátky, že jsou nejspíše stažené, je možné, že budou opravdu jeho, bohužel jenom neumí fotit a držet styl. Opravdu jedině zkusit dostat RAWy a nechat si je někým zpracovat. Držímě pěsti. Jinak pro ostatní - hledat fotografa pokud možno s hodně recenzema a ukázkama průřezů svatebních dnů. K nezaplacení je vlastní zkušenost už před svatbou;)
Odpovědět
Profilova fotka
@photo_nejedli obzvláště vy mate fotky nadherne, kdybych už nemala domluvenou kamaradku beru vas ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Me stacila ta prvni fotka v pouadi tlusty chlapek co jde urivna od mekace...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?