Překvapení - zábava na svatbě. Prosím o tipy

Profilova fotka
Ahoj, potřebovala bych poradit...Chceme s přítelem na svatbě nějaké překvapení - zábavu. Jako se třeba dělá večer ohňostroj (ten ale nechceme- už u jedné svatby u nás byl a je drahý), líbily by se mi létající lampiony štěstí (hostina je ale u lesa a jsou tam stáje pro koně), pak jsou lampiony, které se pouštějí po vodě (bohužel tam žádná není :-) a pak mi napadly balonky...ale ty by se musely pustit než bude tma a to helium taky není nejlevnější...tak moc prosím o typy!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelarackova nemám teda tucha na kolik to vyjde, ale co fire nebo uv show? létající lampionky štěstí bych vzhledem k prostředí a době svatby nevypouštěla, kvůli riziku požáru ;)
Odpovědět
@michaelarackova Nekdo tady psal o karikaturistovi a face painting pro svatebcany :)
Odpovědět
karikaturistu jsem taky chtela, jenze stoji od 1200Kc na hodinu a za tu dobu nakresli cca 6 lidi, coz pri 60ti lidech vyjde na dost penez :-(
Odpovědět
Profilova fotka
teď jsem koukala na pronájem nafukovacích atrakcí a byl tam bangee jumping za 2800,- (soutěží se kdo natáhne víc lano a doběhne dál). Což celkem jde. Jinak ty ostatní jsou dost drahý.
Odpovědět
@michaelarackova ahoj, záleží kolik do toho chceš investovat. My budeme mít na svatbě kouzelníka :-) Tato zábava se mi líbí, nikoho do účasti nenutíme, nikdo se nemusí nijak "předvádět" před ostatními.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chcete na svatbe dobrou zabavu neni ani moc dulezite investovat do prekvapeni, ktere vetsinou neco stoji navic ... :-) doporucuji z vlastni zkusenosti, ze dobrou zabavu i ruzne prekvapka v cene by mel udelat dobry Dj, ktery by mel dobre uvadet svatebni zabavu vcetne ...... krajeni dortu ( ale ne porcovani dortu jak jsem obcas tady v Cesku videl ), hazeni svatebni kytice ( muze byt i nahradni pokud si chce nevesta svoji nechat ) , stahovani venecku z nohy nevesty ( muze to byt samozrejme za podpory mladencu kdy drzi zenicha za ruce a za nohy a zenich si musi poradit zuby a usty ;-) .. ), potom hazeni venecku svobodnym mladencum apod .... To vsechno patri ke svatbe a timto velmi dobre zabavite hosty vcetne dobre muziky a celkove dobre zabavy.... Objednavat si nejake show nemusi zrovna splnit vase ocekavani ale je to na Vas .... O dobrou atmosferu se umi postarat i dobry fotograf nebo kameraman kdyz si dovede ziskat hosty .... Uvedomte si, ze je to svatba a ne kulturni predstaveni a lide by se meli bavit, tancovat, popijet a mit tu svatebni pohodu .. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co barman? -u nás to mělo obrovský úspěch. Udělal klasickou show, neon show, fire show + připravil drinky pro hosty. Cena za vystoupení + 30 drinků 2500kč. Každý další drink za 50kč. Přišlo mně to finanančně fakt super.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme vlastního Dj, napadlo mě, rozdělit svatebčany na týmy, Dj by pouštěl úryvky nějakých známých písniček, a ten tým co nejvíce uhodne jako první, pak dostane nějakou rádoby velkou cenu (myslím tím, nic drahého ;) ), no a jinak bych chtěla udělat tombolu, pár klasických minisoutěží (prohnat vajíčko nohavicemi, poznat ženicha poslepu, atd.) a jako půlnoční překvapení asi vypouštění lampionů, mám 60 svatebčanů, lampiony by se měly vypouštět ve dvou, takže nakoupit max 30 lampionů a pak je za doprovodu nějaké hudby hromadně vypustit, myslím, že to bude nádherný a dojemný ;) záleží ovšem na prostředí, aby nikde nic nechytlo...
Odpovědět
Profilova fotka
@petramarkova ahoj, neposlala bys mi kontakt na toho barmana ?:)resp. spíš mě zajímají webové stránky:-) Děkuju
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj,prosim o radu. Mame s kamaradkou vymyslet pulnocni prekvapeni pro novomazele,ale nic nas nenapada. Mate nejaky tip?
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelarackova máme objednanou fireshow - myslím že tak 4000Kč, ale nepamatuji se přesně - jako půlnoční překvapení, věřím že to bude na hradě efektní a hezké. jinak je super lučištník (taky bude), ale to je spíš na průběh odpoledne anebo jsem si moc přála BUBENÍKA, který přiveze hromadu afrických bubnů pro všechny, něco málo ukáže a hlavně se hromadně bubnuje - odreagování a zábava úplně pro všechny (pro ilustraci - přišla s tím moje velmi konzervativní a introvertní máma před důchodem). Ale už toho máme na zábavu dost, nebude, kontakt ráda přepošlu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@zuzekk prosim o kontakt na bubeníka 😊
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@janickin http://www.bubnujeme.cz/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete tápat jak zabavit svatebčany (například při focení novomanželů) či v průběhu svatby, ráda bych Vám doporučila naší fotobudku! 3,4 nebo 6 hodin neomezené zábavy včetně neomezeného tisku fotografií - viz. náš profil:) - pro jakoukoli věkovou kategorii. Jako památku si od nás můžete nechat vyrobit nádhernou svatební knihu hostů, do níž se budou lepit fotografie z fotobudky - včetně nádherných věnování Vašich hostů. JAK TO FUNGUJE? 1. Nejprve si vyberte z našich rekvizit dle vlastního gusta, postavte se před pozadí a zmáčkněte na dotykovém monitoru tlačítko ,,START,, (obsluha to zvládne za Vás) 2. Každý má možnost se na monitoru vidět a doladit poslední detaily před koncem odpočtu a cvaknutím spouště. Nahoďte úsměv a 3…2…1…sýýýr. 3. Pokud je fotografie dle představ všech zúčastněných, je možnost si ji nechat na místě ihned vytisknout…klidně dvacetkrát!:) 4. Výslednou fotografii si můžete nechat zaslat v elektronické podobě na e-mail. Rádi Vám zodpovíme jakékoli dotazy a budeme se těšit na případné zpestření Vaší svatby! Váš Fotodroid
Odpovědět
Profilova fotka
@megienkahttp://www.karikatury.estranky.cz já si objednala tohoto karikaturistu a ten bere 7500kč za tři hodiny
Odpovědět
Profilova fotka
@petramarkova Máte kontakt na barmana?;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?