O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vývazky, poraďte
Holky pěkně prosím ... Vím kolik pozvu hostů na svatbu, jasné, ale jsou lidi, kteří se chtějí přijí…
kacenka5000
Před 9 lety
8
Co napsat?
Holky, obřad bude na zahradě domu, jak to napsat do oznámení? díky moc
lusili1
Před 9 lety
7
Svatba venku Benešovsko
Ahoj holky, jdu pro radu, víte někdo o nějakém místě kde udělat svatbu venku? Teda kromě Konopúiště…
fotografkavhm
Před 9 lety
2
Svatba červen 2016 Brno a okolí :)
zdravím všechny něvěsty které se tak jako já vdávaji v červnu :) dneska jsem tolik toho zarezervova…
theja19
Před 9 lety
1
Kameraman 11.6.2016 Brno, Vyškov a okolí
Dobrý den, hledám kameramana, který by natočil náš svatební den a výsledkem by bylo delší video …
radek_zachytto_cz
Před 9 lety
5
Kameraman České Budějovice - 6 hod natáčení
Ahojky, sháním kameramana za rozumnou cenu a nejlépe z Českých Budějovic. Mohli byste mi někoho do…
radek_zachytto_cz
Před 9 lety
2
Kameraman - České Budějovice (6 hod. natáčení)
Ahojky, sháním kameramana za rozumnou cenu, ale pouze na 6 hod. Můžete mi někoho doporučit, s kým…
radek_zachytto_cz
Před 9 lety
4
Svatební koláče, cena 10 kč/kus, není to moc?Jsou cca do dlaně, na osobu tak 5 kusů?
Svatební koláče, cena 10 kč/kus, není to moc?Jsou cca do dlaně, na osobu tak 5 kusů nebo dáváte víc…
kachna001
Před 9 lety
3
sponzor fóra
Problém se stříbrnými prstýnky
Ahoj holky chtěla bych se s váni podělit o zkušenost se snubáky ať po pár mněsících nelitujete ja…
michelleangel
Před 9 lety
5
V kolik hodin mít obřad, focení a oběd?
prosím o radu jak to budete mít vy ostatní v kolik hodin obrad, focení oběd? paní na matrice se mě …
martinakreml
Před 9 lety
27
Tip na pěkné a originální ubrousky
Máte někdo tip na pěkné a opravdu kvalitní ubrousky? Barvu zatím neřeším... :-)
nejkrasnejsisvatba
Před 9 lety
4
Kvetinarka/floristka Brno
Ahoj, najde se nejaka sikovna kvetinarka z Brna s rozumnymi cenami? Moje predstava o kytce je nasle…
nejkrasnejsisvatba
Před 9 lety
4
NAKED DORT v okolí Třince
Ahojte, nevíte prosím o někom, kdo by uměl upéct chutný, krásný a "neupatlaný" naked dort:) v okolí…
kiki288
Před 9 lety
3
Obuv - výška podpatku - co je ještě pohodlné
Ahoj, líbí se mi hrozně tyhle dvoje botky, píšou velikost podpatku 10, ty co mají 8 a 9 už nemají p…
tyrda
Před 9 lety
9
DJ Praha- Kolovraty
Hledáme pro naši netradiční večerní svatbu. Dj by hrál od 18:00 do cca 1-2:00 .Děkuji za kontakty.
djpohotovost
Před 9 lety
7
Vizážistka a kadeřnice v jednom na 9.7.2016 Praha Černý most
Prosím o nabídky a ceníky. dekuji
alexandrababosova
Před 9 lety
2
Fotograf hořovicko
Dobrý den, plánujeme letos svatbu na 2.7.2016 s obřadem na zámku v Hořovicích. - Hledáme fotogra…
oplik
Před 9 lety
1
Svatební salón v Brně
Zdravím všechny a prosím vás o doporučení/zkušenosti svatebního salónu v Brně. Např. salón paní Dam…
lasveronicas
Před 9 lety
5
Tip na živou hudbu na svatební obřad v kostele - Jihočeský kraj
Dobrý den, máte tip na nějakou dobrou kapelu (složení smyčce, příčná flétna apod.) v jihočeském kr…
gabriellkacz
Před 9 lety
11
Sháním stříbný(šedý) nebo tyrkysový papír, nemá někdo ?
Zdravím, sháním stříbrný(šedý) nebo tyrkysový papír v počtu cca. 10 ks A4, nezbyl někomu z výrob…
klaralukas2008
Před 9 lety
3
Překvapení - zábava na svatbě. Prosím o tipy
Ahoj, potřebovala bych poradit...Chceme s přítelem na svatbě nějaké překvapení - zábavu. Jako se tř…
bzencanka
Před 9 lety
17
Smilebox na svatbě, měla některá z vás?
Ahoji nevěstinky. Měla jste některá z Vás na svatbě Smilebox? Cena je sice 10.000,- ale přijde mi …
sanndra
Před 9 lety
30
Výroba fotokoutku
Ahoj, chtěla bych si vyrobit stěnu třeba dva tři rámečky na fotokoutek. Nemá někdo nějaký foto, j…
fotodroid
Před 9 lety
6
Fotograf na Zlínsku
Krásný den všem! Sháníme šikovného svatebního fotografa na 10.9.2016 ve Zlíně. Máme zájem o maximál…
mariansopoliga
Před 9 lety
4
Zábava pro hosty
Ahoj holky, poradíte mi zábavu pro hosty? Budeme se asi dvě hodiny fotit po obědě a nechci aby se b…
andreamara
Před 9 lety
10
Kdo fotí na svatební hostině ve fotokoutku?
Nevěsty, které jste měly na hostině fotokoutek, kdo vám tam fotil? měli jste určeného jednoho člově…
fotodroid
Před 9 lety
19
Svatební hry a zábavy pokud jsou na svatbě mezinárodní hosti
Ahoj, manžel je cizinec, bereme se v Čechách a na svatbě budeme na půl Češi a na půl cizinci. Máte …
fotodroid
Před 9 lety
8
Zábava na svatební hostinu
Hezký den, jako svědkyně jsem dostala mimo jiné na starosti zábavu na svatební hostinu. Jako první…
fotodroid
Před 9 lety
6
Pivoňky mimo sezónu
Milé nevěsty, nemáte někdo zkušenosti se svatební kyticí z pivoněk. Jsou to moje oblíbené květiny …
miren13
Před 9 lety
8
Figurka na dort hokejista
Hezký den všem, máte prosím někdo typ, kde by se dala sehnat figuraka ženicha jako hokejisty? Naš…
gabrpila
Před 9 lety
6
1
2
…
1016
1017
1018
1019
1020
…