Pečení svatebních koláčků doma??

Profilova fotka
Ahojky, máte s tímto zkušenosti? Chystáme se upéct si samy koláčky, mám známou, která je opravdu šikovná na tyhle věci, budeme jí pomáhat s družičkami ( na pověru, že nevěsta u toho nemá být nevěřím :D ) Máte s tím někdo zkušenosti? Jak to šlo? Moc díky za Vaše rady a typy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dělala jsem si sama koláčkyi dort. Vše jsem dělala den před svatbou a šlo to celkem dobře. Když vás bude víc, určitě to půjde i rychle :)
Odpovědět
Profilova fotka
super díky moc :)
Odpovědět
Ahoj, pekla jsem koláčky na svatbu bratrovi. pekly jsme 2 dny předem a byly jsme na to 4. Udělaly jsme si doma hezkou manufakturu a bylo super :-). za 7 hodin jsme měli 2500 koláčků :-). Když si v tom uděláš systém, tak už to jde pak dobře.
Odpovědět
Také jsme pekli koláčky sami. Jak na mou svatbu, tak na sestry. Pekli jsme ve třech lidech asi 4 hod. cca 1200 koláčků. Jde to celkem rychle. Náplně si můžeš připravit den předem a pak už jen vyvaluješ, plníš a pečeš :-) Vždy jsme pekli den předem.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme pekly taky na moju i na ségřinu svatbu doma a dycky to šlo v pohodě..jak píšou holky předem..je potřeba si to dobře zorganizovat a pak to jde raz dva..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pekla jsem s maminkou kamarádce na svatbu, a zvládly jsme to ve dvou v pohodě! Teď bude péct maminka se sestřičkou na tu mou! možná, že jim i pomůžu :-D
Odpovědět
S pečením koláčků mi pomáhaly dvě kámošky, dva dny před svatbou a šlo to celkem rychle,za 2.h. se jich upeklo asi 700ks.
Odpovědět
Profilova fotka
mám zkušenosti s pečením cukroví, které jsem si dělala sama. Cukroví z obchodu mi moc nechutná, peču ráda a chtěli jsme ušetřit, no ale zpětně bych to asi sama nedělala, spíš to nechala na mamince a kamarádkách, ptz ty stresy před svatbou byly pak takové větší. Kor když se třeba rafaelo kuličky dělají max 2 dny předem, takže den před svatbou jsem si to celkem užila :-D. Moje mamka mi však pomáhat nechtěla (nesouhlasila se svatbou) a ochotné kamarádky jsem v té době neměla, takže to bylo na mě. Zpětně když to vidím, čím méně zodpovědností nevěsta má, tím pohodovější svatba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?