Obuv - výška podpatku - co je ještě pohodlné

Ahoj, líbí se mi hrozně tyhle dvoje botky, píšou velikost podpatku 10, ty co mají 8 a 9 už nemají platformu. Máte zkušenost s touto výškou a platformou? Chtěla bych je mít co největší část dne :-)
Odpovědět
těžko říct co je pohodlný... v jedněch botkách mě bolej nohy po hodině, mají 5 cm podpatek a v druhých 9 cm podpatek vydržím klidně celý večer a u dalších je to naopak... Můžu se zeptat kde jsi takový botky sehnala? vypadají kráásně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty první jsou nádherné. :) Ale s výškou podpatku je to jak píše denina00. Ono totiž hlavně záleží na sklonu boty. Když to jde pozvolna, tak vydržíš i na 13, 15 cm. Ty první se mi zdají trošku mírnější.
Odpovědět
Jak píšou holky, je to kus od kusu jiné, ale obecně bych řekla.že pohodlné na více hodin jsou tak do 6cm. V těch vyšších už musíš mít i jiný styl chůze a to taky může být únavné, nehledě na ten ostrý sklon nohy, takže na celosvatební chození to asi nebude.
Odpovědět
@tyrda Dobrý den, jak Vám již zde radí nevěsty - je to opravdu hodně individuální. Prakticky pohodlnější boty (podle Vašich obrázků) budou první. Jelikož máme zkušenost s tím, že čím víc je uzavřená bota na vysokém podpatku, tím míň je pohodlná. O to víc rozdíl pocťují nevěsty na svatbě, kde mají boty obuté celý den a někdy i celou noc. Je to poznat i u tanečnic - kde se lodičky (celé uzavřené pro standardní tance) prodávají na max 7 cm podpatku pro profesioály a u sandálků nebo střevíčků si botky kupují i na 9 cm podpatku. Doufáme, že jsme Vám pomohli při výběru a přejeme krásné svatební přípravy...Popelka team
Odpovědět
Profilova fotka
já mám tamaris celé kožené plné lodičky a mají 9cm podpatek a jsou moc pohodlné
Odpovědět
@zuzinka6 Dobrý večer - ano, máte pravdu pravá kůže je něco jiného, tá se skvéle přizpůsobí u jakýchkoli bot i proto je hodně u bot oblíbená. Pokud ste na podpatky zvyklá tak ani 9 cm bez platformy pro Vás nebude problém - to ovšem zjistíte, až po pár hodinách nošení. Nahoru na obrázcích jsou botky v kombinaci krajka + syntetika i proto jsme se přiklonili k botkám víc otevřeným. Krásné přípravy...Popelka team
Odpovědět
Profilova fotka
Hodne zalezi na celkovym provedenim boty,mam 7cm v kterych ujdu par metru a 10cm ktery muzu mit pul dne. Je to hodne individualni ;-)
Odpovědět
Půjdu do prvních a uvidím, jaké budou ! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?